Gebelik şekeri çok yüksek

Merhaba hangi cihazı kullanıyordunuz şimdi hangisine geçtiniz ? Umarım bebişlerimiz sağlıkla zamanında gelir🌺
Optima kullanıyorum sorun şeker aleti değil çubuklardaymış tarihi geçtiği için aşırı yüksek çıkıyormuş hastane de karşılaştırma yapıldı o zaman farkettik. Hemen yeni çubuk aldık şimdi güzel sonuçlarım. Amin teşekkür ederim😘💕

Benim şeker aleti çubuklarımın tarihi geçmiş ondan yüksek çıkıyomuş siz de doktora kendi makinenizle gidin bi karşılaştırma yapsınlar. İçinizi ferah tuttun inşallah sizinki de düzelicek🙏
Öyle mi tamam götürelim o zaman. Size tekrar mı şeker yüklemesi yapıldı tespit edilmesi için. Aminn insaAllah çok teşekkür ederimm

Merhaba hangi cihazı kullanıyordunuz şimdi hangisine geçtiniz ? Umarım bebişlerimiz sağlıkla zamanında gelir🌺
Optima kullanıyorum sorun şeker aleti değil çubuklardaymış tarihi geçtiği için aşırı yüksek çıkıyormuş hastane de karşılaştırma yapıldı o zaman farkettik. Hemen yeni çubuk aldık şimdi güzel sonuçlarım. Amin teşekkür ederim
Diyetisyene gittiniz mi? Bu değerler yüksek değil, denk geldi yazayım istedim. Genelde 140-150 üstünü tehlikeli buluyor doktorlar, 138 bi tık daha düşebilir tabii o da diyetle halledilebilir beederimb

Öyle mi tamam götürelim o zaman. Size tekrar mı şeker yüklemesi yapıldı tespit edilmesi için. Aminn insaAllah çok teşekkür ederimm
Yok ben tekrar yükleme yaptırmak istemedim. Amniyon sıvım artınca şeker takibi yaptım o zaman öğrendim.

X