Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

canım sakın pes etme bak faydasını görmüşsün bebişlerimize kavuşmak için mecbur katlanacağız inan bak o kadar çok şey içiyorumki her içtiğimdede şifa olcağına inandığım için içmeyi unuttuğumda kendimde suçluluk hissi oluyor. eğer hayıt çayını yapmaya üşeniyorsan ki bende yapamadım çünkü çalışınca zor oluyor. hazır hayıt suları var ondan al çok pratik oluyor.çay yerinede ada çayı aslanpençesi civanperçemi iç bak faydalı bunlar

ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM RABBıM EMEKLERıNı BOŞA ÇIKARMASIN.. ıNŞALLAH TEZ ZAMANDA HAMıLE KALIRSIN ÇOCUĞUN OLUR:emir_bebek:.. AMıııNNN:emir_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
sevi nerelerdesin.......
a.s.opuyorumnanaktan
canım burdayım moralim çok bozuk adetim gelmedi dün test yaptım eczaneden alıp çıkmadı inanmadım bugün dr a gittim kan testi yaptı negatif çıktı dünden beri ağlıyorum bu sefer çok umutlanmıştım ama yine olmadı şimdi dr adetim gelsin diye ilaç verdi gelince ilaca başlıcaz aşılama yapacak yumurtam gelişirse eğer inşallah hayırlıysa bu sefer tutar canım sen neler yapıyorsun varmı bir gelişme? bugün dr dada hep hamileler vardı onları görünce dahada üzüldüm kıskandım hepsininde 2. bebekleri olacakmış ne güzel yaa ahhhhhhhhh ahhhh

inşallah tutar seviciğim çok üzüldüm canımm...sen semoşş benim umudumsunuzzz...inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini de alırız...ağlama kuzumm

sevi cim canını sıkma hayırlıı olsun canım....bendede bir gelişme yok adet olunca fsh ölçtürücem bakalım kaç olmuş..inince tüp yapıcam inş.....

sevi cim canını sıkma hayırlıı olsun canım....bendede bir gelişme yok adet olunca fsh ölçtürücem bakalım kaç olmuş..inince tüp yapıcam inş.....

canım sen tüp bebeği özelmi yaptıracaksın ?ssk karşılamıyor değilmi yaşdan dolayı ahhh bide karşılasa bende yaptıracağım ama nerde bizde şans olsaydı çokdan anne olurduk değilmi canım neyse hakkımızda hayırlısı hepimiz için dualarım sizlerel canım arkadaşım ben 3 gün yokum annemlere gideceğim memlekete pazar akşamı görüşürüz canım öpüyorum çok çok adetin inşallah gelmezde hamilesindir canım mucizelerle dolu hayat bakalım bizde mucizeleri yaşayacakmıyız tek temennim bu rabbimden canım:1hug:eek:puyorumnanaktan

inşallah tutar seviciğim çok üzüldüm canımm...sen semoşş benim umudumsunuzzz...inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini de alırız...ağlama kuzumm

canım yaa bende senden umutluyum sende anne olacaksın bu yıl bak görürsün sevi demişdi diyeceksin canım rabbim hepimize anelik duygusunu tattırrır inşallah semoş sen ben filo öteki arkadaşlar hepimizin dualrı kabul olur inşalah canım mübarek gecede hayırlısı hepimiz için sen neler yapıyorsun varmı bir gelişme?ben 3 gün yokum pazar akşamı görüşürüz nasipse canım memlekete gideceğim annemlere opuyorumnanaktan:1hug:

hayıt içmeye dvam ediyorum kuzum..geçen ay yumurtladığımı hisstmemiştim ama bu ay hissettim....güzel temmennilerin için teşekkür ederim....inşallah bende senden öle umutluyum inan

Sevicim git annene biraz moral depola öyle gel olurmu canım.bak bir arkadaş fsh 60 larda adet olamıyorudu.ocaktan beri düzgün oluyormuş maşallah.sadece elevit içiyorum başka da bişey yapmıyorum diyor.ama hiç kafama takmıyorum diyor.3 yıl hep ilaçla regl oldu.bak takmayınca bazı şeyler düzelebiliyormuş. Lütfen takma sevicim.napalım bizim de kaderimiz buymuş napabiliriz. üzülünce birşey değişiyormu hayır. Eee napalım en güzeli takmamak stres yapmamak. Bak göreceksin o zaman nasıl düzekecek herşey.

Bende annem babam hastalandı hep şubatta babam rahatsızlandı sonra annemin ameliyatı derken hiç düşünmediğim ay regl oldum gördün.

Demekki ne yapmıyoruz arkadaşlar stres yapmıyoruz. Lütfen kendinizi önce düşünün.zaten gerisi gelir sonra.hormonlar düzelir bebişte allahımız nasip ettiyse oda gelir ardından

sevicim annenlere selam:)semoş elevit vitamin hapımıydı...sen kullanıyormusun....

Sevicim git annene biraz moral depola öyle gel olurmu canım.bak bir arkadaş fsh 60 larda adet olamıyorudu.ocaktan beri düzgün oluyormuş maşallah.sadece elevit içiyorum başka da bişey yapmıyorum diyor.ama hiç kafama takmıyorum diyor.3 yıl hep ilaçla regl oldu.bak takmayınca bazı şeyler düzelebiliyormuş. Lütfen takma sevicim.napalım bizim de kaderimiz buymuş napabiliriz. üzülünce birşey değişiyormu hayır. Eee napalım en güzeli takmamak stres yapmamak. Bak göreceksin o zaman nasıl düzekecek herşey.

Bende annem babam hastalandı hep şubatta babam rahatsızlandı sonra annemin ameliyatı derken hiç düşünmediğim ay regl oldum gördün.

Demekki ne yapmıyoruz arkadaşlar stres yapmıyoruz. Lütfen kendinizi önce düşünün.zaten gerisi gelir sonra.hormonlar düzelir bebişte allahımız nasip ettiyse oda gelir ardından

geldim canım benim için iyi oldu çiçek şenliği vardı gezdik eğlendik çok güzel geçti bizde güzel günler göreceğiz ama sabretmemiz lazım stresden uzak durmamız lazım ama bunu başaracağım doğrunsöylüyorsun hayat mucizelerle dolu değilmiopuyorumnanaktan

merhabalar
bugün hormon sonuçlarını aldım
fsh önceden 6,78 di yazın yaptırdığımda şimdi 4,33 çıkmış düşük mü.
birde Amh 2,82 çıkmış. ne demek bileniniz var mı.

arkadaslar nerelerdesiniz........:)

canım ben akşamları girebiliyorum nete saat 10 dan sonra diziler bitince siz nerelerdesiniz yoksunuz 2 gündür nasıl gidiyor varmı bir gelişme? ben hala adet olmadım canım 18 gün gecikti ilacım bitti ama gelmedi inşallah menepoza girmemişimdir ayy allah korusun

X