IYIKI de bulmuş canım biz evlendik ilk 2 sene hiç istemedik sonra istedik 1 sene öyle denedik ama olmayın ben önce devlet hastanesinde baktirim hormonlarıma Hers ey yolunda dendi bütün testler süper çıktı hani olabilir dedik belki zamanı gelmemiştir dedik dr larda o kadar olumlu konuşunca sonra 8 ay daha oldu yine çocuk yok ben yine test yaptırdım yine bise yok Hers ey normal iş hayatı ev bi yoğunluk içindeyiz stresten olmuyor herhalde dedik 4 yıl bitti evlilikte sonra beni bi telaş aldı bir suru bilgiler deneye başladım ne duysam yapmaya başladım tek sıkıntım tiroitti ama oda normal düzeye getirmiştim bu arada kiloda verdim sonra başka özelde bi dr gittim biri hemen tüp bebek dedi hemde daha test yaptırmadan biri gerek yok dedi bir diğeri aslında olur dedi bir diğeri eşine de bakalım yirmutalik rezervin azalmaya başlamış dedi ama öyle kötü gubler yaşadık ki hem maddi hem manevi ben eşime ısrar edemedim bu dönemde böylelikle 1 yıl daha geçti oldu 5 yıl sonraki 1 yıldırda eşim yurt dışında son 4 ayımız kaldı inşallah yani anlayacağın hızla geçti yıllar ve elde var 0 ben ağrıda bi kadına gittim beni muayne etti ve intihap var dedi sende hemde çok yoğun dedi çünkü adetlerim hep düzenli ve çok ağrılı geçiyordu bana bi kaç ilaç verdi kur yani onları kullandım 2 aydır adetlerim çok iyi ge iyor bu hekimi mutlaka araştırıcam ve böyle bi dr istiyorum bende kesinlikle