• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fsh değerim yüksek, aşılamada şansım olmaz mı?

NES84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
1.072
636
123
dr bey benim fsh hormonum 11 çıktı dr um da bana bunun yüksek olduğumu yumurtalıklarımın yeterince iyi çalımadığını ancak başka tesler yapması gerektiğini bunun sebebini ne olduğunu belki tiroid den kaynaklanabileceğini söyledi,ben düzenli olarak adet görüyorum ve 25 yaşındayım geçen sene bir aşılama yaptım tutmadı 1 adet 19 mm yumurtam oluştu ancak sperm yıkamadan sonra 1 milyon sperm vardı o zaman ve yaptırdığım hastane bu konuda yererli değildi bu iş için özel bir bölümü yoktu, şimdi sperm testini yeniledim başka bir merkezde yıkamadan sonra 10 milyon sperm var, ancak fsh yüksek olduğundan yani 11 dr bana aşılamada şansının çok ulucağını sanmam dedi, sizce ben yumurtamı tekrar 18-19 mm olarak geliştirebilirsem 10 milyon spermle aşılamada şansım olmazmı yoksa hemen tüp bebeğe geçeyim mi teşekkürlerr

Hem sizde hem de eşinizde problem gözüküyor, vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçmenizi tavsiye ederim

Back