- 20 Mart 2011
- 13.818
- 32.369
- 798
- Konu Sahibi Asya Tuskan
-
Hemen hemen aynı hikayemiz otuz olacağım ben de. Amh ne öldürür ne güldürür şuan kür yapmıyorum incir yiyorum her gün ve narSadece ilk yükseldiği ay soğankürü yaptım. Geçen ay da arı sütü bal ve çörek otu karışımı yedim. Belki onlar belki pskolojik bilmiyorum. Sabah incir kürüne başlayacağım inş. Amh yükseltmek için. 1 yıllık evliyim ve hiç korumadım yaşım 30. İnşallah tez zamanda ve hayırlısıyla hepimiz anne oluruz
İnşallah. Allahım cuma yüzü suyu hürmetine çabamızın karşılığını versin inşallahGeçen ay denedim canım soğan kürü. Altı ayda bir yapmak lazımmış sanırım. Macun aldım ıcınde hayıt da var inşallah o ise yarar
Ben inciri sevmiyorum o yüzden suyunu deneyecem havuçla beraber inşallah şifa olur sebep olurHemen hemen aynı hikayemiz otuz olacağım ben de. Amh ne öldürür ne güldürür şuan kür yapmıyorum incir yiyorum her gün ve nar
İnşallah. Allahım cuma yüzü suyu hürmetine çabamızın karşılığını versin inşallah
Amiiin canım ya İnşallah yeni yıla sağlıklı bebiş haberiyle girelimBen inciri sevmiyorum o yüzden suyunu deneyecem havuçla beraber inşallah şifa olur sebep olur
İnşallahAmiiin canım ya İnşallah yeni yıla sağlıklı bebiş haberiyle girelim
Hamile misin canım?Adete 8 gün var benim kasıklarım çok ağrıyor kivrandiriyor ve 4 gündürlü de mide bulantısı cekmekteyim inşallah hamileyimdir ise yaramıştır kürler
Yok canimHamile misin canım?
Hepsi birden zarar verebilir. İbrahim saraçoğlunun önerisi önce 15 gün soğan kürü ardından diğerleri. Yine de bi araştır
Arı sütü bal polen karışımı kullan bide. Ben sabah aç karna yiyorum yerken bikaç tanede çörek otu atıyorum üstüne. Çörek otunun ölümden başka herşeye çare olduğunu söyleyen bir hadis yada ayet duymuştum. Dua edip yiyorum. Fsh değerim 32 den 14 e sonrada 9 a düştü. İyi düşün iyi olsun allah yardımcın olsunCanim sadece hayit otu icin gittim aktardardaki adam kadin hastaligi icin mi dedi ever dedim bunu verdi sogan kuru yaptim gecen ay ama hic bi ise yaramadi fsh lh cok yuksek polikislik var oyuzden dusurmeye calisiyorum
Arı sütü bal polen karışımı kullan bide. Ben sabah aç karna yiyorum yerken bikaç tanede çörek otu atıyorum üstüne. Çörek otunun ölümden başka herşeye çare olduğunu söyleyen bir hadis yada ayet duymuştum. Dua edip yiyorum. Fsh değerim 32 den 14 e sonrada 9 a düştü. İyi düşün iyi olsun allah yardımcın olsun
Aktarlarda da bulursun ama sende yapabilirsin. Ayrı ayrı al karıştırıver ben öyle yaptım. Balı mümkün olduğunca yayla balı çam balı gibi olanlardan seç. Şu marketlerde satılanlardan değildeSagol canim amin canin bu katisimi yine aktardanmi alicam ben
Merhaba bir sonuç aldınızmı bu çaylardan bende kullanıyorum 15 gündür inşallah şifa olur hepimizeAynen bana da öyle demişlerdi. Tüp bebek yaptırdım negatifle sonuçlandı. Şimdi testere dişli aslan pencesi ve hayıt tohumu çayina başladım. Bakalım hayırlısı
Yok daha yaptırmadımMerhaba bir sonuç aldınızmı bu çaylardan bende kullanıyorum 15 gündür inşallah şifa olur hepimize
Kızlar benim tüm değerlerim normale döndü. Eşim de örnek vermişti oda sıkıntısız çıktı şükür. Dün rahim filmi çektirdim. Tüplerim açık ama bu seferde rahmimde doğuştan perde olduğu farkedildi. O yüzden gebelik oluşmuyormuş. Sanırım ameliyat edecekler o perdeyi yırtmak içinyine de rabbime şükür tüplerim filan kapalı değil.
Çok şükür canım sorun belli olmuş ameliyat tan sonra hamile kalırsın inşallah
Soğan kürüne devam ediyorum dünden beri yumurta akı gibi akıntı oluyor inşallah normaldirMerhaba bir sonuç aldınızmı bu çaylardan bende kullanıyorum 15 gündür inşallah şifa olur hepimize
İnsallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsunSoğan kürüne devam ediyorum dünden beri yumurta akı gibi akıntı oluyor inşallah normaldir☺
Canım benim de temmuzda Amh 0,37 . fsh 15, lh 10. Korkuyorum tekrardan yaptırıp yeni hormon sonuçlarımı görmekten. Ben de hayıt ekstraktı kullanıyorum 2 aylık kür yapıyorum. Ne durumdayım bilmiyorum 1 ay bitti. Adet oldum bugün. Bu ay da denicem belki yarın dr a giderim bu ay takip ettiririm. Olmazsa tüp yaptırıcam.Soğan kürüne devam ediyorum dünden beri yumurta akı gibi akıntı oluyor inşallah normaldir☺
İnşallah düşmüştür canım . soğan kürü 4 gün sonra bitecek sonra hayıt tohumu na geçecem. 3-4 ay sonra olmazsa tüp bebeğin yolu görünüyor.Canım benim de temmuzda Amh 0,37 . fsh 15, lh 10. Korkuyorum tekrardan yaptırıp yeni hormon sonuçlarımı görmekten. Ben de hayıt ekstraktı kullanıyorum 2 aylık kür yapıyorum. Ne durumdayım bilmiyorum 1 ay bitti. Adet oldum bugün. Bu ay da denicem belki yarın dr a giderim bu ay takip ettiririm. Olmazsa tüp yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?