Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

sevi kist olmasın git bir doktora.....bnde hasta olmayı bekliyorum fsh ölçtürücem bakalım kaç çıkacak.....

sevi kist olmasın git bir doktora.....bnde hasta olmayı bekliyorum fsh ölçtürücem bakalım kaç çıkacak.....

gittim dr baktı kist yokmuş ilaç verdi adetim gelsin diye ilaç dün bitti ama hala gelmedi canım çok sıkıldı filocum bir an önce gelsin baktırcam fsh ımı zaten yükseldimi bilmiyorum yine offf off :teselli:

seviciğim stresdendir gecikmen canım...aklına kötü şeyler getirme....
canım bende şöyle bi gelişme var yarın adet günüm 2 gün önce yumurtlama akıntısı gibi bi akıntım oldu..ama çok yoğundu..arkadaşlara sordum adet belirtisi olabilir dediler.göğsümde çok ağrıyor..
inşallah hormonlarım düzene giriyodur..fsh m yüksekken geçen ay hiç yumurtladığımı hissetmemiştim..
inşallah düşmüştür fsh.
ama bu ay da gitmicem doktora bi dah ki ay gidicem tatlım..

seviciğim stresdendir gecikmen canım...aklına kötü şeyler getirme....
canım bende şöyle bi gelişme var yarın adet günüm 2 gün önce yumurtlama akıntısı gibi bi akıntım oldu..ama çok yoğundu..arkadaşlara sordum adet belirtisi olabilir dediler.göğsümde çok ağrıyor..
inşallah hormonlarım düzene giriyodur..fsh m yüksekken geçen ay hiç yumurtladığımı hissetmemiştim..
inşallah düşmüştür fsh.
ama bu ay da gitmicem doktora bi dah ki ay gidicem tatlım..

herhalde stresten canım sinirlerim çok gergin hala tık yok hayırlısı artık canım belki fsh düşmüştür senin akıntın olduğuna göre yumurtluyorsundur canım arkadaşı sizler benim umudumsunuz yakında sen filo ben semoş ve bebek isteyen herkes hamile kalacak ve bebklerimiz olacak buna inanıyorum canım bugün hıdırelez dilek dileceğiz ama nette baktım günahmış gül ağacına dilek dilemek napcam bilmiyorum zaten rabbimden istiyorum herşeyi ben herkesin gönlünün muradını versin canım hayıtı içeli kaç ay oldu 3 ay olduysa fsh ı baktır bir kere bugün bende başladım içmeye :Saruboceq::1hug:

herhalde stresten canım sinirlerim çok gergin hala tık yok hayırlısı artık canım belki fsh düşmüştür senin akıntın olduğuna göre yumurtluyorsundur canım arkadaşı sizler benim umudumsunuz yakında sen filo ben semoş ve bebek isteyen herkes hamile kalacak ve bebklerimiz olacak buna inanıyorum canım bugün hıdırelez dilek dileceğiz ama nette baktım günahmış gül ağacına dilek dilemek napcam bilmiyorum zaten rabbimden istiyorum herşeyi ben herkesin gönlünün muradını versin canım hayıtı içeli kaç ay oldu 3 ay olduysa fsh ı baktır bir kere bugün bende başladım içmeye :Saruboceq::1hug:

adaçayı felan iç canım gelir adetin...
inşallah yumurtlama akıntısıdır canım bilemiyorum....
:Saruboceq: inşallah canım filo sen semoş ben hepimizin derdi fsh ama hepimiz yenicez fsh yi....
hıdırellez bizde yapardık eskidenn...ama şöyle günahtır canım tüm dileklerimizi rabbimden istemeliyiz...sen yinede yaparken rabbimizden dile tatlım bişi olmz..
hayıtı içeli yaklaşık 2 ay oldu canım..24 mart da başlamıştım...

adaçayı felan iç canım gelir adetin...
inşallah yumurtlama akıntısıdır canım bilemiyorum....
:Saruboceq: inşallah canım filo sen semoş ben hepimizin derdi fsh ama hepimiz yenicez fsh yi....
hıdırellez bizde yapardık eskidenn...ama şöyle günahtır canım tüm dileklerimizi rabbimden istemeliyiz...sen yinede yaparken rabbimizden dile tatlım bişi olmz..
hayıtı içeli yaklaşık 2 ay oldu canım..24 mart da başlamıştım...

