- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Umudumbitmedi_
-
En sevmedıgım test benımıkı defa yanıltmıstı ılk bes dkda cıktıysa dogrudur cnmSlm arkadaşlar.ben adetimin 24.gününde test yaptim.esim Freely marka bi test almis gelmis.5 dak sonra böyle çıktı.sizce test doğrumudur?kullanan oldu mu?
Bugün kan tahlili verdim.ama sonuç yarin çikacak.Eki Görüntüle 2100698
26 28 ocak arası.sat ne zamandi
Dogru çikti canim.kan verdim.pozitifEn sevmedıgım test benımıkı defa yanıltmıstı ılk bes dkda cıktıysa dogrudur cnm
Hayırlı olsn kuzum ozaman dogru cıktıysa guzelDogru çikti canim.kan verdim.pozitif
Evet canimHayırlı olsn kuzum ozaman dogru cıktıysa guzel
Kac cıktı degerın cnm yok salı gıdıcem ısten ızın alamadım bıbaksana bıraz koyulasmısmı test bıde ben bıaksam cok ıslagım yaEvet canim
Bu arada sen kan testine gittin mi?
Canım ıslaklık olur.o zaten belirtidir.adet günü işlaklik olur.adet oldum zannedersin ama olmazsin.Kac cıktı degerın cnm yok salı gıdıcem ısten ızın alamadım bıbaksana bıraz koyulasmısmı test bıde ben bıaksam cok ıslagım ya
Ay korktm kan falan gelıyo dıye alaaalla evet koyulasması cok guzel hamılelık ılerlıyo dımı masallah sana kac gunluk bebek benım yumurtlamadan 13.gundu bugunCanım ıslaklık olur.o zaten belirtidir.adet günü işlaklik olur.adet oldum zannedersin ama olmazsin.
Benim 43.7 çıkti canim.
Senin testte günden güne koyulasiyor canim.
Evet canim.hcg artiyor.ondan koyulasiyor.Ay korktm kan falan gelıyo dıye alaaalla evet koyulasması cok guzel hamılelık ılerlıyo dımı masallah sana kac gunluk bebek benım yumurtlamadan 13.gundu bugun
Benmde heralde 50 lerde falandır sanırom bakalım salı kac cıkıcak koyuşastıkca saglıklı bebısmolur ınsEvet canim.hcg artiyor.ondan koyulasiyor.
Benim de yumustan sonra 14.günüm bugün.kani dün verdim.
Salı günü seninki 300 yada 400 lerde olur canim.ins Rabbim saglıklı sihhatli kucağina almayı nasip eder.Benmde heralde 50 lerde falandır sanırom bakalım salı kac cıkıcak koyuşastıkca saglıklı bebısmolur ıns
Canim ben erken yumurtladim.11.gün ćalısma oldu.12.gün akinti gelmisti.adetin 24. günü yani yumurtlamadan sonraki 8. günmü?
hayırlı olsun bebişin canım
Canim ben erken yumurtladim.11.gün ćalısma oldu.12.gün akinti gelmisti.
Tsk ederim canim.darısi başina olsun tez vakitte.aaa kuzum hayırlı olsun :))
Tsk ederim canim.darısi başina olsun tez vakitte.
Sende saol canim.doktor sanki sana erken yapma demisti.dayanamiyorsun dimi.inşallah canım sağolasın bat 8 şubat bekliyorum bakalım ama kesin bir hafta kala test yapmaya başlicam:)
Sende saol canim.doktor sanki sana erken yapma demisti.dayanamiyorsun dimi.
Bilmez miyim hiç.Rabbim ins sonunda yüzünü güldürsün.evet öyle demişti
ama beni bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?