Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

aminnnn sevii:Saruboceq:

canım sen neler yapıyorsun varmı bir gelişme?fsh düştü hayıta devam ediyormusun?umarın en kısa zamanda fsh düşer bebğine kavuşursun canım benim bakalım ne olacak 15 nisanda adet olmazsam dr gel dedi test yapalım klomen kullanmıştım ben bu ay ama tutacakmı bilmiyorum eğer olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapacakmış dr hayırlısı artık hepimiz için sonucu hepimiz için hayırlı olur inşallah canımopuyorumnanaktan

inşallah tutar canım..amin kavuşalım artık bebeklerimize .ben hayıta devam ediyorum soğan suyuda içiyorum ama arada aksatıyorum soğanı.çörekotu bal tarçın da yiyorum.bilemiyorum 2 gün sonra adet olucam inşallah olurumda..ama bu ay gitmicem teste hayıtı biraz daha içeyim diyorum.etkisi 2 3 aydaymış ya o yüzden canım.hayırlı haberlerini bekliyorum.sizler benim umudumsunuz canımm

inşallah tutar canım..amin kavuşalım artık bebeklerimize .ben hayıta devam ediyorum soğan suyuda içiyorum ama arada aksatıyorum soğanı.çörekotu bal tarçın da yiyorum.bilemiyorum 2 gün sonra adet olucam inşallah olurumda..ama bu ay gitmicem teste hayıtı biraz daha içeyim diyorum.etkisi 2 3 aydaymış ya o yüzden canım.hayırlı haberlerini bekliyorum.sizler benim umudumsunuz canımm

merhabalar yelizipucu yazında soğan küründen bahsetmişsin benim bildiğime göre soğan kürü 3-4 ay kullanılmalı ve adetin bittikten 7 gün sonra başlanmalıymış ve ilk başlangıçta 15 gün başlangıç kürü uygulandıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala uygulanmalı diye biliyorum bende kullanacağım soğan kürünü ama ben önce incirle başladım bilmiyordum önce soğan kürü daha sonra da incir kürü yapılmalı diyor ibrahim saraçoğlunun yazısında nasip inşallah bu yaptıklarımızın mükafatını alırız bizimde sağlıklı sihatli bebeklerimiz olur inşallah görüşürüz :ecrin_bebek:

sağol tatlım bende öle yapayım bu ay adetimin 10.günü başlamıstım.ama düzenli yapamadım..gene de limden geldiğince yaptım.artık devam ederim adetimden 10 gün önce...amin inşallah kavuşalım hayırlısıyla bebeklerimize.....görüşelim haberleşelimc

canım burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz çünkü hepimizde aynı derdi yaşıyoruz umuyorumki bizlerde brgün anne olacağız burada bebeklerimizin yaramazlıklarını konuşacağız ayy ne güzel bişey bu ben hep rüyalarımda bebek görüyorum çok heyecanlanıyorum bakalım artık hayırlısı hepimiz için canım:1hug:

amin canım..diğer topikde yeni üye bi arkadaş yazmış bana düşse bile yeniden yükseliyo benim 5 yıldır olmuyo yumurtam falan demiş.oğlum kardeş istiyor diyo :KK43: bunları duymakda üzüyo.ama ben önümdeki iyi örnekleri örnek olayım değilmi sevi...

amin canım..diğer topikde yeni üye bi arkadaş yazmış bana düşse bile yeniden yükseliyo benim 5 yıldır olmuyo yumurtam falan demiş.oğlum kardeş istiyor diyo :KK43: bunları duymakda üzüyo.ama ben önümdeki iyi örnekleri örnek olayım değilmi sevi...

canım sen sakın kafana takma bazen düşüyor sonra yine yükseliyor ama ben burada çok okudum fsh ı yüksek olup hamile kalanı o yüzden ben hiç bir zaman umudumu yitirmiyorum ki ben 41 yşına gircem sen daha gençsin sakın üzülme güzel düşün güzel şeyler olsun bizde birgün anne olacağız ben buna inannıyorum bugün dua ettim hepimiz için rabbim duymuştur sesimi inşalah dualarım kabul olmuştur canım tamammı çok öpüyorum seni:1hug:

gecen ay fsh 33....cylo kullandım bu ay 27 ye düşmüş...sizce nasıl...bu ayda cylo kullanıcam.....düşüş azmı sizce.....

hayıt kullanmıyorum cnm aslanpençesi kullanıyorum.....