doğru söylüyorsun canım bende zaten rabbimden istedim hayırlısını hepimizin duları kabul olur inşallah adaçayını içeyim doğru söylüyorsun sende 1 ay daha bekle ozaman baktır bakalım fsh düşmüşmü ben biliyorum hissediyorum bu yıl bizde anne olacağız görürsün bak biz yılmayalım yeterki opuyorumnanaktan:1hug:

inşallah seviciğim inşallah....çevremde bebeği olmayan yeni evli kalmadı bazen canım çok sıkılıyo....ama rabbim emeklerimizi görüyo bise de nasip edecek hayırlısıyla....opuyorumnanaktan

iyim yelizcim ben işyerinde olduğum için işler yoğunken pek giremiyorum
bende kürlerimi yapmaya devam ediyorum.
inş. bu ayda regl olurum
15 inde olmam lazım benimde
gelişmeleri yazarım arkadaşlar

inşallah seviciğim inşallah....çevremde bebeği olmayan yeni evli kalmadı bazen canım çok sıkılıyo....ama rabbim emeklerimizi görüyo bise de nasip edecek hayırlısıyla....opuyorumnanaktan

bende aynı senin gibi benimle evlenenlerin bebeği oldu ama bende hala tık napalık nasip kısmet işte rabbim istemeyince olmuyor herşeyin hayırlısı bazen kendime kızıyorum kıskanmamam lazım çok günaha giriyorum diyorum ama insanın elinde değil yaa umuyorumki bizde anne olacağız canım tek temennim bu rabbimden:1hug:eek:puyorumnanaktan

iyim yelizcim ben işyerinde olduğum için işler yoğunken pek giremiyorum
bende kürlerimi yapmaya devam ediyorum.
inş. bu ayda regl olurum
15 inde olmam lazım benimde
gelişmeleri yazarım arkadaşlar

semoşcum canım nasılsın kürlerine devam ediyormuşsun inşalah emeklerinin karşılığını sende bizlerde alırız canım kullandığın bu kürlerin yan etkisi oldumu hiç sende?ben yine hayıta başladım canım adetim 19 gün gecikti hala tık yok farlutal verdi dr salı günü bitti ilaç bakalım ne zaman gelecek canım sıkıldı çok pat diye menepoza girmemişimdir inşallah aman ALLAH korusun canım kendine iyi bakopuyorumnanaktan

kızlar iyi geceler nasılsınız uzun zamandır giremiyorum bende. inşallah seneye bizde birbirimizn anneler gününü kutlarız :KK43:(

kızlar iyi geceler nasılsınız uzun zamandır giremiyorum bende. inşallah seneye bizde birbirimizn anneler gününü kutlarız :KK43:(

iyiyiz canım sen nasılsın inşallah bizlerde 2011 de anneler gününü kutlarız birbirimizin neler yapıyorsun?

iyiyim canım işler yoğun onlala uğraşyordum. şu sıralar salmıştım kendimi düşünmemeye çalışıyordum ama adetim gecikti canım sıkılıyor. adetim gelse tüp bebek tedavisine başlıyacağız yine ama 10 gün geçti hala yok. tekrara başa dönmekten korkuyorum. sizin nasıl gidiyor

formdaki tüm arkadaşlara mrb bende adet kanaması miktarı az olduğu için dr gittim önce sol yumurtalıkta kist çıktı 1 ay ginera kullandım kontrolde kist kaybolmuştu sonra adetin 4.günü hormon testi yapıldı ve fsh 9.92 çıktı doktor erken menepoz riski var dedi gecikmeden çocuk sahibi ol dedi:) o gün bu formda konuyu araştırınca moralim çok bozuldu ben nişanlıyım ve düğünüm temmuzda sizce bu değer çok mu yüksek yani napmalıyım hemen çocuk sahibi olmak için çalışmalara başlamalımıyım lütfen msj karsılık verinbilmiyorumkismile

CANIM o kadar da kötü değil benim ki 50.44 dü..ben hayıt içiyorumm düşürmek için tavsiye ederimmm....

X