Gebeliğe Hazırlık Freely gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm arkadaşlar.ben adetimin 24.gününde test yaptim.esim Freely marka bi test almis gelmis.5 dak sonra böyle çıktı.sizce test doğrumudur?kullanan oldu mu?
Bugün kan tahlili verdim.ama sonuç yarin çikacak.Eki Görüntüle 2100698
En sevmedıgım test benımıkı defa yanıltmıstı ılk bes dkda cıktıysa dogrudur cnm

Evet canim
Bu arada sen kan testine gittin mi?
Kac cıktı degerın cnm yok salı gıdıcem ısten ızın alamadım bıbaksana bıraz koyulasmısmı test bıde ben bıaksam cok ıslagım ya

Eklentiler

• 500B5D82-1ADF-431D-A949-B7AFA0A91925.jpeg
    500B5D82-1ADF-431D-A949-B7AFA0A91925.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 593
Kac cıktı degerın cnm yok salı gıdıcem ısten ızın alamadım bıbaksana bıraz koyulasmısmı test bıde ben bıaksam cok ıslagım ya
Canım ıslaklık olur.o zaten belirtidir.adet günü işlaklik olur.adet oldum zannedersin ama olmazsin.
Benim 43.7 çıkti canim.
Senin testte günden güne koyulasiyor canim.

Canım ıslaklık olur.o zaten belirtidir.adet günü işlaklik olur.adet oldum zannedersin ama olmazsin.
Benim 43.7 çıkti canim.
Senin testte günden güne koyulasiyor canim.
Ay korktm kan falan gelıyo dıye alaaalla evet koyulasması cok guzel hamılelık ılerlıyo dımı masallah sana kac gunluk bebek benım yumurtlamadan 13.gundu bugun

İyi günler bayanlar. Freely gebelik testi aynen konu sahibi arkadaşınki gibi silik çıktı dün. BAT 3 gün var daha. Test yaptıktan bir kaç saat sonra sümüksü akıntı içinde kan geldi. Acaba yerleşme kanaması mı dedim. Sabah Baby time ve ınd one step gebelik testlerini yaptım negatif çıktı. Kafam çok karıştı.

Back