FSH YÜKSEKLİĞİ

canım ben hayıt çayı içtim. seninki hayıt otunun çayı mı hazır suyu mu

kızlar öncelikle moralinizi yüksek tutun.ve bol bol dua edin.inşallah bebekleriniz hayırlı zamanda gelir.benim fsh 14tü.4.denemde kendiliğimden hamile kaldım çok şükür.bu arada hamile kalmadan 1 ay önce soğan suyu içmiştim.bir de benim prolaktin yüksekti 2 tablet dostinex verdi dr.düştüğü an hamile kaldım.çok takmayın kafanızı fsh değerine

Merhaba ya benimdebaşımdan bir gebelik geçti prolktinim yüksek fsh sinirda inşallah benimde böyle olur

evet çok az azalma olmuştu ama ben hemen farkettim çünkü normalde çok olurum.zaten bu prolaktin azalma yapıyor adette
Ya bendede yaptı işte yaklaşık 6 7 aydır böyle normalde bende çok olurdum 4 gün bayaa yoğun olurdum 6.gun biterdi şimdi 4 günde bitiyor

kızlar prolaktinin yükselmemesi için hayıt suyu kullanan var mı?ben gün boyunca işte olduğum için testere dişli aslan pençesi kaynatıp içemiyorum yardım edin lütfen

Merhaba arkadaşlar benim evliliğinden 4 ay sonra kontrolüm de fsh 14 kusur çıktı bende sizler gibi ne araştırdım ne ağladım ne üzüldüm olmaz senin çocuğun diyen 4 doktor gezdim sonra sadece bana destek olan miral veren melek doktorumu buldum yumurta takibi yaptı sürekli bu arada bende hayıt içtim zaten hayıt içmeye başladığım ay fsh 10 düştü sonraki ay yine 10larda ve o ay 8e düştü olmaz diye düşündüğüm bir ay sonra tüp bebek merkezine başvuracağım zaman adetine 1 gun kala test yaptım ve neredeyse bayılacaktım o iki çizgiyi görünce simdi Allah bağışlasın 21 aylık güzeller güzeli bir meleğim var umidinizi yitirmeyin moralinizi yuksek tutun ve evet incir kürü ile hayit suyunu için birebir şahit oldum enn önemlisi Allahtan isteyin o herzaman yar ve yardımcınız olsun simdi ikinciyi düşünüyoruz bakalım hayırlısı...

Arkadaşlar FSH yüksekliği ve AMH düşüklüğünün D vitamini eksikliğiyle bağlantılı olduğu düşünülüyor. Kan tahlili yaptırın.

Ben Hayıt suyu içmiştim o ay daha bir Yükseldi. Ben de ters etki yaptı. Hayırlı olsun canım. Allah bize de nasip etsin tez vakitte hayırlı bir evlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…