Lekeler, Çiller Fraxel Lazerle Leke tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Derya40 'a
aynı sorunu bende yaşadım .Gözlerimin altıyla birleşik yanaklarımın ortalarına kadar gebelik ve güneş lekeleri vardı(oldukça geniş bir alanda)ayrıca yüzümün her yerinde derin krater gibi akne izleri ,göz çevremde de panda görüntüsüne yol açan kapkara mor halkalar, malesef bir sürü siyah nokta ve akne.Bir cesaret geldi ve 6 gün önce fraksiyonel lazer yaptırdım.dr um benim sabırsız biri olduğumu bildiği için direkt bunu önerdi ve uyguladı.
4.günde tamamen tüm lekelerim kayboldu.zaten ilk iki gün cilt kıpkırmızı oluyor3.gün simsiyah(yanık ya)4.gün ölü deriler tamamen gitti,yeni cildim çıktı ortaya.Ben çok ama çok memnun kaldım arkadaşlar.son 1 yıldır aynaya dahi bakmak istemediğim yüzüm bambaşka oldu.Şuan aynanın karşısından ayrılmıyorum :dance: tek seansta hepsinden kurtuldum,darısı başınıza...

Son düzenleme:
lilie canım fraxel lazerde aynımı bir bilgin varmı ben ondan yaptırmayı düşünüyorumda bilgi verrsen sevinirim

Derya40 'a
aynı sorunu bende yaşadım .Gözlerimin altıyla birleşik yanaklarımın ortalarına kadar gebelik ve güneş lekeleri vardı(oldukça geniş bir alanda)ayrıca yüzümün her yerinde derin krater gibi akne izleri ,göz çevremde de panda görüntüsüne yol açan kapkara mor halkalar, malesef bir sürü siyah nokta ve akne.Bir cesaret geldi ve 6 gün önce fraksiyonel lazer yaptırdım.dr um benim sabırsız biri olduğumu bildiği için direkt bunu önerdi ve uyguladı.
4.günde tamamen tüm lekelerim kayboldu.zaten ilk iki gün cilt kıpkırmızı oluyor3.gün simsiyah(yanık ya)4.gün ölü deriler tamamen gitti,yeni cildim çıktı ortaya.Ben çok ama çok memnun kaldım arkadaşlar.son 1 yıldır aynaya dahi bakmak istemediğim yüzüm bambaşka oldu.Şuan aynanın karşısından ayrılmıyorum :dance: tek seansta hepsinden kurtuldum,darısı başınıza...

cnm bende kimyasal peeling yaptırmayı düşünüyorum ama lazerde aklımı çelmiyo değil senin lekelerin çok mu ağırdı o yüzden mi bu yöntemi tercih ettin?benimki çok ağır değilde o yüzden kararsızım lazermi kimyasalmı yaptırsam diye..bi de bende de morluk var göz altımda ama sanırım genetik onlarda geçermi lazerde?

canım, benim cildim çok sorunluydu,lekelerim bayağı yoğun ve belliydi,önce kimyasal peeling i düşündüm dr um peelingden sonraki sürecin çok zorlu olduğunu anlattı,ayrıca internette de gördüm peeling sonrası resimleri ,çok kötüydü,aynada kendimi öyle görmek istemezdim ve cesaret edemedim.bu yüzden önce sivilce ve lekeler için mikrodermabrazyon yaptırdım,lekeler çok hafifledi.lekelerin hafifse sana onu tavsiye ederim ,ayrıca daha ucuz,ama seninde benim gibi cildinle ilgili bir çok sorunun varsa fraksiyonel lazeri tavsiye ederim.aynı anda birçok sorunu daha kısa sürede çözüyor.(gözaltı morlukları,sivilce izleri,kırışıklık vb)cildin yepyeni bir cilt oluyor,fiyatıda çok pahalı değil ben 250 ye yaptırdım,genetik morluklara bir faydası var mı bilmiyorum , ama istersen dr uma gittiğimde senin için sorarım,çünkü bendeki morluklar genetik değil 6 yıl önce çıkmıştı ve bir daha da hiç geçmemişti.

