FSH YÜKSEKLİĞİ

Size durumumu anlatayım. yaklaşık bir sene önce kardeş yapmaya karar verdik. Öncesinde bütün tahlillerimi yaptırmıştım. herşey normal çıkmıştı. aradan 8 ay geçmesine rağmen gebe kalamayınca tekrar doktora gittim.fsh ın 15 olduğunu öğrendim. tüp bebek şansımın % 1 olduğunu söyledi. vakit kaybetmeden tüp bebek denemem gerekiyormuş. tabi bu bizim için büyük bir şok oldu. ben de günlerce ağladım.aylarca araştırdım sizleri okudum. ümitsizliğe kapıldım. bi cok kür uyguladım. incir, havuç, soğan, hayıt tohumu, tarçın çörek otu bal , vs.. biosteron kullandım..yenecem diye hırs yaptım. ancak ümidim de yoktu acıkcası
aradan 5 ay geçti hala olumlu bir gelişme olmadı. İnsanları su ile tedavi eden birinin bebek sahibi olamayanları da tedavi ettiğini bir arkadaştan öğrendik. Diyarbakırda bir amca , bunu sırf Allah rızası için yapıyor.sanırım biyoenerjiyle alakalı bir durum. bunu duyunca hemen oraya gittik. adam hiç engel yok dedi.bi ara cok üşütmüşsün yumurtalıkların tembelleşmiş, Allahın izniyle 2-3 ay sonra olur dedi.yalnız suyu sabah abdestli aç karnına 1 fatiha 3 ihlas okuyarak içeceksin dedi. bu sadece bir sebep ,Allahtan isteyeceksin ve Ondan medet umacaksın dedi.
hiç aksatmadan 3 ay boyunca içtim. ve şimdi 8 haftalık gebeyim.çok şükür, yalnız böyle şeylere inanmıyorsanız etkise de olmaz sanırım.ben inandım ve Allahın bir seyi vesile kılarak ve ısrarla bıkmadan usanmadan duayla vereceğine hep inandım.benim hikayem böyle hamile kalırsam sizinle paylaşacağım diye kendime söz vermiştim.ümidinizi kaybetmeyin ve çokça dua edin. cok buyuk sıkıntı ve üzüntü yasadıysanız geçmişinizde .. bunu ilerideki etkilerinden biri fsh ın yükselmesi oluyor sanırım. ben de oyle oldu.. Hanımlar duaya devam ısrarla isteyin...bıkmadan ve tereddütsüz dua ..
böyle işte sevgiler
Başka bişey yapmadinizmi sadece okunmuş su mu ictiniz yardım edin lütfen.

Ben sağlık Ocağında test yaptırmıştım. Doktor oraya güvenemem daha iyi bir yerde test yaptır dedi. Eğer hala değer yüksek çıkarsa hemen tedaviye başlarız dedi. Ben de bu arada Hayıt suyu içim dedim belki biraz düşer. 20 gün sonra tekrar test yaptırcam. Umarım bu arada hamile kalırımda bunlara gerek kalmaz.

Ben sağlık Ocağında test yaptırmıştım. Doktor oraya güvenemem daha iyi bir yerde test yaptır dedi. Eğer hala değer yüksek çıkarsa hemen tedaviye başlarız dedi. Ben de bu arada Hayıt suyu içim dedim belki biraz düşer. 20 gün sonra tekrar test yaptırcam. Umarım bu arada hamile kalırımda bunlara gerek kalmaz.
Inşallah hamile kalırsınız değeriniz de düşer Allah büyük ben de bol bol dua okuyorum martta ölçtürdüm ben hastanede 9,9 çıktı diğer herşey normal doktor hemen tüp bebek başka çaresi yok dedi çok moralim bozuldu ozamandan beri hayıt içiyorum ben de bidaha ölçtürmedim bu ay ölçtüreceğim umarım düşmüştür ya da ölçtürmeye gerek kalmadan hamile kalırım inşallah çok korkuyorum

Sizin fsh degeriniz kaç? Hangi dr gidiyorsunuz tam olarak anlatirmisiniz?

Inşallah hamile kalırsınız değeriniz de düşer Allah büyük ben de bol bol dua okuyorum martta ölçtürdüm ben hastanede 9,9 çıktı diğer herşey normal doktor hemen tüp bebek başka çaresi yok dedi çok moralim bozuldu ozamandan beri hayıt içiyorum ben de bidaha ölçtürmedim bu ay ölçtüreceğim umarım düşmüştür ya da ölçtürmeye gerek kalmadan hamile kalırım inşallah çok korkuyorum

9,9 a tüp bebek mi dedi. Benim değer daha yüksek, tabi doğruysa sonuç. Allah yardımcımız olsun. Inşallah duaların kabul olur canım. stres yapma kendine.

