• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

French için yardım

Kumralada_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
174
0
46
İzmir
Kızlar ben french manikür yapmak istiyorum, tırnaklarımın en uçları küt törpülenmiş şekilde ama o beyaz kısmın başladığı yer oval başlıo tırnağımın şekli oval olduğundan. Beyaz şeridi çektiğimde tırnaklarımın oval kısımlarının uçları beyaz beyaz gözüküo. Ne yapmamı önerirsiniz? Anlatabildim umarım

Birde tırnaklarımı inceltmek için önerilerinizi isticem yanlardan törpüleyince bütün şekli şemali kayboluo :(:( Nası törpülemek lazım

Off sinir oluyorum tırnaklarıma :( :@

Son düzenleme:
tirnak resmini koyarsan daha iyi yardimci olabiliriz canim.
tirnaklarinin beyaz kismi uzun mu yoksa kisa tirnakli misin? eger tirnaklarin fazla uzun degilse, french'i 2mm genislikte falan yapabilirsin. tirnaginin kut kismina paralel bir sekilde cekersin boylece dogal beyaz altta kalir. sen yine de bir resim koy daha iyi anlarim o zaman =)

Tatlım resim koymayı beceremiyorm ya, işte paralel çekince kapanmıo beyaz kısım çünkü tırnaklarımın beyaz olmayan kısmı oval, tırnak kenarlarımdan oval kısımların uçları gözüküo.

Ne yaptıysam tırnaklarımı uzatamadım..Yardım edin.. diye bi başlık varya onda açan kişi bi foto eklemiş onlar gibi baktığınızda frenchlerin düz değil oval yapıldığını görceksiniz düz çekilseydi beyaz kısımlar kapanmicaktı

o yuzden biraz daha kalin cekmeni onerdim, ya da altina once ten rengi oje sureceksin alt kisim komple kapanicak, ondan sonra french icin beyazi cekiceksin...

ben french yaptıktan sonra herkes tırnakların ne kadar düzgün ellerin ne kadar güzel falan diyor.aslında anlattığınınz gibi benimde tırnaklarımın çıkış yapısı oval..Bantlarla yapmıyorum ben beyaz mat ojeyi düz bir şekilde tırnaklarıma istediğim şekilde çekiyorum.Baya da pis çekiyorum bırakın öyle bozuk olsun...Kuruduktan sonra asetonlu bir kürdanla istediğiniz şekli verebiliyorsunuz fazlalıkları silerek.Resim yapmak gibi ...Benim zamanımı da çok almıyor french manikürü 15 dk da bitiriyorum bu yöntemle...resim koyabilsem yapılış aşamalarını tek tek resimler koyabilirdim ama henüz foto paylaşamıyorum.. :/

sevgiler...

selam kızlar bildiğim süper bır french yontemı var el ayanıza yanı avuc ıcınıze koyu renk olan beyaz ojeyı damlatıyorsunuz daha sonra tırnagınızın ucunu orda kenarından gezdırerek koyu renk beyaz ojenızı surmus oluyorsunuz onn ustunede acık renk ojenızı suruyorsunuz ve harika frenclere sahıp oluyorsunuuzz:)

kızlar Flormar yeni bir oje serisi cıkarmıs sitesine bakarsanız görürsünüz eyeliner ucu gıbı
baya bi ince uçlu gözüküyor beyaz rengi tırnak uclarına sürmede kullanılabılır dıe dusundum ve aramaya basladım ama bulamadım:sinifsinif: gören ya da kullanan varmı bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Back