Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

inşallah sevi canım inşallah kvuşalım artık hayırlısıyla bebeklerimizee..düşmez diye çok korkuyorumm...50.44 çok yüksekk bi de doktor hiç yumurta göremiyorum dedi ya..çok korkuyorum o yüzden

ARKADAŞLAR BEBıŞÇıM SEVıCıM ANGıES YELıZCıM HEPıNıZE GÜNAYDIN.BENıM HAFıF KANAMAM BAŞLADI ıLAÇSIZ ıLK DEFA EN SON OCAN 15 TE CYCLO ıLE REGL OLMUŞTUM.ONDAN SONRA ıLACI BIRAKTIM 21 ŞUBATTA DR ÖMER COŞKUNA GıTTıM ONUN VERDıĞı KÜRLERı YAPTIM SADECE.ıNŞALLAH DEVAMI GELıR.

henüz çok yoğun değil kanamam.ama buda benim için bir gelişme sayılır.ben 34 yaşındayım ve fsh yüksek olduğu için 45 -50 60 70 lerde çıkıyordu erken menopoz teşhisi konmuştu.

bugünü 1.gün sayarsam.belki c.tesi günü kontrole giderim.

ömer coşkunun verdiği kürlerden biraz bahsetmek istiyorum.hayıt suyu içiyordum sabaha akşam yemeklerden önce sabahları aç karna 1 tane soğanı soymadan kabuğuyla bir su bardağı suyun içine koyup 5 dak kaynatıp ılıyınca içiyordum soğanıda içinde bekletiyordum ağzı kapalı olarak hep.
sabah akşam civanperçemli karışık bitki çayı vermişti onu içiyordum aç karna yine.(demleme poşet şeklinde bu çay ve 1 orta boy nescafe fincanına sıcak suda 10 dak. bekletip içiyordum.) aslanpençeli bitkisel tabletim vardı onu günde 3 kez içiyordum yemeklerden önce.adaçayı suyu sabah aç karna içiyordum. sabah hayıt tohumlu karışık bitkisel macunumu yiyordum yine aç karna. ruşeym vermişti buğday özü yani 3 öğün yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı suyla içiyordum onu da.

bunlar ömer coşkunun bana verdiği kürler bir kaç daha bitkisel tablet ve çörtük suyum vardı.ama şunu söylemek istiyorum ben yinede sonuç olarak burda kullandığım şeyler yinede hepimizin bildiği
hayıt soğan adaçayı suyu aslanpençesi civanperçemi demekki bunlar sayesinde düzelebiliriz.

henüz folikül varmı fsh kaç bilmiyorum.ama ben artık düzeleceğimize inanıyorum.stresten uzak olalım bu çok önemli ve beslenmemize dikkat edelim.herşeyi mevsiminde yiyelim.asitli içecekler tüketmeyelim.salam sucuktan aşırı tatlıdan kaçınalım.pilav makarna fazla yemeyelim.yürüyüş yapalım elimizden geldiğince.gerçi ben yürüyüşümü biraz aksatmıştım.işte sabah işe gidip gelirken yürüyorum ve bir yere giderken yaptığım yürüyüşler dışında fazla yürümedim.ama mevsimdeki gıdaları tüketiyorum bende.bol bol dua edelim allahın bence çabalarımızın sonucunu vermesi olarak görüyorum ben bunu.

ama artık bu kürleri daha inanarak ve severek yapıcam bazen bıkıyordum ümitsizliğe kapılıyordum.demekki yılmak yok hep önümüze bakalım.sırf bebek için değil kendi sağlığımız için bunu yapmalıyız.
benim için dua edin kızlar inş. devamı gelir bu kanamaların.gelişmeler oldukça yazıcam yine size.kontrole gidersem ve test yaptırırsam sonucu bildiricem inş. rabbim kısmet ederse.

semacığım canım çok sevindim.inşallah devamı gelir....zaten kendi kendine gelmesi fsh nin düşmesi folükülün olması anlmamına gelir haayatım....dualarım seninle tatlım...

ben cyclo yu bırakmaya cesaret edemedim henüz bu ay da kullanıcam canım.ama bi dahaki ay bende içmem artık

yelizcim bırakırsan cycloyu ama sabırlı ol emi.bitkileri kullanırken elbet sonucunu alırsın.3 ay kullanmak gerekiyor çünkü.birde kafanda takma ne kadar düşünmezsen o kadar rahat olursun tamammı canım.

semoş çok sevndim canm......soğanı günde bir defa ac karnınamı içiyordun canım...benimde fsh yüksek cylo kyullanıyorum ve 20 gündür aslanpençesi içiyorum soğaanada başlayım diyorum..yazrsan sevinirim canım....

inşallah sevi canım inşallah kvuşalım artık hayırlısıyla bebeklerimizee..düşmez diye çok korkuyorumm...50.44 çok yüksekk bi de doktor hiç yumurta göremiyorum dedi ya..çok korkuyorum o yüzden

hiç korkma canım ama yeterki umudunu yitirme canım arkadaşım o zaman bak nasıl düşecek sen dr lara güvenme onlara kalsa biz kısırız böyle çok duyduk hamile kalanları bizde kalacağız görürsün bak ama güzel şeyler düşünki güzel olsun herşey seninde yakında düşecek fsh ın bende inanmıyordum düşeceğine ama bi baktım düşmüş çok şaşırdım sevinçte ağlayacaktm yılmak yok halt etmek var fsh tamammı canımopuyorumnanaktan

ayy canım benim iyiki varsınız..kk olmasaydı ben derdime yanar otururdumm..doktor tenezzül edip ilaç bile vermedi bana..

