KizlarrKizlarrr çok mutluyum FSH 19 amh 041di ve şuan bi aylık hamileyken şükürler olsun. Doktorlar bize 12ye dusurun FSH dedi bz yıkıldık tedaviye başlamadilar tüp bebeğe başlamadilar. Sonra bnde israrlı şekilde bu ay içinde bitkilerini denedim. Hemen acikliyorum. Sabah AC karnına hayıt suyu ictim, kestane balı corek otu tarçın karstrdim yedim her sabah taze, arkasına 2ser kayısı incir ceviz kuru uUm yedim. Akşamda aynı. AC karnına hayıt suyu ve ballı karışım yedim veee şükürler olsun bugün mutluluktan ağladım çok mutluym beta HCG 260 ckti hamileymmm
Merhaba ya benimdebaşımdan bir gebelik geçti prolktinim yüksek fsh sinirda inşallah benimde böyle olurkızlar öncelikle moralinizi yüksek tutun.ve bol bol dua edin.inşallah bebekleriniz hayırlı zamanda gelir.benim fsh 14tü.4.denemde kendiliğimden hamile kaldım çok şükür.bu arada hamile kalmadan 1 ay önce soğan suyu içmiştim.bir de benim prolaktin yüksekti 2 tablet dostinex verdi dr.düştüğü an hamile kaldım.çok takmayın kafanızı fsh değerine
inşallah.prolaktini mutlaka düşürmelisin o engel oluyorMerhaba ya benimdebaşımdan bir gebelik geçti prolktinim yüksek fsh sinirda inşallah benimde böyle olur
Prolaktin degerin kaçtı senin peki hayit tohumu etkili diyorlar amainşallah.prolaktini mutlaka düşürmelisin o engel oluyor
36 canım.soğan suyunu bi dene derim.prolaktin için de dostinex diye bir ilaç var 2 tabletle düşürdü hemen 1-2 oldu değer.Prolaktin degerin kaçtı senin peki hayit tohumu etkili diyorlar ama
Ya peki sende adet miktarında azalma yaptimi bu hormon yüksekliği36 canım.soğan suyunu bi dene derim.prolaktin için de dostinex diye bir ilaç var 2 tabletle düşürdü hemen 1-2 oldu değer.
evet çok az azalma olmuştu ama ben hemen farkettim çünkü normalde çok olurum.zaten bu prolaktin azalma yapıyor adetteYa peki sende adet miktarında azalma yaptimi bu hormon yüksekliği
Ya bendede yaptı işte yaklaşık 6 7 aydır böyle normalde bende çok olurdum 4 gün bayaa yoğun olurdum 6.gun biterdi şimdi 4 günde bitiyorevet çok az azalma olmuştu ama ben hemen farkettim çünkü normalde çok olurum.zaten bu prolaktin azalma yapıyor adette
İŞTE HEP PROLAKTİNDEN.düşürdüğün an hamile kalacaksın inş.Ya bendede yaptı işte yaklaşık 6 7 aydır böyle normalde bende çok olurdum 4 gün bayaa yoğun olurdum 6.gun biterdi şimdi 4 günde bitiyor
Inşallah ben adet zamani doktora gidiyim bi bakalım çok sağolİŞTE HEP PROLAKTİNDEN.düşürdüğün an hamile kalacaksın inş.
Siz ilaclami adet oluyorsunuz yoksa normalmi? Ben de ayni sorunu yasiyorum insallah hepimize umut olur Ben aslanpencesi kulaniyorum.Inşallah ben adet zamani doktora gidiyim bi bakalım çok sağol
Yok canım ben normal hep 31.gun oluyorum şükür ama miktarı azSiz ilaclami adet oluyorsunuz yoksa normalmi? Ben de ayni sorunu yasiyorum insallah hepimize umut olur Ben aslanpencesi kulaniyorum.
Hayıt tohumu cnm. Onu kuyunu suyunu ictimcanım ben hayıt çayı içtim. seninki hayıt otunun çayı mı hazır suyu mu
Ben Hayıt suyu içmiştim o ay daha bir Yükseldi. Ben de ters etki yaptı. Hayırlı olsun canım. Allah bize de nasip etsin tez vakitte hayırlı bir evlat.Merhaba arkadaşlar benim evliliğinden 4 ay sonra kontrolüm de fsh 14 kusur çıktı bende sizler gibi ne araştırdım ne ağladım ne üzüldüm olmaz senin çocuğun diyen 4 doktor gezdim sonra sadece bana destek olan miral veren melek doktorumu buldum yumurta takibi yaptı sürekli bu arada bende hayıt içtim zaten hayıt içmeye başladığım ay fsh 10 düştü sonraki ay yine 10larda ve o ay 8e düştü olmaz diye düşündüğüm bir ay sonra tüp bebek merkezine başvuracağım zaman adetine 1 gun kala test yaptım ve neredeyse bayılacaktım o iki çizgiyi görünce simdi Allah bağışlasın 21 aylık güzeller güzeli bir meleğim var umidinizi yitirmeyin moralinizi yuksek tutun ve evet incir kürü ile hayit suyunu için birebir şahit oldum enn önemlisi Allahtan isteyin o herzaman yar ve yardımcınız olsun simdi ikinciyi düşünüyoruz bakalım hayırlısı...
ne suyu buEvet , sadece su içtim. hala içiyorum. bebek 4 aylık oluncaya kadar düşüğü önlemek için içmem gerekiyormuş