- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.441
TopraKahveBob iki gündür öyle bir daldim ki buraya, benimki öldü mü yasiyor mu diye gitmis anama kadar mesaj yazmis
kızlar ya benım bi sorunuım var aranızda eminim çok tecrübeli hatunlar vardır 26 sında tatile gidiyorum ama
regl olma durumum var geciktirici içsem sorun olurmu
Şaka bi yana.avuc içi kadar bi doku önce açıyor sonra kızarıp susuyor ve o bölge sıcak oluyor.kizim vuruyor bazen canım ağzıma geliyor.ayak bileklerinde sis.merdiven inip çıkmak işkence.k izi kucağıma almak ayrı işkence.b öyle bir durum
Şimdi anladım.gidip gelsin işte kızım.
Sagolihmal etme kiskanmasin.
Ben almistim canim. Kafama göre uzatmistim bir de. Kilo yapti baya.
Geçmiş olsun
Bu sıradan be
Böyle davetiyeler ariyorum, Türkiye mali kadar güzel sey yok ha.. ama bunu buldugum site 1. 100-200 davetiye arasi 400tl den üstün fiyat sunuyor ve sadece Türkiye ici Kargo.
Simdi Facebook'da Photoshop ile ask mesk durumlari iyi olan birini ariyorum, böyle bir tarz design edip fotograf olarak cikartsam daha karli.
siradan mi? ümmüüüüüünüüü sukarim haaaa... gözlerim agridi böyle birsey bulana kadarBu sıradan be
Hadi siksanaTopraKahveBob yok yok ihmal etmem kendisini
siradan mi? ümmüüüüüünüüü sukarim haaaa... gözlerim agridi böyle birsey bulana kadar
Hayir canim calismiyorum yani soyle diyim evden psta borekvtarzi şeyler yapiyoruz bir arkadasla siparişüzerine yeni başladık.Kuzularim 6 aylık ve 23 aylık.Konum var bununla ilgili bakabilirsin canım.çok üzüldüm canım ama sen eğer böyle mutlu olucasksan hakkında hayırlısı olsun
cocuklar kaç yaşında çalışıyormusun
Dimi ya.miladre çılgın olsun dedi.babannemin davetiyesini gösteriyor u olurmu diye.Mazef oyyy bunlar da cok tatli bea
Amin canım çok sagol.hepimizin hakkında hayirlisi.
Simdi bir de fotografli yapiyorlar. Cok degisik seyler cikti.Dimi ya.miladre çılgın olsun dedi.babannemin davetiyesini gösteriyor u olurmu diye.
tatilde regl olsan ? havuza girmene engel oldugu icinmi?kızlar ya benım bi sorunuım var aranızda eminim çok tecrübeli hatunlar vardır 26 sında tatile gidiyorum ama
regl olma durumum var geciktirici içsem sorun olurmu
Fallenangel canım hiç bulaşma öyle şeylere, hiç denemedim ama ,doğru gelmiyor bana . Tabi sen bilirsin yinede.Canlar napiyorsunuz?
Ben is ariyorum is ariyorum. Bulamiyorum iste. Kizimi gezdirdim geldim. Bugün hava da isindi baya
Aa nasıl gerçek bi veda mı ama
Vallah ben de önce şaka sandim ama ciddi ciddi gitti.Aa nasıl gerçek bi veda mı amaay çok üzüldüm
Ordada yağmur yağıyordur şimdi, yoksa? Ayrıca veda eden arkadaş , açıklama yapmamis, veda etmesi için nedeni vardır . Veda etmeyedebilirdi, demekki ona göre en uygunu bu.Aa nasıl gerçek bi veda mı amaay çok üzüldüm