- 2 Eylül 2018
- 88
- 31
- 28
-
- Konu Sahibi Filiz busra
Antibiyotık ıcmezdım ben sızın yerınızde olsam.testte ben cızgı goremedım testın kendı cızgısıde olabılır o,hamıleysenız yarına belırgınlesır ama kesın emın olursunuz ama yınede antıbıyotık sıkıntı.kan versenız bıle 5 falan ancadır,benım beta 20yken bıle boyleydı testımmerhaba kızlar bir şey danışacağım size sat 7 Kasımdı bat ise 5 Aralık gözüküyor uygulamada yumurtlama gününü takip ettik ve değerlendirdik bata 5 kala Freely marka test yaptım ve varla yok arası bir çizgi gördüm bugün bata 4 kala sabahtan bir test daha yaptım Freely marka ve silik çizgi ilk dakikalarda yine çıktı bu testle yanılan var mı acaba ? Kan versem kesin bir sonuça ulaşırmıyım? Benim erkenden öğrenmem gerekiyor çünkü beklenmedik bir rahatsızlığım oluştu birkaç gün önce ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum ona göre hemen kesip doğal tedavi yöntemlerine başlayacağım ( kuruma çizgisi olmadığına eminim hemen çıktı çünküsadece testin doğruluğundan şüphe ediyorum)
Ben de birkaç konuda güvenilir olduğunu okumuştum o yüzden bunu tercih ettim umarım öyledir Artimed gibi hayalet çizgi çıkartıyor mu çıkartmıyor mu bilemedimGebeliğimi freely ile öğrendim bende yanlış sonuç vermedii
Evet ben de testin kendi çizgisi olabileceğinden şüphelendim daha önce hiç bu markayı kullanmadım fotoğraflarda çıkmamış olabilir ama bakınca gördüğüm çok çok silik bir çizgi var antibiyotiği kesip tedavi sürecinde uzatmak istemiyorum çok arada kaldımAntibiyotık ıcmezdım ben sızın yerınızde olsam.testte ben cızgı goremedım testın kendı cızgısıde olabılır o,hamıleysenız yarına belırgınlesır ama kesın emın olursunuz ama yınede antıbıyotık sıkıntı.kan versenız bıle 5 falan ancadır,benım beta 20yken bıle boyleydı testım
Yarın sabaha kesınlesır zaten eger varsa sabahkı test benımkı gıbı cıkar anlarsınız ordan ama işte bugun içmesenız daha iyi şüphenız varsaEvet ben de testin kendi çizgisi olabileceğinden şüphelendim daha önce hiç bu markayı kullanmadım fotoğraflarda çıkmamış olabilir ama bakınca gördüğüm çok çok silik bir çizgi var antibiyotiği kesip tedavi sürecinde uzatmak istemiyorum çok arada kaldım
Haklısınız bugün mecbur keseceğim ilaçı yarın sabah tekrardan bir testle kontrol edeceğimYarın sabaha kesınlesır zaten eger varsa sabahkı test benımkı gıbı cıkar anlarsınız ordan ama işte bugun içmesenız daha iyi şüphenız varsa
Merhaba ne oldu sonucunuz?Haklısınız bugün mecbur keseceğim ilaçı yarın sabah tekrardan bir testle kontrol edeceğim
İlacı kestim daha test yapmadımMerhaba ne oldu sonucunuz?
Ayy yapıın,varsa cıkar bugun kesııınİlacı kestim daha test yapmadım
Şimdi misafirlikteyim çıkınca Almayı düşünüyorum aslında :)Ayy yapıın,varsa cıkar bugun kesııın
Alın alın,merakta kalmamıs olursunuz en azından.:)Şimdi misafirlikteyim çıkınca Almayı düşünüyorum aslında :)
Aldım ve yaptım pozitif çok şükür bugün iyice pembeleşmiş :) bata üç var 4 gün sonrada kan veririm inşallah:)Alın alın,merakta kalmamıs olursunuz en azından.:)
İyiki içmemişsin antıbıyotıgıAldım ve yaptım pozitif çok şükür bugün iyice pembeleşmiş :) bata üç var 4 gün sonrada kan veririm inşallah:)
Evet iyi ki içmemişim :) çok teşekkür ederim inşallahİyiki içmemişsin antıbıyotıgıçok sevındım saglıkla dogsun ınsallah
İlişkiden kaç gün sonra yaptınız testiBende çok yeni o marka ile öğrendim , gerçekten bazı markalar çok hassas 7 gün öncesinde gösterdi benimkini
Doğrudur ilk kez denedim bu markayı o yüzden konu açtım biliyorsunuzdur artimet bu çizgiyi hep çıkarıyor hayal kırıklığına uğratıyor o yüzden testlere de güvenemiyorumBende çok yeni o marka ile öğrendim , gerçekten bazı markalar çok hassas 7 gün öncesinde gösterdi benimkini
Son durum nedirDoğrudur ilk kez denedim bu markayı o yüzden konu açtım biliyorsunuzdur artimet bu çizgiyi hep çıkarıyor hayal kırıklığına uğratıyor o yüzden testlere de güvenemiyorum
Hamileyimm :)Son durum nedir