FSH YÜKSEKLİĞİ

Merhaba bu hayıt suyunu nereden bulabilirim güvenilir bir site var mı? bir çok satan var ama siz nereden aldınız?

fsh değerim 31 çıktı, doktorum neredeyse imkansız dedi, pes etmeden önce bunları da denemek istiyorum..

Hz.Isa zamanında adamın biri geliyor Isa ya
" benim bir rahatsızlığım var geçmiyor" der.
Hz Isa ona bir bitki önerir
Adam gider Allah in niyetine diyerek o ilacı kullanır .hastalığı geçer
Aradan uzun bir zaman geçer adam tekrardan aynı hastalığa tutulur yine o bitkiyi ilaç olarak kullanır ama bu sefer geçmez Hz Isa ya gider durumu anlatır her iki durumuda.
Hz isa düşünür ve der ki
" sen birinci de Allah dan şifa isteyerek ilacı icmissin 2. De ise bitkiden medet ummussun" adam hatasını anlar ve bu sefer doğru bir şekilde niyet edip ilacını içer hastalığı geçer.
Yani arkadaşlarım kısaca diyeceğim o ki niyetiniz Allah a dayansin çünkü Sifayi veren Allah gerisi vesile her gün bir bardak su bile şifa niyetine Allah im diyerek icseniz emin olun faydasını görürsünüz ama biraz sabırlı olun ve acele etmeyin Bekleten'inde vardır bir bildigi

ben hayıt suyunuda denetim ama bir faydasını göremedim görenler var tabi.FSH si 80 olup hamile kalan var benimde 90 larda bir tane yumurtam var yinede tüp bebek tedavisi denemek istedim bi ton iğne falan yumurta büyümedi başka yumurta da oluşmadı ama başka bir kadın menopoz evresindeyken hamile kaldı ve yaşı 45.Yani rabbim nasip se bunu 45 te bile nasip ediyor inşallah hepimize nasip eder.Doğru yerden istemeyi unutmamak lazım

X