Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

sevi cim merhaba.....benim fsh 33 tü gecen ay bu ay cylo kullaandım 27 ye inmş....bu gün gittim yumurtaya bir baktırayım dedim sağ tarafımda bir yumurta var....benim anlamadığım tüp yaptırmak için illa 10 lu rakamlarmı olması lazım fsh ın...kadın doğumcu fsh ın düşmesi lazım diyor tüp yaptırmak için ama yumurta var.....niye yaptıramıyorum anlamadım......acaba dedim tüp bebek merkezine gidip bir konuşsakmı ne diyecekler diye....

sevi cim merhaba.....benim fsh 33 tü gecen ay bu ay cylo kullaandım 27 ye inmş....bu gün gittim yumurtaya bir baktırayım dedim sağ tarafımda bir yumurta var....benim anlamadığım tüp yaptırmak için illa 10 lu rakamlarmı olması lazım fsh ın...kadın doğumcu fsh ın düşmesi lazım diyor tüp yaptırmak için ama yumurta var.....niye yaptıramıyorum anlamadım......acaba dedim tüp bebek merkezine gidip bir konuşsakmı ne diyecekler diye....

selam canım bence sen tüp bebek merkezine git çünkü yumurtan varsa yapıyorlarbenim 2 tane yumurtam olduğunu söylemişlerdi hatta hayret ettiler bu çok iyi ama sen yinede umutlanma şans oranın düşük dediler ama biz malesef maddi imkanımız olmadığı için yaptıramadık çünkü devlet karşılamıyor yaşdan dolayı yoksa ben % 20 bile olsa yaptırırdım canım sakın umudunu yitirme mutlaka git merkeze düşmesini bekleme onlar seni yönlendirirler canım tamammı ?:1hug:

Son düzenleme:
doktor öyle deyince kafam karıştı tüp için 10 civarı olması lazım almazlar dedi....o zaman sevicim şöyle yapayım bu ayda cylo kullanıyorum adet olunca fsh ölçtürücem yine sonuçları alıp tüp merkezine gideyim ne diyecek bakayım....inş. bu ay dahada düşer...

sevi cim sen nasıl tedavi görüyorsun şu anda....senn düşmüştü demi fsh.....peki fsh ın düşünce yumurtn çoğaldımı....

merhabalar kıslarrr...buraya yeni katıldım.. çocuk istiyorum com dada dert ortaklarım var... burayıda öneren bir arkadaşım oldu..erken yumurta yetmezliği yada erken menopoz denilen hastalığın yada kaderin mağduru olarak sizlerden umut verici bişeler okumaya geldim:) 27 yaşındayım.. 9 aylık evliyim ama kendimi bildim bileli adet görmedim ilaçsız... ama cyclo ile her ay düzenli adet görüyorum bırakınca tık yok... eşim sorunumu biliyodu... evlendik.. o rahat ama ben deli gibi çocuk istiyorummmm....forumun neresindeyim pek anlayamadım..öğrendikçe daha sık katılıcam aranıza...Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile anne olmayı tattırsın.. mardinden şimdilik sevgilerrrr

kızlar bugün hormon tahlili yaptırdım sonuçlar

fsh:7,56
lh:5,32
e2:41
progesteron:0,637
anti tpo:2,1
ts:8,64
tsh:1,57

teşekkürler...

sevi cim sen nasıl tedavi görüyorsun şu anda....senn düşmüştü demi fsh.....peki fsh ın düşünce yumurtn çoğaldımı....

benim fsh düşmüştü 5 ay önce 10 du ama bidaha baktırmadım canım korkudan ya yükseldiyse diye ben ilaçla tedavi görüyorum 3. denememiz ilaçla bu seferde olmazsa aşılama yapacakmış dr ama nasıl olcak bilmiyorum benim yumurtam geçen ay 2 tane idi bu ay tekdi inşallah tutarda aşılamaya gerek kalmaz 1 yıldır hep hormon aldım artık almak istemiyorum hakkkımzıda hayırlısı hepimiz için canım sana bişey diyeyimmi herşey beyinde bitiyor aslında hiç düşünmeyeceksin boşvereceksin bak ozaman nasıl oluyor ama işte elimizde değil benim adetim 4 gün gecikti testte yapmıyorum korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşarım diye ahh ahhhhhhh arkadaşım rabbim kimseyi evlat hasreti çektirmesin çok zormuş :teselli::1hug:

sevi cim canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım....test yap ta hayırlı HABERLERİNİ VER CANIM.:)

Sevi yaş kaçtı canım....

ben malesefki 41 yaşındayım canım ama benim umudum yok bu ayda bişey yoktur ama yinede umudumu yitirmiyorum bigün bende hepimizde anne olacağız senin yaş kaç canım?bekleyeceğim canım 5 gün daha eğer gelmezse adeti ozaman test yapctırcam negatif görmekten bıktım artık:1hug:

bu ay ne tedavisi gördün yumurta geliştirici ilaçmı kullandın........sevi cim bişey sorucam fsh yüksekken cylo kullandınmı.....

