Frezya ve Mavişkonun topiği

evet..çok zamansız ve ani oldu bişeyler hissetmem.hiç beklenmedik anda..
belki bir hayır vardır bilemiyorum kiii.

evet..çok zamansız ve ani oldu bişeyler hissetmem.hiç beklenmedik anda..
belki bir hayır vardır bilemiyorum kiii.

Neden olmasın ben hissettiğimiz her duygunun yaşadığımız her şeyin her anın bir anlamı olduğuna eminim ama işte biz ne kadarını nasıl anlıyoruz:)

Neden olmasın ben hissettiğimiz her duygunun yaşadığımız her şeyin her anın bir anlamı olduğuna eminim ama işte biz ne kadarını nasıl anlıyoruz:)

değil mi canım ya aynen ben de öyle düşünüyorum hatta kendimi bu şekilde düşündükçe daha huzurlu dünyayla daha barışık ve mutlu hissediyorum :)

ama bazen de acaba sürekli herşeyi bir neden bağlamam ya da bir sebebi olduğuna inanarak kendimi mi kandırıyorum diye düşünmüyor değilim :/

Yok nedenler var ama biz anlamıyoruz işte ben bir ara tasavvuf kitaplarını çok okurdum da oradan biraz biraz bilgim var . Mesela bir şey oluyor peşine düşüyoruz gidiyoruz ya diyelim biz sanıyoruz ki aslında peşine gitmemiz için neden olan şey neden.Ama aslında o peşine gitmemiz başka bir şeyin sebebiyle de olabiliyor hem de çokça.Böylece biz zannediyoruz ki hayal kırıklığına uğradık halbuki çokça bu şekilde beladan kurtuluyoruz ama bu genelde çok zaman içinde anlaşılıyor.O yüzden hep hayırlısı hep hayırlısı..

Son düzenleme:
Çok da berabet anlatmışım benim çok uykum geldi kızlar yatsam iyi olacak sanırım gözlerim kapanıyor

ilginçmişşş:44:

evet canım anladımm bak böyle düşününce daha doğru oluyor :)

ben de severim tasavvufu ilgilenirim de vakit buldukça

herkes gitmişş yaaa..

frezyacığımla da hiç konuşamadık bu akşamm.. telafisini yaparız artık başka akşamaaa

:82: Aynen ya hep tek tek geliyoruz
yine kimmseee yoookkk:78:

haberleşip gelelim bariiii

Canlarım naber nasılsınız? bence de haberli gelelim yaa,akşamları filan olur..

Canlarım naber nasılsınız? bence de haberli gelelim yaa,akşamları filan olur..

aynen tatlımm baska türlü denk gelemiycez birbirimize sanırım

biz dün akşam yine baya bir konustuk ama sen yoktun bekledikte gelmedin.İşin vardı heralde

aynen tatlımm baska türlü denk gelemiycez birbirimize sanırım

biz dün akşam yine baya bir konustuk ama sen yoktun bekledikte gelmedin.İşin vardı heralde

Evet canım ders çalışıyordum yaa,bir ara girdim konu çok derindi bozmayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…