Çooooook teşekkür ederim canım. lensler yarın elime ulaşıcakakşam hemen foto çekip eklerim, merak etme. elegance la karşılaştırılan resim süper olmuş, bayıldım ya hep yakından çektikleri için öcü gibi gözüküyor. hani biraz gözden uzak olsa daha hoş ve net olur. bu son eklediğin fotolar cidden süper olmuş. yardımların için tekrar teşekkürler canım.
Lensler geldi canım ama şimdi okulda olduğum için resimler akşama artık. Maviyi taktım, turkuazı daha açmadım ama akşam onuda deniycem. Freshlooklar acayip değişmiş. inanılmaz derecede doğal duruyorMavilerime aşık oldum ya İnşallah turkuazda da aynı sonucu alırım. Bide lensler çok incelmiş. 6 sene önce batma, yanma ve bulanık görmekten çok şikayet ederdim ama şimdi hiç sorun yaşamadım. şukadarını söylüyeyim canım solotica dan daha rahatlar. ne kayma ne batma var. albümüme baktıysan soloticadan baya lensim olduğunu görmüşsündür. artık freshlooktan vazgeçmem.
Fotoları çektim ve albümüme ekledim. Ordan bakabilirsin canım. Haresiz mavi acayip hoş bi renk ve çok doğal. hiç bombelik yok
Turkuaza gelince; renk süper ama bombeli duruyorki ben bundan nefret ediyorum. Solotica Quartzolarımı kullanmama nedenimdir bu bombelik. şaşı bi görüntü veriyor ama haresiz mavi de hiç böyle bi sorun yok. aşık oldum mavilere ya. fakat Turkuazı çok kullanmam. sırada freshlook haresizlerin tamamı var. kolleksiyon yapıcam onlardan.
Solotica ya gelince; adam gibi bi renk var o da Mel. gerçekten süper bi renk. çok doğal. ben de hem cor, hem nc hem de charme mel vardıama şuan nc mel kullanıyorum. eğer bütçen elverirse mel al derim. hare olayı da sana kalmış artık. ama denemeden alma sakın. bi arkadaşım benim mellere hayran kalmıştı ve o da almak istiyordu. benimkileri denedi ama hiç hoş durmadı onda
Fotolar malum gece çekildiği için ancak bu kadar net çıkıyor. ama yarın gündüz yine foto çeker yüklerim canım.
Lensler geldi canım ama şimdi okulda olduğum için resimler akşama artık. Maviyi taktım, turkuazı daha açmadım ama akşam onuda deniycem. Freshlooklar acayip değişmiş. inanılmaz derecede doğal duruyorMavilerime aşık oldum ya İnşallah turkuazda da aynı sonucu alırım. Bide lensler çok incelmiş. 6 sene önce batma, yanma ve bulanık görmekten çok şikayet ederdim ama şimdi hiç sorun yaşamadım. şukadarını söylüyeyim canım solotica dan daha rahatlar. ne kayma ne batma var. albümüme baktıysan soloticadan baya lensim olduğunu görmüşsündür. artık freshlooktan vazgeçmem.
Freshlook un yıllıklarını da ilk kez senden duydum ama o kadar parayı tek lense vereceğine farklı renkler alıp rengarenk gezmek daha iyi bence
kızlar iyi oldu konuya denk gelmem bende kız kardeşime hediye alacağım lens,mavi istiyor o ...hatich resim ekle canım görelim olur mu ? bende bakim freshlook bluelara
güle güle kullanın kızlar ...
aynen cnm bende oyüzden almadım. işin komiği heryere soruyorum yıllıkları yok diolar. nettede yok. ama aldığım yer 1 haftaya getittirebilirz demişti :) 240 dedi bide. ona okadar para vereceğime hep bisürü renk alırm hadi onu geçtim daha gerçeksi duranı alırım :):)
canım sürekli kullanmıyorsan gerçekten de değmez. ben hergün takıyorum lenslerimi. hatta o gün hangi renk giyinecek ve hangi renk makyaj yapacaksam ona göre lens seçiyorumbende resmen bağımlılık yaptı
kızlar iyi oldu konuya denk gelmem bende kız kardeşime hediye alacağım lens,mavi istiyor o ...hatich resim ekle canım görelim olur mu ? bende bakim freshlook bluelara
güle güle kullanın kızlar ...