canım hayıt tohumu aslan pençesi ve yeşil çay üçünü bir arada içersen fsh ın düşer ben öyle düşürdüm herkesede yazıyorum burada benim fsh 42 idi üçünü bir arada içtim 3 ay 10 a düştü istersen nasıl içildiğini yazarım canım

sevi canım ben şimdilik sadece hayıtı içiyorum...ben de senin gibi içeyim....yeşil çayı sallama çaymı alıyosun....yeni bi gelişme varmı canım görüşmeyeli nasılsın

canım hayıt tohumu aslan pençesi ve yeşil çay üçünü bir arada içersen fsh ın düşer ben öyle düşürdüm herkesede yazıyorum burada benim fsh 42 idi üçünü bir arada içtim 3 ay 10 a düştü istersen nasıl içildiğini yazarım canım

merhabalar sevi içtiğin bu karışımı nasıl yaptığını yazarmısın ben de sadece hayıtı içiyorum bu yazacağın üçlü karışımıda deneriz ne yapalım inşallah hepimiz için içtiklerimiz iyi gelir yumurtalarımız düzene girer iyi günler

sevi canım ben şimdilik sadece hayıtı içiyorum...ben de senin gibi içeyim....yeşil çayı sallama çaymı alıyosun....yeni bi gelişme varmı canım görüşmeyeli nasılsın

selam canım şimdilik bir gelişme yok bakalım 15 nisanı bekliyorum adetim gelirse aşılama yapacak dr um hayırlısı artık hepimiz için ben yeşil çayı sallama değil çayını aldım kurusunu yani hepsini birden karıştırıp içmiştim sende dene istersen senin nasıl varmı bir gelişme ?

merhabalar sevi içtiğin bu karışımı nasıl yaptığını yazarmısın ben de sadece hayıtı içiyorum bu yazacağın üçlü karışımıda deneriz ne yapalım inşallah hepimiz için içtiklerimiz iyi gelir yumurtalarımız düzene girer iyi günler

selam canım ben önce 1 tatlı kaşığı aslan pençesi ve 1 tatlı kaşığı yeşil çayı kaynamış olan 1 su bardağı şaşal suyun içine koyup 3 dk falan kaynatıyorsun sonra altını kapatıp içine hayıt tohumu kkoyuyorsun 1 tatlı kaşığı ağzını kapatıp 4 dk demlenmesiniz bekle sonrada süzüp içeceksin aç karnına günde 2 veya 3 kez ayapacaksın ben 2 defa yaptım ama yarım saat bişey yemeyeceksin canım inşalah sende faydasını görürsün canımama düzenli 3 ay yap sonra bir baktır fsh ını umarım birgün bizde hayallerimize kavuşuruz canım

sevi canım..ben içtikten sonra yarım saat beklemiyodumm...artık bekleyim bari..hayıta başlayalı yaklaşık 1 ay oldu..sabredim bundan sonraki 2. adetimde gideyim değilmi..fsh için tahlile.bide 3 ay içince ara vermek gerekiyomuş hayıta değilmi..ne kadar ara vermem gerekiyo...

cnm aslan pençesi kürünü saracoğlunda okudum.......20 gün oldu başlayalı.....2 ay böylle yapayım diyorum....bazıları diyor ya bitkileri fazla karıştırmayın diye canım ondan öyle yaptım..yoksa senn gibimi yapsamm ......

sevi canım..ben içtikten sonra yarım saat beklemiyodumm...artık bekleyim bari..hayıta başlayalı yaklaşık 1 ay oldu..sabredim bundan sonraki 2. adetimde gideyim değilmi..fsh için tahlile.bide 3 ay içince ara vermek gerekiyomuş hayıta değilmi..ne kadar ara vermem gerekiyo...

canım ben 3 ay içip 1 ay ara vermiştim sonra yine 3 ay içtim ama direk olarak 6 ay kullanılıyormuş hiç bir sakıncası yokmuş sen 3 ay iç tahlil yaptır eğer düşdüyse bırak içme ama düşmediyse tekrar devam et bence ama yinede sen bilirsin canım içeli 1 ay olmuş bence bekle 2 ay sonra baktır canım inşallah faydasını görürsün canım:1hug:

cnm aslan pençesi kürünü saracoğlunda okudum.......20 gün oldu başlayalı.....2 ay böylle yapayım diyorum....bazıları diyor ya bitkileri fazla karıştırmayın diye canım ondan öyle yaptım..yoksa senn gibimi yapsamm ......

bence yap çünkü ben zararını görmedim faydasını gördüm canım ama yinede sen bilirsin

X