teşekkürler canımo senin güzelliğin daha öncede söylediğim gibi freshlook un hareli serisini denedim ama pek yakışmadı bana kullandığım tek lens ise elegance yeşildi.onun dışında kullanmadım hiç.ha onu çok beğendinmi dersen aslında hayır ama fena değildi.bende artık vazgeçmiştim lens sevdasından.sizde de gördükçe içim gidiyor şöyle çok doğal duran birşey olsun istiyorum.senin ncmeller harika doğallar mesela öyle doğal ama mavi tonları olmazmı acaba?
cnm özelden yazdım sana . bu konuyu orda konuşalım. :) çok merak ediorum ya anlatamam
ya bi arkadaşın mesajını cevapladım. sonra seninkini cevaplıyacaktım ki her 10dk da 1 mesaj atabilirsiniz diyor. ben çok ciddiyim canım. yaz adresini bi tek kargo ücreti ödersin o kadar.
kızlarr bunlarda benim turkuazlarım sarı gözlerimdee dün aldım aslında karayip aqua özeniodum ama denetmedikleri için bunu aldım...çok fena değil şimdilik beğenenler var kötü bi yorum almadım
kızlarr bunlarda benim turkuazlarım sarı gözlerimdee dün aldım aslında karayip aqua özeniodum ama denetmedikleri için bunu aldım...çok fena değil şimdilik beğenenler var kötü bi yorum almadım
teşekkürlerevet soyumuzda bu renk göz çok :) maşallah diyim...bu lens aslında gözümü kapattı bile,karanlıkta bayağı koyu duruyor,ama sopistic magic blue kullandım bi ara o çok büyük geliodu gözümden taşıyodu ve çoğu kişi hortlak gibisin diyodu fakat bu gözümü çok iyi sardı hiç taşma kayma yapmıyor gerçekten freshlook kendini geliştirmiş...carabbean aqua renk artırıcısını çok merak ediyorum bi dahaki sefere cesaret edip ondan alıcam..denetmiyorlar ama merak işte :) su yeşili göz rengi istiyorum bende...quartzolar gibi ama onuda cesaret edemedim denemeden bakıcaz artık..
teşekkürlerevet soyumuzda bu renk göz çok :) maşallah diyim...bu lens aslında gözümü kapattı bile,karanlıkta bayağı koyu duruyor,ama sopistic magic blue kullandım bi ara o çok büyük geliodu gözümden taşıyodu ve çoğu kişi hortlak gibisin diyodu fakat bu gözümü çok iyi sardı hiç taşma kayma yapmıyor gerçekten freshlook kendini geliştirmiş...carabbean aqua renk artırıcısını çok merak ediyorum bi dahaki sefere cesaret edip ondan alıcam..denetmiyorlar ama merak işte :) su yeşili göz rengi istiyorum bende...quartzolar gibi ama onuda cesaret edemedim denemeden bakıcaz artık..
sevgili SERGUZEL ben de sana bu lafının üstüne şunu diyim hemen :)) acuvue lenslerin enchanger serisinde aqua rengini bir al bence senin göze şahane olur bayağı kaliteli bir marka ve lens benim içimde ukte kaldı resmen açık gözlü ehrkese tavsiye ediyorum