sevecen555
fraxel lazerle ilgili birşey bilmiyorum canım ama bende merak ettim:) hemen araştıracağım

canım, benim cildim çok sorunluydu,lekelerim bayağı yoğun ve belliydi,önce kimyasal peeling i düşündüm dr um peelingden sonraki sürecin çok zorlu olduğunu anlattı,ayrıca internette de gördüm peeling sonrası resimleri ,çok kötüydü,aynada kendimi öyle görmek istemezdim ve cesaret edemedim.bu yüzden önce sivilce ve lekeler için mikrodermabrazyon yaptırdım,lekeler çok hafifledi.lekelerin hafifse sana onu tavsiye ederim ,ayrıca daha ucuz,ama seninde benim gibi cildinle ilgili bir çok sorunun varsa fraksiyonel lazeri tavsiye ederim.aynı anda birçok sorunu daha kısa sürede çözüyor.(gözaltı morlukları,sivilce izleri,kırışıklık vb)cildin yepyeni bir cilt oluyor,fiyatıda çok pahalı değil ben 250 ye yaptırdım,genetik morluklara bir faydası var mı bilmiyorum , ama istersen dr uma gittiğimde senin için sorarım,çünkü bendeki morluklar genetik değil 6 yıl önce çıkmıştı ve bir daha da hiç geçmemişti.

cnm benim lekelerim çok ağır değil zaten tek tük çukur var ki onlarda çok küçük benim derdim kırmızı izler..ayrıca kimyasal peelingden sonraki sürecin o kadar zorlu olduğunu bilmiyordum yaptıranlardanda bundan bahseden yok aksine lazeri daha zor diye biliyordum o yüzden lazer konusu hassas geliyordu bana ama şuan iyice kafam karıstı çünkü mikrodermabrazyonu ilk defa senden duyuorm acaba biraz daha açıklayabilirmisin tam olarak nedir nasıl yapılır etkileri fln:) bu arada doktoruna sorarsanda çok sevinirim şimdiden saol:1rolleyes:

arkadaslar bende yaptırmak ıstıyorum lütfen bana ist gaziosmanpaşada bu lazeri yapan bı yer söyleyın yardımcı olun.çocugum oldugu için çıkamıyorum...baya arastırdım olumlu sonuclar var...:sinifsinif::sinifsinif:

mikrodermabrozyonda mikro düzeyde kristaller püskürtüyorlar cildine bir yandan püskürtürken bir yandan da güçlü bir vakumla cildinden emiyor kristalleri.aslında bir nevi cildin zımparalanmış oluyor.ama mikro düzeyde tabi bu arada gözeneklerin tamamen açılıyor ve yağlar da gidiyor.cildin mikro düzeyde soyuluyor bu sebeple işlem sırasında ve sonrasında en ufak bir acı çekmedim.lekelerim işlem sonrasında çok hafifledi ,senin lekeler hafifmiş nasıl olsa bence bu seçeneğide dr una sor.peeling eğer derin yapılmazsa lekelere uzun vadede çözüm oluyor diye biliyorum.derinlemesine yaptırırsan da sonraki süreç çok sıkıntılı ayrıca peeling sonrası iyi pansuman yapmazsan cildinde kalıcı travma olabilir demişti dr um(kimyasal peelin için) o yüzden fraksiyonel lazeri seçtim,iyi ki de seçmişim,2 seansı sabırsızlıkla bekler hale geldim.kırmızı izler için sana sihirli bir formül vereyim :) bana çok iyi geldi düzenli yapıyorum aktarda ince kil alıp(küçük pakette satılıyor 1 liraya) bir çorba kaşığı kile 1yada 2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup çamur yapıyorsun(kıvamını ayarlarsın) cildine sürüp 20-25 dakika beklet kurusun sonra güzelce yıka 2-3 günde 1 yap 1 haftanın sonunda geçtiğini göreceksin hafta da 1 de cildini mısır unu kil ve krem le hazırladığın bir karışımla en az 5 dakika ov doğal peeling görevini görüyor.canım dene memnun kalacaksın.ben çok faydasını gördüm.

plasurecum,
üstte sana yazdığım tarifi suna dumankayanın bir sitedeki yazısında okumuştum 1 yıl önce. düzenli uyguluyorum, ama cildin allerjik falansa iyi araştır öyle uygula derim arkadaşım.

plasurecum,
üstte sana yazdığım tarifi suna dumankayanın bir sitedeki yazısında okumuştum 1 yıl önce. düzenli uyguluyorum, ama cildin allerjik falansa iyi araştır öyle uygula derim arkadaşım.

cnm ben o tarifi burda birinden daha duymustum yalnız o kayısı çekirdeği yağıda koy demişti..1kere yaptım ama burnumun ucu delik delik gibi oldu bian çok korktum öyle kalcak diye ama düzeldi zamanla sonraki günlerde de sivilce çıktı baya hatta üstünede yumuşasın diye kayısı çekirdeği yağı sürmüştüm yine tavsiye üzerine..hangisi etki etti bilmiorm ama sivilce çıkardı işte o yüzden şimdilik yapmıyorum zaten şuan roaccutane kullanıyorum bitince sadece kil ve sirke olarak denerim haftada bir tavsiyen için saol..

