⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Yürürkende saplayici agri oluyor mu? Vitamin D eksikligi Tansiyonu da etkiliyor. Kizariklik neyden kaynaklaniyor bende merak ettim simdi. Simdi meslegime göre haraket etsen, yasi ilerlemis, tansiyon, kalp yetersizligi ve damar kalitesinin düsük oldugunda tromboz belirtisi derim. Ama bunda örnegin sadece bir ayakta ve kizardiginda ates gibi yanma hissi olursa. Farkli farkli yerler sanki alerjik sentomlari gibi mi? Ben konuya daldim mi vurur öldürür gibiyim mübarek hemen en kötü ihtimale gidiyor insan akli

Olabilir.bide emziriyorum ya oda etkili tbi.her gün yiyorum bi tane.bide balık yagina başlamayı düşünüyorum.tesekkurler

Kanser miyim doktor.olecekmiyim

Olabilir.bide emziriyorum ya oda etkili tbi.her gün yiyorum bi tane.bide balık yagina başlamayı düşünüyorum.tesekkurler
Aynen balik yagi, dana cigeri, yumurta sarisi, sardalya, somon, emmental peyniri, tas mantari, champignons bunlari tüketebilirsin. Pisirildigi vakit sadece 10% vitamin d kayibi olup da yinede kaynagi yüksek olan gidalar.

Aynen balik yagi, dana cigeri, yumurta sarisi, sardalya, somon, emmental peyniri, tas mantari, champignons bunlari tüketebilirsin. Pisirildigi vakit sadece 10% vitamin d kayibi olup da yinede kaynagi yüksek olan gidalar.
Ben bunların çoğunu ilk defa duyuyorumcahilmiyim ne.ama bikdiklerimi tüketmeye calisirin

ben abartiyorum bari sen yapma yok yok daha moruklasip torun seveceksin nereye yani? :)

diyorum ki, kapmis herif benim gibi avrati daha ne olacak
Şaka bi yana.avuc içi kadar bi doku önce açıyor sonra kızarıp susuyor ve o bölge sıcak oluyor.kizim vuruyor bazen canım ağzıma geliyor.ayak bileklerinde sis.merdiven inip çıkmak işkence.k izi kucağıma almak ayrı işkence.b öyle bir durum

Şimdi anladım.gidip gelsin işte kızım.

Vucutun belirli birseylere tepki veriyor galiba yani alerjik diye düsünüyorum. Tromoz olsa; ödem olusmasi,kizarik farkli sekil oluyor. Ama görmeden birseyler söylemek dogru olmaz, doktorunla görüs mutlaka.

Mesela emmental peyniri

Türkce anlami var mi diye baktim bulamadim emmental yaziliydi aciklamasida; bir tür peynir

Seni bilmem ama bana bir tur peynir açıklaması çok aydınlatıcı oldu
Herifime diyimde bütün bir tur peynirleri toplayıp gelsin biri tutar elbet

Bu googlede bazen çok zeka küpü oluyor.
Sorma kiz, Türkcem zaten kit, eh yogun bir sekilde ögretenimde yoktu simdiye kadar, ne türkce dersi gördük (ilk okulda anca Cin Ali kitapciklari), ana baba Köyden göc etme, hadi 8 yasimdayken bile Haberleri izleyip babam gina gecirene kadar kelimelerin anlamlarini sorarak ögrendim cogu seyleri.. ve gerisini de kendi cabamla kavramaya basladim. Simdi misal deyer mi yoksa deger mi diye google ye bakayim derken cevap bulana kadar pestilim cikiyor

Bide sen yurt dışından baglaniyirsunya oda fek ediyordur cevapları da.b en o peynirin ne olduğunu buldum mesela.

Doktora dittiginde varmiydi o sislikler. Sonradan mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…