Benim başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti yalnız geçen yıl temmuzda aldirmam gerekti bu değer yüksekmiydi yoksa sonradanmi oldu bilmiyorum ama seninki nasıl dustumu suan diğer test Sonuçlarım nasıl senceTcetveli - 8 ile 10 arasi normal ama en iyi seviyesi 8 lerde olandir benim ilk yaptirdigimdada 9.85 cikmisti bi sonraki ay 12.89 oldu diğer ay tekrardan yaptir test gözetim altinda tut.kendini ayrica soğan suyu ayrica testere dişli aslan pencesini kullanmani tavsiye ederim ama önce sogan suyundan basla 2 hafta kullan sonra diğerine geç çünkü seninki de az bi değer değil canım normal yollarla hamile kalinmasi icin 8 civarinda olmasi lazımmış ben cok fazlaca arastirdim diger türlü fsh yükseliyor ve normal yollarla olma sansi düştüğü gibi yumurtalıklarindan azalıyor kalitesi düşüyor
Incir prolaktin yukseltiyomus diye duymuştumBenim suan düştü cok şükür ama tabi düştü diye kontrolu elden bırakmıyorum tedbir bizden taktir allahdan mesela bu ay adet olursam ki inşallah olmamda hayirlisiyla hamile kalırım ama ki olursamda yine test yaptırıcam test sonucu yazarım bu arada ben suan incir kurunu yapıyorum icine havucda katiyorum cok fayda gorenler var mesela bu sitedede cok fazla faydasini gören arastir.derim
Çok teşekkürler inşallah bir ise yarar da evlendigim zaman bir sorun yaşamamBu arada 6 gün. Dedigim. Incir kürü canim
Bu anlattiklarin ise yarar mı gerçektenFsh yüksekliği için hayıt tohumu kürü birbuçuk çay kaşığı hayıt tohumu ezilir soğuk suya atılır kısık ateşte 15 dakika kaynatılır buharı çıkmadan ılıyınca içilir yalnız ezdikten hemen sonra bekletmeden suyun içine atıp kaynatın yoksa yararlı uçucu yağlar havaya karışır bir faydasını göremezsiniz.Bu kürü düzenli 3 ay şifa bulamazsanız 6 aya kadar sabah akşam içiniz.Bununyanında testere başlı aslanpençesi kürü bir tutam aslan pençesini birbuçuk bardak kaynayan suyun içine atın onbeş dakika kaynatın ılınyınca sabah akşam için kürü her defasında yeni yapın.Keçi boynuzu özünü hem eşiniz hemde siz günde iki çorba kaşığı suyla karıştırıp tahta kaşıkla için folik asit hapı günde bir defa hem eşiniz hem siz için bu başta yazdığım kürlere başlamadan önce onbeş gün boyunca sabah akşam soğan kürü yapıp için iki baş beyaz soğanı ikiye bölüp onbeş dakika buharı kaçmayacak şekilde kaynatın ılıyınca için.İki çay kaşığı çörek otunu iyice çiğneyerek yutun çiğnemezseniz bağırsaklarınızı çizme ihtimali var çörek otu rahim kaslarını hareketlendirerek yumurtalarınız sağlıklı bir şekilde büyümesine yardımcı olur.Soğan kürü bittikden sonra adetiniz ikinci gününden itibaren onbeş gün incir kürü yapın sekiz adet kuru inciri ikiye bölün soğuk suyun içine atın tabi ilk başta yıkayın onbeş dakika kaynatın buharı kaçmasın ılıyınca sabah akşam için yumurtlarınız büyümesine yardımcı olacaktır ALLAHIN izni ile 21 gün bu küre devam edin olmadı diyelim adet oldunuz durmayın adetiniz ikinci gününden itibaren tekrar incir kürünü yapmaya başlayın bu kürle beraber yukarıda yazmış olduğum hayıt kürü,testere başlı aslan pençesi kürü,çörek otu ,kestane balı ,polen bunlarıda incir kürüne başladığınızda almaya başlayın yarım saat arayla bunları için,her gün yarım saat yürüyüş yattığınız odadın karanlık olmasına dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutun kış ayında iseniz,ay çekirdeği yiyin,omega 3-6-9 kapsül kullanın hekimce adında bir marka var ben onu kullanmıştım.