lilie merhaba, sen bu işlemi eskişehirde mi yaptırdın. işlemin tam adı nedir?yani istanbulda bir yer bulmak istersek sadece fraksiyonel lazer diye mi arıcaz baska bir ayrıntı varsa verirsen cok sevinirim, bir de benim ben gorunumlu gunes lekelerim var sence onlara da iyi gelir mi??şimdiden cok teşekkurler...

fraxel lazer tedavisi yaptıran arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum bana cvp yazarmısınız ciltteki gözenekler siyah noktalar hafif izler için iyi geliyormu doktor yapalım dedi ama korkuyorum açıkçası ilerleyen senelerde yan etki gösterirmiki acama lütfen kardeşlerim yaptıranlardan yorum bekliyorum

ozgehoo cum,
istanbulda nerde yapılır bilmiyorum,ama iyi bir cilt hekimi yada plastik cerrah araştır bence.arama motorlarında görmüştüm yapan bir sürü yer var istanbulda.işlemin adı fraksiyonel lazer diye geçiyor,bunu söylemen yeterli.bende de güneş lekeleri ,hamilelik lekeleri ve gözlerimin çevresinde koyu mor halkalar vardı hepsi ilk seansta tamamen geçti.ama yüzümdeki derin akne izleri ve çukurların daha %90 falan geçti tamamen pürüzsüz olmadı, bu yüzden 2.seansa tekrar gideceğim.bir de dr leke olan yerlere daha yoğun uyguladı lazeri, sanırım onunla da alakalı .cildine uygulamadan sonra çok iyi bakman ,güneşten çok iyi koruman gerekiyor,lazerin değdiği yerlere asla güneş ışığı değmemeli.yaptıracaksan kış aylarında yaptırmanı tavsiye ederim.ben şeklinde lekelere de iyi gelir mi bilmiyorum, internette resimlerini görmüştüm,uygulanabiliyor,ama seans sayısı farklıdır bence .dr a gittiğinde zaten seni önce muayene edip hangi sorununun kaç seansta biteceğini söylüyor.hatta olmayacak bir şeyse sonuç alamayız falan diyorlar.o yüzden sana ilk olarak iyi bir hekim bulmanı tavsiye ettim .aklına takılan bir şey olursa buraya yaz 2.seansa gittiğimde dr uma sorarım.

arkadasım seans basına ne kadar öduyorsun toplamda ne kadarı buluyor cevaplarsan sevınırım

seansa 250 lira ödedim.derin yara izi ve sivilce izleri ve çukurlar için bir kez daha gideceğim toplam 500 e mal olacak.(benim tüm yüzüme uygulandı-bölgesel de fiyat değişir mi bilmiyorum)

çok ıyı saol cvbın için ama ben istbuldayım ve bulamadım yakın bı yer bebegım var ancak pcden bakıyorum ama yok ya uzak bana olan yerlerde benımde yanaklarımda var sivilce izlerim 25 yasındayım hala cenemdede cıkar sıvılce ama bu lazer kafama yattıda yer bulamadım işte.sesımı duyan olur belkı ist gazıosmanpaşada bu işlemın yapıldıgı bır yer bılen varmı:Saruboceq::gitme:

bakıyorum canım ama yok guzellık merkezlerıne bıle bakıyorum hastanelere baktım sana son bı soru canım ya ıyıce arastırmam ogrenmem lazım cocugum ıcın 1 seans ne kadar suruyo yanı ne kadar zamanımı alır kac dakka cocuk olunca boyle oluyo ıste en ince detaya kadar bılmem lazım saol tesekkurler...:ecrin_bebek:

aslında çok zamanını almıyor,orda beklemek istemiyorsan sende benim gibi hastaneye gitmeden en az 2 saat önce lokal anestezi kremi sür.direk işleme başlayabilsinler.ben öyle yapmıştım 10-15 dakika da bitiyor işlem

arkadaşlar merhaba
dün bursada bir lazer merkezine gittim.niyetim önce sivilcelerimle ilgili problemi bitirip sonra belki lazer tedavisi olmaktı.Dermotolog doktorum lazerin sivilceleride bitireceğini söyledi.Fraksiyonel lazer uygulamasını önerdi ve kesinlikle şişme olmayacağını söyledi kızarıklık sadece bir gün sürecek dedi cumartesi yaptırırsan pazartesi rahatlıkla işe gidebilirsin dedi çünkü benim izin alma rapor alma diye bir olayım yok.6 seans olacağını söyledi nasıl güveneceğimi bilmiyorum yazılanlar beni korkuttu başka bir forumda lazerden yüzü yananlar olmuş.aranızda hiç bursada bu fraksiyonel lazer yaptıran varmı acaba.yada fraksiyonel olupta yüzü şişmeyen çabuk geçen.Nazsıl güvenicez bilmiyorum

X