merhaba arkadaşlar bende hayıt kullananlardanım benim fsh 60 fırladı yani :) ama hayıt düşürüyo ...6..7.. aydır adet olmadım ama artık bıktım onu bunu içmekten.. biraz kendi halime kalmak istedim ama hep kesildim adet faln yok bu genç yaşımda.. insanın zoruna gidiyo gerçekten kötü bişey.. ama hanımlar azimli olmak lazım ben çok dayanıksızım azim hiç yok hemen pes ederim.. neyazıkki..ama hayıt içtim bi aar incir kürüğ yaptım içtim ada çayı içtim ve o ay sonu öle bi adet gördümki anlatamma tam 6 gün dereler gibi adet oldum ve kesilmicem zannettim kanama ya kaldım zannettim ve dr a gittim dr bana dedi,ki .. hadi git bana niye geldin ne içtisen devam et valla süper olmuş dedi 7 gün kesildi yani çok sağlılı bi adet olmuşum ve ondan sora ben herşey normale döndü diye vaz geçtim belki bu ay olurum belki bidaki ayderken 7 aydır adet olmadım off çok eriniyorum bu tür şeylerle uraşmaya ama sağlık çok önemli gerçekten belki bi gün bana gene ilham gelirde gene mutfak dezgahımı çaydanlıklarla doldururum bitki çaylarıyla neyse hayırlısı olsun kusura bakmayın çok uzattım :)