Siz bunları yaparak düşürebildiniz mi Fsh ı .Fsh yüksekliği için hayıt tohumu kürü birbuçuk çay kaşığı hayıt tohumu ezilir soğuk suya atılır kısık ateşte 15 dakika kaynatılır buharı çıkmadan ılıyınca içilir yalnız ezdikten hemen sonra bekletmeden suyun içine atıp kaynatın yoksa yararlı uçucu yağlar havaya karışır bir faydasını göremezsiniz.Bu kürü düzenli 3 ay şifa bulamazsanız 6 aya kadar sabah akşam içiniz.Bununyanında testere başlı aslanpençesi kürü bir tutam aslan pençesini birbuçuk bardak kaynayan suyun içine atın onbeş dakika kaynatın ılınyınca sabah akşam için kürü her defasında yeni yapın.Keçi boynuzu özünü hem eşiniz hemde siz günde iki çorba kaşığı suyla karıştırıp tahta kaşıkla için folik asit hapı günde bir defa hem eşiniz hem siz için bu başta yazdığım kürlere başlamadan önce onbeş gün boyunca sabah akşam soğan kürü yapıp için iki baş beyaz soğanı ikiye bölüp onbeş dakika buharı kaçmayacak şekilde kaynatın ılıyınca için.İki çay kaşığı çörek otunu iyice çiğneyerek yutun çiğnemezseniz bağırsaklarınızı çizme ihtimali var çörek otu rahim kaslarını hareketlendirerek yumurtalarınız sağlıklı bir şekilde büyümesine yardımcı olur.Soğan kürü bittikden sonra adetiniz ikinci gününden itibaren onbeş gün incir kürü yapın sekiz adet kuru inciri ikiye bölün soğuk suyun içine atın tabi ilk başta yıkayın onbeş dakika kaynatın buharı kaçmasın ılıyınca sabah akşam için yumurtlarınız büyümesine yardımcı olacaktır ALLAHIN izni ile 21 gün bu küre devam edin olmadı diyelim adet oldunuz durmayın adetiniz ikinci gününden itibaren tekrar incir kürünü yapmaya başlayın bu kürle beraber yukarıda yazmış olduğum hayıt kürü,testere başlı aslan pençesi kürü,çörek otu ,kestane balı ,polen bunlarıda incir kürüne başladığınızda almaya başlayın yarım saat arayla bunları için,her gün yarım saat yürüyüş yattığınız odadın karanlık olmasına dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutun kış ayında iseniz,ay çekirdeği yiyin,omega 3-6-9 kapsül kullanın hekimce adında bir marka var ben onu kullanmıştım.
Üç ay düzenli bunları her gün yapın sonra doktora gidin ne diyecek bakalım :)Bu anlattiklarin ise yarar mı gerçekten
Evet düştü arkadaşım ALLAHın izni ile sizde şifa bulabilirsiniz.Cenabı ALLAH ben kulumun hiçbir derdini çaresiz bırakmadım demiş.İnanarak ALLAHA dua ederek Namaz kılarak bunları pekiştirmeni tavsiye ederim Sen elinden geleni yap sonra tevekkül et evelALLAH şifa olacaktırSiz bunları yaparak düşürebildiniz mi Fsh ı .
Âmin inşallah moral oldunuz bana Allah Razı olsun sizden. Çok dua ediyorum Allah'ım inşallah benim dualarımı da kabul edecek tez ve hayırlı zamanda.Evet düştü arkadaşım ALLAHın izni ile sizde şifa bulabilirsiniz.Cenabı ALLAH ben kulumun hiçbir derdini çaresiz bırakmadım demiş.İnanarak ALLAHA dua ederek Namaz kılarak bunları pekiştirmeni tavsiye ederim Sen elinden geleni yap sonra tevekkül et evelALLAH şifa olacaktır
KizlarrKizlarrr çok mutluyum FSH 19 amh 041di ve şuan bi aylık hamileyken şükürler olsun. Doktorlar bize 12ye dusurun FSH dedi bz yıkıldık tedaviye başlamadilar tüp bebeğe başlamadilar. Sonra bnde israrlı şekilde bu ay içinde bitkilerini denedim. Hemen acikliyorum. Sabah AC karnına hayıt suyu ictim, kestane balı corek otu tarçın karstrdim yedim her sabah taze, arkasına 2ser kayısı incir ceviz kuru uUm yedim. Akşamda aynı. AC karnına hayıt suyu ve ballı karışım yedim veee şükürler olsun bugün mutluluktan ağladım çok mutluym beta HCG 260 ckti hamileymmm
Hayırlı olsun çok mutlu oldum darısı Başımıza inşallah dua et bize de tez vakitte biz de Mutluluğa kavuşalımKizlarrKizlarrr çok mutluyum FSH 19 amh 041di ve şuan bi aylık hamileyken şükürler olsun. Doktorlar bize 12ye dusurun FSH dedi bz yıkıldık tedaviye başlamadilar tüp bebeğe başlamadilar. Sonra bnde israrlı şekilde bu ay içinde bitkilerini denedim. Hemen acikliyorum. Sabah AC karnına hayıt suyu ictim, kestane balı corek otu tarçın karstrdim yedim her sabah taze, arkasına 2ser kayısı incir ceviz kuru uUm yedim. Akşamda aynı. AC karnına hayıt suyu ve ballı karışım yedim veee şükürler olsun bugün mutluluktan ağladım çok mutluym beta HCG 260 ckti hamileymmm
Ya çok sevindimmmmm başka sorunun varmiydi canimKizlarrKizlarrr çok mutluyum FSH 19 amh 041di ve şuan bi aylık hamileyken şükürler olsun. Doktorlar bize 12ye dusurun FSH dedi bz yıkıldık tedaviye başlamadilar tüp bebeğe başlamadilar. Sonra bnde israrlı şekilde bu ay içinde bitkilerini denedim. Hemen acikliyorum. Sabah AC karnına hayıt suyu ictim, kestane balı corek otu tarçın karstrdim yedim her sabah taze, arkasına 2ser kayısı incir ceviz kuru uUm yedim. Akşamda aynı. AC karnına hayıt suyu ve ballı karışım yedim veee şükürler olsun bugün mutluluktan ağladım çok mutluym beta HCG 260 ckti hamileymmm
Evt cnm bn Behçet hatasyisym. Bide TSH yüksek. Şükürler olan ben hala inanmıyorum.kızlar hepnze dua edyrm inş sizde müjdeli haberlernizi goruru en kısa zamandaYa çok sevindimmmmm başka sorunun varmiydi canim
Evt cnm bn Behçet hatasyisym. Bide TSH yüksek. Şükürler olan ben hala inanmıyorum.kızlar hepnze dua edyrm inş sizde müjdeli haberlernizi goruru en kısa zamanda