Merhaba canım
Ben de uzun zamandır mavi lens istiyordum ve nihayet freshlook haresiz mavi aldım ve çoooooook memnunum. inanılmaz hoş bi rengi var ve gayet doğal duruyor. albüme foto ekledim ama lensler elime bugün geçti ve akşam foto çekebildim. şimdilik onlara bi gözatarsın. yarın gündüz gözüyle çekerim yine.
saol cnm benimde 3 hafta sonra hareli gri ve turkuazım olcak inşşşşşimdiki zümrüt yeşili ve parlak maviyle idare ediorum maviyi şiddetle tavsiye ederim müthiş durmuş. bende onundan alıcaktım ama erkek arkadaşım mavi pek sevmioda alıcaksan güzel bi renk bence mavi.
çok sevindimmgüle güle kullan .bakıcam albümüne..
canım ben solotıca grafite ve ocre kullanıyorum çok memnunm..freshlook kardeşime hediye alacağım mavi istiyor seviyor o ..size şunu soracağım ,nette mi daha uygun yoksa dışarodan mı alsam daha uygun ? ve kardeşim gözleri koyu kahve hangi seri almalıyım freshlook ta doğal olan..?
Merhaba canım
Ben de uzun zamandır mavi lens istiyordum ve nihayet freshlook haresiz mavi aldım ve çoooooook memnunum. inanılmaz hoş bi rengi var ve gayet doğal duruyor. albüme foto ekledim ama lensler elime bugün geçti ve akşam foto çekebildim. şimdilik onlara bi gözatarsın. yarın gündüz gözüyle çekerim yine.
cnm walla benim gözlerim elaya bakan kahve. yeşil ve mavi lensim var. ikiside freshlook. maviyi ekledim bi bak bakalım. ben memnunum bu renkten. biraz parlak koyu bi mavi. gözüme bakan bidaha bakıo :) çok doal değil ama çarpıcı :) daha doal istiosan haresiz mavi güzel cnm.
dışarda bile farkedio cnm fiyatı. mesela ben istanbulda oturuyorm. maltepeden 30 a yeşilleri aldım. gene maltepedeki başka yere sordum 35 dedi. paladyuma gittim 35 e mavileri aldım. nettede 30 dan aşağı pek görmedim. oynasa oynasa 5 lira oynar.
tşk ederim cvplarına canımgerçekten çarpıcı ,okyanus mavisi renginde imiş..
resimler flaşlı ise daha da çarpıcı çıkıyor lensler foto da...
haresiz olması daha iyi,tam adı nedir,daha olabilecek doğal haresiz olanı ?
netten bu gece resimlere bakayım bende,ona göre alayım
Hatich canım güle güle kullan lenslerini. Üç tane soloticam oldu şimdiye kadar, soloticaların doğallığına diyecek lafım yok ama freshlook gümüş gri kadar sevdiğim başka bir renk olmadı yine de... Freshloohkun renkleri güzel bence ben beğeniyorum bir de şu damar olayını azaltsalar harika olacak. Fotoğrafları buraya da eklesen de biz de görsek çok güzel olurdu. Bu arada freshlook'un yıllığı diye anılan lensler Durasoft'tur çok büyük ihtimalle çünkü freshlook'un yıllığı yok. Durasoft'un da kendi içinde hareli haresiz vs. diye ayrılan modelleri vardı ama renkler freshlook'takinden biraz daha farklıydı hatırladığım kadarıyla. Durasoft da oldukça tercih edilen bir marka =))
yaa kızlar ben freshlook gümüş gri almayı düşünüyorum ama pupil boşluğu dar mı genişmi nasıl duruyo kullanan var mı aranızda???
Ben gümüş gri kullandım. Hatta iki kez aldım aynı rengi çok beğendiğim için. Çok memnun kaldım, kimse gözlerinizde lens mi var diye sormadı. Özellikle kapalı mekanlarda çok hoş duruyor ama gün ışığında yine çok belli oluyor dokusundan dolayı. Freshlook, B&L gibi markalar gün ışığında kullanım için pek uygun gelmiyor bana. Pupil boşluğu ne çok dar ne çok genişti. Dolayısıyla öyle şaşı bir görüntü oluşmuyordu. Normal griye göre biraz daha mavimsi ve parlaktır gümüş gri. Bakıyorum fotoğraflarıma bulursam ekleyeceğim resmini. Bu aralar tekrar almayı düşünüyorum hatta. Haitch resimlerine baktım çok hoş olmuş güle güle kullan =))
hatich solotica serisi daha belirgin çıkmış ama freshlookların rengini tam anlayamadım ben:44:biraz bulanık çıkmış fotolarfarklı makinalarla çekmişsin galiba onun için.benim sorum çok kalite farkı varmı bu iki marka arasında(gerek doğallık gereksede kullanım yönünden)?pupilla mesafeleri aynımı?birde ben daha önce freshlook un hareli serisini denedim yeşil,mavi,gri hepsini ama doğal durmamıştı o zamanlar.acaba freshlook seriyi değiştirip doğala yaklaştırmış olabilirmi yoksa sendemi doğal durmuş olabilir?yani daha önceki yıllarda freshlook denedinmi canım?
hatich çok hoşş
bu doğal mavimi canım ,tam adı nedir ,ne kadara aldın ,bundan alayım kardeşime bende,onun gzöleri koyu kahve ama ,umarım sendeki gibi hoş olur:26:
valla çok hoşş,mavi çok istiyordun canım ,çok sevindim bende senin adınaAyy çok teşekkür ederim canımBenim de gözlerim koyu kahve zaten. eminim kardeşinde de böyle durur. Bu renk 'Freshlook Haresiz Mavi'. Ben nette lens satan bi siteden aldım, burda adını verebiliyor muyuz bilmiyorum ama istersen özelden yazarım sana. 30TL canım. 25 e bile alanlar var.
valla çok hoşş,mavi çok istiyordun canım ,çok sevindim bende senin adına
ben optikten alabilirim bulursam tabii..ama fiat farkı çok ise netten alırım uygun ise nette
alayım da kardeşime ,bende denerimmerak ettim mavi delisi olarak