filo canım sen ilaç dışında hayıt suyuda kullan oda fsh ı düşürüyor. yumurta sayısını arttırmak içinde incir kürü kullan faydası oluyor. özellikle hayıt suyu benim fsh düştü onunla hala içiyorum.

merhaba arkadaşlar bende hayıt kullananlardanım benim fsh 60 fırladı yani :) ama hayıt düşürüyo ...6..7.. aydır adet olmadım ama artık bıktım onu bunu içmekten.. biraz kendi halime kalmak istedim ama hep kesildim adet faln yok bu genç yaşımda.. insanın zoruna gidiyo gerçekten kötü bişey.. ama hanımlar azimli olmak lazım ben çok dayanıksızım azim hiç yok hemen pes ederim.. neyazıkki..ama hayıt içtim bi aar incir kürüğ yaptım içtim ada çayı içtim ve o ay sonu öle bi adet gördümki anlatamma tam 6 gün dereler gibi adet oldum ve kesilmicem zannettim kanama ya kaldım zannettim ve dr a gittim dr bana dedi,ki .. hadi git bana niye geldin ne içtisen devam et valla süper olmuş dedi 7 gün kesildi yani çok sağlılı bi adet olmuşum ve ondan sora ben herşey normale döndü diye vaz geçtim belki bu ay olurum belki bidaki ayderken 7 aydır adet olmadım off çok eriniyorum bu tür şeylerle uraşmaya ama sağlık çok önemli gerçekten belki bi gün bana gene ilham gelirde gene mutfak dezgahımı çaydanlıklarla doldururum bitki çaylarıyla neyse hayırlısı olsun kusura bakmayın çok uzattım :)

canım benim fsh 45 di 22 ye düştü sonra 8 e düştü bu ay nasıl bilmiyorum ama bence düşük :) öyle hissediyorum :))

merhaba arkadaşlar bende hayıt kullananlardanım benim fsh 60 fırladı yani :) ama hayıt düşürüyo ...6..7.. aydır adet olmadım ama artık bıktım onu bunu içmekten.. biraz kendi halime kalmak istedim ama hep kesildim adet faln yok bu genç yaşımda.. insanın zoruna gidiyo gerçekten kötü bişey.. ama hanımlar azimli olmak lazım ben çok dayanıksızım azim hiç yok hemen pes ederim.. neyazıkki..ama hayıt içtim bi aar incir kürüğ yaptım içtim ada çayı içtim ve o ay sonu öle bi adet gördümki anlatamma tam 6 gün dereler gibi adet oldum ve kesilmicem zannettim kanama ya kaldım zannettim ve dr a gittim dr bana dedi,ki .. hadi git bana niye geldin ne içtisen devam et valla süper olmuş dedi 7 gün kesildi yani çok sağlılı bi adet olmuşum ve ondan sora ben herşey normale döndü diye vaz geçtim belki bu ay olurum belki bidaki ayderken 7 aydır adet olmadım off çok eriniyorum bu tür şeylerle uraşmaya ama sağlık çok önemli gerçekten belki bi gün bana gene ilham gelirde gene mutfak dezgahımı çaydanlıklarla doldururum bitki çaylarıyla neyse hayırlısı olsun kusura bakmayın çok uzattım :)

canım sakın pes etme bak faydasını görmüşsün bebişlerimize kavuşmak için mecbur katlanacağız inan bak o kadar çok şey içiyorumki her içtiğimdede şifa olcağına inandığım için içmeyi unuttuğumda kendimde suçluluk hissi oluyor. eğer hayıt çayını yapmaya üşeniyorsan ki bende yapamadım çünkü çalışınca zor oluyor. hazır hayıt suları var ondan al çok pratik oluyor.çay yerinede ada çayı aslanpençesi civanperçemi iç bak faydalı bunlar

bu ay ne tedavisi gördün yumurta geliştirici ilaçmı kullandın........sevi cim bişey sorucam fsh yüksekken cylo kullandınmı.....

canım aynı yaşda sayılıyoruz bana dr hiç ilaç vermedi yaşdan dolayı ben hayıtla düşürdüm fsh ı ama uzun zamandır baktırmadım acaba aynı mı yoksa yüksekmi bilmiyorum dr da istemedi hiç ocak ayından beri tedavi görüyorum olmadı bakalım bu ay olacakmı adetim 6 gün gecikti ama test yaptırmadım 4 gün daha bekleyeceğim gelmezse yaptırcam test artık negatifi görmekten bıktım canım korkuyorum zaten bu ay olmazsa dr aşılama yapacakmış ilaçsız inşallah bu ay hamile kalırımda gerek kalmaz aşılamaya rabbi isteyen herkese versin sen kaç yıllık evlisin?ne zamandır olmuyor çocuğun offffffff offff bizlerde anne olacamıyız acaba bu akşam bir arkadaşımdan haber aldım bununda çocuğu olmamıştı 2 kez tüp bebk yaptırda hamile kaldı oğlu oldu 3 yaşında oğlu ama şimdi kendiliğinden hamile kalmış çok şaşırdım duyunca kendiside inanamamış bakarsın bizde bigün hamile kalırız hayat mucizelerle dolu canım kafanı şişirdim kusura bakma güzel haberler duyarız senden inşallah:1hug:

X