- Konu Sahibi halime1987
-
Bahsettiğiniz ürünü ben 10 gün kadar önce aldım ve deniyorum şu anda... Henüz 4 kere uyguladım. Anormal bir düzelme yok fakat gözlegörülür bir gerilme ve sıkılaşma var, zaten satın alırken 2 kutu bitirince etkisini kesin göreceğimi söylediler. Bakalım göreceğiz ama ben umutluyum ben :))
Merhaba Kızlar,
Geçen televizyonda Forzen İce Therapy Selülit giderici diye bir ürün gördüm, bu aralar selülit kremleri çok moda ama bu krem değil, donduruyorsun ve uygulayacağın bölgenin üzerinde tutuyorsun. Bana çok değişik bir ürün gibi geldi, soğuk etki kan dolaşımını hızlandırıp yağların erimesini sağlıyormuş, internetten biraz araştırdım fiyatı jel ve kremler yakın bununda diğerleri gibi yalan olmasından korkuyorum, acaba içinizde kullanan veya bilen var mı bu kremi?
Acilen bu selülitlerimden kurtulmam lazım kızlar, bana yardım edin
Merhaba Kızlar,
Geçen televizyonda Forzen İce Therapy Selülit giderici diye bir ürün gördüm, bu aralar selülit kremleri çok moda ama bu krem değil, donduruyorsun ve uygulayacağın bölgenin üzerinde tutuyorsun. Bana çok değişik bir ürün gibi geldi, soğuk etki kan dolaşımını hızlandırıp yağların erimesini sağlıyormuş, internetten biraz araştırdım fiyatı jel ve kremler yakın bununda diğerleri gibi yalan olmasından korkuyorum, acaba içinizde kullanan veya bilen var mı bu kremi?
Acilen bu selülitlerimden kurtulmam lazım kızlar, bana yardım edin
Arkadaşlar bu üründen sonuç alan var mı ? Çok acil cevap bekliyorum bana yardım ne olurr??
Kullanıp da memnun olanlar nedense yeni üyeler hep. :44: Reklam yapar gibi övmeler falan.. Eski üyelerden alıp da kullanan yok mu hiç?
Ayrıca selülit için şu yazıyı öneririm :)
http://mekilaningezegeni.blogspot.com/2011/12/selulitiniz-varsa-siz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?