• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fringe

:roflol::roflol::roflol: ah edit ah:hulya:

Aynene ya, en azından bir sürelşğinie aktif olsaymış bari.. Tamamen kaldırılması iyi olmamış :)

Supernatural gibi fringe'in de ilk bölümü sönüktü. Neyse bunlar yeni sezona giriş bölümleri sonra yine hareketlenir...

Ben de aramıştım sonra bir oraya bakayım dedim, bir forum sitesinde de 4 kasım yazılmış :)

“Fringe” İptale Doğru Hızla İlerliyor

Ocak ayında FOX‘un Fringe‘i perşembeden cumaya taşıması tüm Fringe severleri korkutmuştu. Cuma akşamı diziler için ölü zaman dilimiydi ve kanal istediği reytingleri bu günde de alamazsa Fringe’i iptalden kurtaracak pek bir şey kalmıyordu geriye. Cuma günündeki ilk bölümünde, dizi bir önceki bölümünden de fazla seyirci çekince tamam dedik, her şey yolunda. Ancak ardından gelen yedi bölümde reyting oranları bir kez daha hızla düşmeye başladı ve Fringe, geçen cuma yayınlanan Stowaway bölümüyle yayın hayatının en düşük izlenme oranını yakaladı. 3.8 milyon kişi tarafından izlenen bu bölüm genel ortalamadan %13 kadar düşük bir orana sahip. NCAA kolej liginde “march madness”ın başlaması bu düşüşe sebep olan etkenlerden biri olarak gösteriliyor.

İptal konusu aslında önceki kadar konuşulmuyor son zamanlarda fakat bu akşam saatlerinde spoilertv‘de yayınlanan haber kafaları karıştırmadı değil. Birçok kaynağa göre dizinin çekildiği Vancouver’da set yavaş yavaş toparlanıyormuş. Üç ihtimal geliyor akıllara. Birincisi; üçüncü sezon çekimleri çoktan bitmiş ve doğal olarak toplanıyor olabilirler. Sadece beş bölüm kaldı çünkü sezon finaline. İkincisi; Vancouver’daki çekimler sona ermiş ve çekimlere başka bir yerde devam edecek olabilir. Ve üçüncüsü; iptal haberi çoktan sete duyuruldu.

Gönül ilk ihtimalden yana elbette ama artık sürpriz olmayacak dizinin iptali. Hele ki son bölümün reytinglerde dibe vurması hiç iyi olmadı. FOX iptal konusunda çok tepki toplayan bir kanaldır ama ilk sezona bakınca tam 12 milyon kişi tarafından seyredilen bölüm var. Haksız değil kanal açıkçası. Toparlarsak, ben dördüncü sezonu göremeyeceğimiz kanısındayım. Bunu hesaba katarak umarım biraz olsun son tadında bir sezon finali yayınlarlar, bizler de iyice ortada kalmamış oluruz. Geçen sezonun son 7-8 bölümü muhteşemdi. Geriye kalan bölümlerde o ayar tutturulabilirse, bakarsınız bir sezon daha izleriz Fringe’i. Şöyle bir bakınca, hiç de kötü olmaz doğrusu dizinin dört sezon sürmüş olması.

Kaynak

son bölüm çok güzeldi ya,peter görevini tamamladı hiç varolmamış gibi artık dediler :52:
sezon finali miydi bilmiyorum ama çok heyecanlı gidiyor

226738.jpg

06 Mayıs'ta yayınlanan 'The Day We Died' isimli 3.sezon final bölümüyle birlikte yeni sezona kadar araya giren Fringe'nin 4.sezonunu merakla bekliyoruz. Bu sürece kadar dizi, yeni sezonda nelerle karşılaşacağımız hakkında ipuçları, kadroya katılan ya da ayrılan isimlerin haberleri gibi bir çok konuyla gündemimizde olacak.

52 yaşındaki yapımcı, senarist David Fury, Fringe yaratıcı ekibine katılan yeni isim oldu. Fury, dizi ekibin katılacağını twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Tecrübeli ismin geçmişinde senarist kadrosunda olduğu önemli diziler mevcut: Buffy the Vampire Slayer, Angel, 24 ve Lost'u bunların en önemli olanları arasında sayabiliriz. Fury, Lost'un ilk sezonunun yapımcı kadrosunda da yer almıştı.

Fringe yeni sezonda Eylül ayı gibi yeni bölümleri ile karşımızda olacak. Şu ana kadar yeni sezon başlama tarihi konusunda net bir açıklama yapılmadı.

şimdiye kadar ki en iyi dizi bence. kurgu harika...lost hastasıydım ama bu başka...
flash forward da güzeldi ama çok kısa sürdü...

şimdiye kadar ki en iyi dizi bence. kurgu harika...lost hastasıydım ama bu başka...
flash forward da güzeldi ama çok kısa sürdü...

Aynen canım sana katılıyorum. Birde bu sezon reytinglerden dolayı bitirecekler deniyordu. Çok üzülmüştüm. İnşallah bir kaç sezon devam eder.

kızlar 2. sezon 11 bölümde carlinin olmasıyla ilgili ne açıklama yapılmış bilen var mı:26:

berbat bölümdü bu arada:27::27:

kızlar 2. sezon 11 bölümde carlinin olmasıyla ilgili ne açıklama yapılmış bilen var mı:26:

berbat bölümdü bu arada:27::27:

doğruu carli öldükten 2-3bölüm sonra yine geliyordu diziye,ama sonra yine yoktu sanırım :26:
neden öyle olduğunu bende bilmiyorum,dizi devam edecekmiş sanırım bu arada öyle görmüştüm nette bir ara

356562.jpg

Mart ayının sonlarına doğru twitter hesabından yaptığı açıklamayla Fringe'nin 4.sezonunu bizlere ilk olarak müjdeleyenlerden yapımcı J.H.Wyman diziyle ilgili yeni gelişmeleri zaman zaman aktarmaya devam ediyor.

Wyman, twitterda kendisine yöneltilen Fringe'nin yeni sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı sorusuna 'Temmuz ayında' cevabını verdi.

2unwlz5.jpg

[video=youtube;r5DmqGtZpvQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r5DmqGtZpvQ#at=35[/video]

Back
X