e yazan olmayinca bende sessiz takipci oldum canim ya, sen izle , hangi bolume geldin? ayrica naber????ooho kimsecikler yok muu yaaaa
ben izlemeye devam ediyorummm :)
e yazan olmayinca bende sessiz takipci oldum canim ya, sen izle , hangi bolume geldin? ayrica naber????
biraktigin gibiyim iste, ayni... ista'da kisa kisa sahnelerini izliyorum firsat buldukca, hala guluyorum inanirmisin?iyiyim cnm saol sen nasılsın?
ben izliyorum 7. sezondayım :) bazen izleyemiyorum zamanım olmuyor ama aklıma her geldiğinde devam ediyorum :)
canim, simdi Angelina ile Brad de ayrilacakya, Jennifer Aniston hakkindada olmadik yazilar cikariyorlar.
okudum okudum canım saçma sapan kafalarına göre sallıyorlar iştecanim, simdi Angelina ile Brad de ayrilacakya, Jennifer Aniston hakkindada olmadik yazilar cikariyorlar.
okudunmu?
Friends in yeri ayri .... apayri (kalp kalp)
Yaaa üzülüyor insan.. defalarca izledim son bölümü bende. Tekrar izlersin canım, yapıyorum ben bazen.Bitirdim dün gece çok güzeldi. Hiç bitmese dedim. O kadar alışmışım ki çok hüzünlendim. Sıcacık bir diziydi.
Evet izlerim arada canım. How I Met your mother izlemeye başladım.Yaaa üzülüyor insan.. defalarca izledim son bölümü bende. Tekrar izlersin canım, yapıyorum ben bazen.
O beni pek sarmadı nedense.. bi denedim bi ara ama.. Belki senin hoşuna gitmiştir?Evet izlerim arada canım. How I Met your mother izlemeye başladım.
Henüz değil. İlk sezonu zaten feda ettim. İkinci sezona kadar ancak ısınırım diye bekliyorum. Kitaplarda da öyleyimdir. İlk 30 sayfa boşa geçer konuya 30 dan sonra girerim sonra tekrar başa döner okurum. Isınamazsam bırakırım. Arada da Scrubs izliyorum ama friends in yerini tutmuyorlar tabi.O beni pek sarmadı nedense.. bi denedim bi ara ama.. Belki senin hoşuna gitmiştir?
Scrubs kesinlikle himym dan daha güzel di! Onu çok severek izliyordum, tercih doğru simalcimHenüz değil. İlk sezonu zaten feda ettim. İkinci sezona kadar ancak ısınırım diye bekliyorum. Kitaplarda da öyleyimdir. İlk 30 sayfa boşa geçer konuya 30 dan sonra girerim sonra tekrar başa döner okurum. Isınamazsam bırakırım. Arada da Scrubs izliyorum ama friends in yerini tutmuyorlar tabi.
Henüz değil. İlk sezonu zaten feda ettim. İkinci sezona kadar ancak ısınırım diye bekliyorum. Kitaplarda da öyleyimdir. İlk 30 sayfa boşa geçer konuya 30 dan sonra girerim sonra tekrar başa döner okurum. Isınamazsam bırakırım. Arada da Scrubs izliyorum ama friends in yerini tutmuyorlar tabi.