Senin FSH yükselince adet düzensizliği ya da başka bir belirti oldu mu? Ben de bir kaç kere sıcak basması oldu onun dışında belirti yokta merak ettim.
Hayır hiçbir belirti olmadı adetlerim de hep düzenli bebek istemeye başladık 3 ay denedikten sonra bi doktor kontrolüne gidelim dedik öyle çıktı bir kez ölçtürdüm ben bi daha cesaret edemedim

Hayır hiçbir belirti olmadı adetlerim de hep düzenli bebek istemeye başladık 3 ay denedikten sonra bi doktor kontrolüne gidelim dedik öyle çıktı bir kez ölçtürdüm ben bi daha cesaret edemedim
Hiçbir belirti olmadan FSHın yükselmesi enteresan. Çünkü forumda okuyorum çoğu insan adet düzensizliği yaşıyor. O zaman şükretmemiz Lazım. Bir de Kafamızdan atmaya çalışmak tabi becerebilirsek. FSH yüksek olukta kendi kendine hamile kalanda var. Umarım bizde öyle oluruz. :anneadayı:

Hiçbir belirti olmadan FSHın yükselmesi enteresan. Çünkü forumda okuyorum çoğu insan adet düzensizliği yaşıyor. O zaman şükretmemiz Lazım. Bir de Kafamızdan atmaya çalışmak tabi becerebilirsek. FSH yüksek olukta kendi kendine hamile kalanda var. Umarım bizde öyle oluruz. :anneadayı:
Inşallah öyle olur ve hamile kalırız tahlil yaptırdığım ay ben çok stresliydim niye olmuyo yumurtlamamda sorun mu var diye kafamda kurdum sürekli bir ay sonra Fsh çıktı işte umarım düşer

Merhaba;
FSH 17.89
AMH: 0,01
dR %2 lik bir şansım olduğunu söyledi.
Çok yoruldum vallahi
Allahım tüm isteyenlere versin.

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim ve 9 ay boyunca sürekli ara kanamam oldu 2. ayımda basladım doktorlara gitmeye ama yeni evlisin ve normal denildi 6. ayımda tekrardan doktora gittim hormon testi yapıldı biraz bozuk dedildi fsh 9.85 cıktı herhangi bişey demedi ilaç verdi hormon ilacı 2 ay kullam sonra gel dedi kullandım gittim ama bu esnada hala ara kanamam devam etti sonra bana progestan verdi ve bi hormon testi daha istedi işte bu sefer olanlar oldu fsh 12.89 :KK43: dengesiz doktor onu görür görmez senin normal yollarla olması imkansız derecede düşük hemen tüp bebek yapman lazım 20 de tamamen menp. giriyorsun dedi ben ağla ağla dünyam basıma yıkıldı 23 yaşımdayım ve 9 aylık evliyim ne menapozu :KK43: sonra araştırdım özellikle bu sitedeki tüm yorumları okudum anladım ki tek değilim açıkçası bunda bıle mutlu oldum sonra saraçoğlu hocayı dinledim soğan kürüyle başladım işe hayız tohumu, testere dişli aslan pençesi derken fsh testinde birde ne göreyim fsh 8.95 çıktı :KK24: doktoruma sordum bu arada ben doktor değiştim amerikan hastanesine gittim ramazan mercan diye bi doktora testlerle birlikte gittiğimde bana acele etme hala normalyollarla olma durumun var 2 3 ay daha bekleyelim dedi benim için yeni umut doğdu pes etmeyelim arkadaşlar biz bunu yaparız allahın izniyle bu arada bol bol dua etmeyi unutmayalım :KK54:

Kizlar bu hormon degerlerin nasıl bakarmisiniz fsh normalmi

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-19-23-34-12.png
    Screenshot_2015-03-19-23-34-12.png
    154,4 KB · Görüntüleme: 510
Tcetveli - 8 ile 10 arasi normal ama en iyi seviyesi 8 lerde olandir benim ilk yaptirdigimdada 9.85 cikmisti bi sonraki ay 12.89 oldu diğer ay tekrardan yaptir test gözetim altinda tut.kendini ayrica soğan suyu ayrica testere dişli aslan pencesini kullanmani tavsiye ederim ama önce sogan suyundan basla 2 hafta kullan sonra diğerine geç çünkü seninki de az bi değer değil canım normal yollarla hamile kalinmasi icin 8 civarinda olmasi lazımmış ben cok fazlaca arastirdim diger türlü fsh yükseliyor ve normal yollarla olma sansi düştüğü gibi yumurtalıklarindan azalıyor kalitesi düşüyor :KK17:

X