- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
Ross the divorce force!!!slmm kızlarrr :) bugün 9. bölümü de izledimross yaa bayılıyorum onun tiplemelerine
Simalcim haklısın, bakıyorum ben bazen yazan olmuş mu diye, burdayım benÇok sessiz kalmış buralar.
Dün kendi kendime izin verdim. Oturdum ve yeni sezona başladım 3. sezona tam 8 bölüm izledim. Çok güzeldi çok mutlu oldum
tesekkur ederim canim benim, bende iyiyim, aynen biraktigin gibi , calisiyorum isteyim. Cocuklar iyi . Buyuk olan rahatsizdi , cok sukur iyi simdi, gitti bugun okula. Ufaklik gitmedit dahada güzel konusabiliyor.EvetOriginalNIKITA cım kızlar yoğun sanırım gelememişler.
Ben iyiyim. İşlerim yoğun değil bu ara. Bahçe balkon işleriyle ilgileniyorum. Kendime vakit ayırabiliyorum. Mutluyum. DÜn gece de 2 bölüm izlemişim. Keyfime diyecek yok.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Canimm teşekkür ederim, ellerinden öperler. Rachel central perk'ten Bloomingdale's e geçiş yapıyor heeee, Ayy kariyer yapmayı hayal ediyordu hatırladığım kadarıyla, ne güzeldi yaaa o bölümler. Jennifer Aniston hâlâ taş gibi maşallah, ama Courtney baya değişmiş. yüzüne Botox olmamış resmen... canım ben bakıyorum sayfaya sen yaz, bi ara pofuya da ulaşmam lazım. oda artık vakit bulduğunda bakar .Maşallah 2 tane mi çocuğun var Allah bağışlasın. Geçmiş olsun bu arada.
Dün akşam en son izlediğim bölümde Rachel cafe den ayrılıyor ve bir modaevinde yine kahve yapıyor. Çok hoştu
ben yoğunlukten pek gelmiyorum ama diziyi ihmal etmiyordum taa ki pc im sapıtına kadar..3. sezon 14. bölümde kaldım,net tarayıcım diziyi açmıyorSimalcim haklısın, bakıyorum ben bazen yazan olmuş mu diye, burdayım benpofuyu kayısı yı göremiyorum. işleri var galiba, nasılsın?
Pofum, fırsat bulduğunda bi sohbet edelim (private) . İşlerini bitir , diziyide ihmal etme hihihihi ;-) ben değişik değişikdiziler izledim, Mr. Selfridge, frankie&grace , downton abbey.... onları da tavsiye ederimben yoğunlukten pek gelmiyorum ama diziyi ihmal etmiyordum taa ki pc im sapıtına kadar..3. sezon 14. bölümde kaldım,net tarayıcım diziyi açmıyorama en kısa zamanda devam edicem..
oooowww private hıımmmm bak mrk ettim şimdiPofum, fırsat bulduğunda bi sohbet edelim (private) . İşlerini bitir , diziyide ihmal etme hihihihi ;-) ben değişik değişikdiziler izledim, Mr. Selfridge, frankie&grace , downton abbey.... onları da tavsiye ederim
oooowww private hıımmmm bak mrk ettim şimdi
tarayıcımda sorun var,nete bile zor giriyorum..sanırım virüs bulaştı..
hehe ben varımmmm
onları çok seviyorum
iyiki izlemeye başlamışım
6.sezon 3. bölümdeyim :)
hepsi sanki yakın arkadaşım kıvamında
huylarını karakterlerini bile çözdümn yani o derece
bu arada ross ve rachel evlendi
chandler ve monica da
heheh evet las vegas kısmını izledimdimiii Ayy las Vegas bölümü nü izlemiş sin en süper bölümlerden, iyi kafayı bulmuşlardi
heheh evet las vegas kısmını izledim
hepsi orda evlendi
Joey haric.
mister Rachellll,,,, miss Rossss(nasil sarhoslardi yaaa)