Merhaba arkadaşlar.ben bir düşük yaşadıkan sonra rahimde septum yani perde olduğu anlaşıldı ve bunn için histeroskopi+laparoskopi operasyonları geçirdim.herşeyim o zaman kadar normal giderdi adetlerim filan.yaşımda 30 idi ozamanlar.şimdi 32 yim.neyse;ameliyatlar sonrası tabiiki rutin aylık kontrollerim oluyorduregli iken vajinal usg ile bakılıp bide kan veriyordum ve bu fsh denen hormonu da o zamanlar öğrendim.bir ay değerler çok iyi çıkarken diğer ay yükseliyordu.dr umda bana stresmi yaptın bu ay filan diye soruyordu.aynı zamandada yumurta rezervlerimde azalma olduğunu söylemeye başlamıştı.regllerim azalmaya başlamıştı.yani yoğunluk olarak.2 -3 günde bitiyordu.anlıyacağınız yaşadıklarım vücut dengemi alt üst etmişti.ben ne kadar stres yapmıyorum desemde beynim demekki hep olumsuz sinyaller gönderiyormuş..neyse;3 ay takipten sonra dr um yumurta takibi yapmamızı hatta olmazsa hemen tüp bebeğe yönelenelim diyordu zaman kaybetmeyelim açısından:KK43:( tabi o kadar çok üzülüyordumki bunları duymaya başlayınca..ve o ay ilk deneme takibim yapıldı.yani yumurta geliştirici iğne ile çatlatma iğnesi verdi.uyguladık.ve hiç beklemediğimiz o ay,şükürki hamile kalmıştım.:)) ve şu an 23 haftalık gebeyim:)) hikayemi paylaşmak istedim çünkü bende sizler gibi hayıt suyu, soğan kürü,incir kürü vs de yapmıştım.faydası oluyor.ama bu fsh denen şey gerçekten beyinle alakalı arkadaşlar.ben kendimde gördüm ve yaşadım bunu.lütfen sizlerde biraz olumlu olun.kafanızdan bu konuyu uzaklaştırın.sürekli bu konuyla meşgul olmayın.ne kadar kurcalarsanız farkında olmadan stres yapıyorsunuz içinizde..bende çok zor bir 1,5 sene geçirdim inanın.herşeyim bozuldu..ama tamamaen stresle alakalıydı dr umda hep öyle diyordu..o yüzden sadece allaha sığının,dua edin ve lütfennn stres yapmayınn..

teşekkürler sier paylaşımın için...rabbim bebeğini korusun...sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahh

mrb canım bende seninle aynı sorunu yaşıyorum o ilacı 3 ay bende kullandım beni düzenledi çünkü benim adetim 15 te bi 10 gün oluyodu bna doktor ilç bittikten hemen sonra tedavi önerdi 6 7 ay oldu ama hala hamile kalamadım bi sene dolsun diyorum inş allah istiyenlere nasip eder

Filocum evet günde 1 kere sabah aç karna soğanı 4 bölüyordum kabuğuyla beraber 1 su bardağı suda 5 dak.ağzı kapalı olarak kaynatıyordum ılıyıncaya kadar bekletiyordum soğanlar içinde hala suyun ağzı kapalı ılıyınca süzüp içiyordum ama hergün yapıyorum halada yapıyorum canım

ayy canım benim iyiki varsınız..kk olmasaydı ben derdime yanar otururdumm..doktor tenezzül edip ilaç bile vermedi bana..

canım sen drlara bakma onlar moral bozmakta birebirler hiç üzülme bende kaç r a gittim hepsi canımı sıkmıştı şimdi bir dr buldum güler yüzlü ve beni öyle rahatlatıyorki anlatamam herşey senin kafanda bitiyor diyor üzülmezsen seninde bebğin olur ama sen kafana takarsan olmaz diyor doğru herşeyde stres çıkıyor sende üzülme olurmu canım :1hug:

tüp bebek yaptırmak için fsh kaç olmalı kızlar.....

benim 38 idi yapacaklardı ama biz yaptırmadık % 20 şans oranı dediler senin kaçtı?canım ama ben biliyorum fsh 40 olupta hamile kalan var yeterki yumurtan olsun canım yaparlar

X