- 15 Haziran 2016
- 174
- 291
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.421
A AklinYolu1 niye gitti kızlar.Yapmasın yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beddua etme kız ne davetiyesi bana gister ben yorum yapim
Anlayamadik bizdeA AklinYolu1 niye gitti kızlar.Yapmasın yaaaa
Beddua etme kız ne davetiyesi bana gister ben yorum yapim
lingen , sevindim biraz zaman gecsin doner umarim . Sana mesajla istedigin fotoyu attim .Kızlaaarrr Lucky ile konuştum biraz kendisini toparlamaya ihtiyacı var, hepinize tek tek selam söylüyor en kısa zamanda dönecek inşallah:)
Aman aman sakın ayrılık deme bana ( ben dilime almak istedim canımTadilatta değil de hadi bir nevi tadilat diyelim.
Sonunda sipalarimla kendi duzenimde oturacağım ya o güzel ışte teyzesi.
Aldım canım sağol:)lingen , sevindim biraz zaman gecsin doner umarim . Sana mesajla istedigin fotoyu attim .
Ben senin yerinde olsam kendim tasarlarımNisan icin davetiye ariyorum ama sira disi benim gibi civil civil ve atlak
Üzüldüm çok sevmiştim onu.Anlayamadik bizde
Ayrılık evet ama evi terkettetmedim.Ex kişiyi gonderdim.Düzeni bozulacak kişi ben degildim.Aman aman sakın ayrılık deme bana ( ben dilime almak istedim canım
BENİM O-ĞLUŞUMDA BAŞAK OLACAK ALLAHIN İZNİYLE:)Hosbulduk, davete icabet etmek gerekir
Burcum basak
Allahın izniyle saglıklı sıhhatli gelsin bebisiniz insallah basak burcları cok iyidir ya cok titiz cok hırslıBENİM O-ĞLUŞUMDA BAŞAK OLACAK ALLAHIN İZNİYLE:)
HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM BAŞAKLAR DERLİ TOPLU OLURLARMIŞ EN ÇOK O YÖNÜNÜ SEVDİM BENİM KOÇİŞ BOĞA BİRAZ DAĞINIK O DAĞITIR OĞLUŞUMUZ TOPLAR:) BENDE KOÇ ):Allahın izniyle saglıklı sıhhatli gelsin bebisiniz insallah basak burcları cok iyidir ya cok titiz cok hırslı
Benim de yengem hamile bu hafta cinsiyetini ögrenecegiz bebegin
Sagol canım evet düzenliyimdir, sürekli bir seyler toplarım simdi dogacak bebis ne tatlıdır yumuk yumukHAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM BAŞAKLAR DERLİ TOPLU OLURLARMIŞ EN ÇOK O YÖNÜNÜ SEVDİM BENİM KOÇİŞ BOĞA BİRAZ DAĞINIK O DAĞITIR OĞLUŞUMUZ TOPLAR:) BENDE KOÇ ):
Benden iyilik:)Merhabalar sultanlar nasilsiniz?
çok üzüldüm canım ama sen eğer böyle mutlu olucasksan hakkında hayırlısı olsunAyrılık evet ama evi terkettetmedim.Ex kişiyi gonderdim.Düzeni bozulacak kişi ben degildim.