pelinty lazer yaptırdığını söylemişsin ankarada. ferrug bingül ü aradım bende yazın yapmıyoruz kışı bekliceksin dediler. fiyatı da sordum 1000 tl dedi. sana da öyle dediğini yazmışsın. senin yaptırdım dediğin yeri aradım ama bulamadım nette. ha bir de ferruh bingüldeki fraksiyonel in Co2 olanı imiş. Ben o kadar araştırmama rağmen ferruh büngül den başka Ankarada Co2 lazeri olana rastlamadım. Senin yaptırdığın yerdeki Co2 miydi ve tam olarak kaç günde iyileştin. Ben çalıştığım için işe gitmek zorundayım. Kaç gün sonra işe gidebilirim. Çok soru sordum kusura bakma. Şimdiden teşekkür ederim.
merhaba...öncelikle güneşli günlerde kesinlikle yaptırma bence..leke çok korkunç başa gelince anlıyor insan..soyulan yerlerle soyulmayan yerler arası renk düzensizliği olabilir..ben çok araştırdım..ferruh ..aslı eralp uzmanlar güzellik ve çukurambarda bu makinaların satışını yapan bi cerrah var..özel form kliniği..arda yaptırdım..400 e indirmişlerdi bana..doktorum aziz mutlu barlas reklamları yok internette..ben makinaları araştırırken med lazer diye bi siteden ulaşmıştı...makinalarına bi bak istersen ama sakın şimdi yaptırma..ben eylül ekim gibi bi iki seans daha alcam inşallah ..özelden mesaj atma hakkım kalmamış ...güvenilir bi yer acıya dayanamaıştım...dozu azalttı..soyulma az oldu dedim gel yeniden yapalım dedi bana bi seans bedavaya geldi..bunu kimse yapmaz bu sektörde..aslı eralp 800 dedi bana ama o da benim doktorun arkadaşıymış..onun da çok iyi olduğğunu söylemişti doktorum..estetik internationalde co2 yok erbium var onlarda kampanyaya girmiş mesaj geldi telefonuma 3 seans erbium 1000 liraymış ama devam ediyormu bilmiyorum..ben ikisini de yaptırdım hatta başka tür lazerleri hatta tümünü..nlite ıpl vs..erbium fraksiyonel mi fraksiyonel mi...erbiuum yaptırcam gibi eylülde...internetten bulamazsan telefonu vereyim ama buradan yazamıyoruz heralde
Kese derken yanlış bi ifade kullandım canım.Yüzü sabunla bol köpürtüp lifle bastırmadan yıkamak şeklinde.Ölü deriyi atmak için.Dediğin gibi olsa acıdan durulmaz heralde.
bende yaptırdım ama doktorum kesinlikle cildi soyacak yada peeling yapılmaması gerektiğini söyledi kabuklar ne kadar geç atılırsa o kadar iyi olurmuş ben çok memmunum göz çevremdeki kırışıklardan kurtuldum gözeneklerim kayboldu porselen gibi bir ccilde kavuştum herkese tavsiye ederim
:81:
merhaba...öncelikle güneşli günlerde kesinlikle yaptırma bence..leke çok korkunç başa gelince anlıyor insan..soyulan yerlerle soyulmayan yerler arası renk düzensizliği olabilir..ben çok araştırdım..ferruh ..aslı eralp uzmanlar güzellik ve çukurambarda bu makinaların satışını yapan bi cerrah var..özel form kliniği..arda yaptırdım..400 e indirmişlerdi bana..doktorum aziz mutlu barlas reklamları yok internette..ben makinaları araştırırken med lazer diye bi siteden ulaşmıştı...makinalarına bi bak istersen ama sakın şimdi yaptırma..ben eylül ekim gibi bi iki seans daha alcam inşallah ..özelden mesaj atma hakkım kalmamış ...güvenilir bi yer acıya dayanamaıştım...dozu azalttı..soyulma az oldu dedim gel yeniden yapalım dedi bana bi seans bedavaya geldi..bunu kimse yapmaz bu sektörde..aslı eralp 800 dedi bana ama o da benim doktorun arkadaşıymış..onun da çok iyi olduğğunu söylemişti doktorum..estetik internationalde co2 yok erbium var onlarda kampanyaya girmiş mesaj geldi telefonuma 3 seans erbium 1000 liraymış ama devam ediyormu bilmiyorum..ben ikisini de yaptırdım hatta başka tür lazerleri hatta tümünü..nlite ıpl vs..erbium fraksiyonel mi fraksiyonel mi...erbiuum yaptırcam gibi eylülde...internetten bulamazsan telefonu vereyim ama buradan yazamıyoruz heralde
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.Ben de yıllar önce öyle bir iki leke için kimyasal peeling yaptırmıştım ve beni o zaman 50 faktörlü kremle güneşten uzun süre korun diye uyarmamışlardı.Ertesi gün güneşe çıkma yeter denmişti hatta.Ama iş öyle değil bu tip işlemler cildi inceltip korumasız hale getiriyor ve aklınıza gelmeyecek derecede leke problemi yaşamaya başlıyorsunuz.Şimdi yanaklarımda esmer lekeler var c vitaminli renk açıcılar,50 faktörlü göneş kremleri hiç biri fayda etmiyor. Bir iki ufak leke için bu tamamen faydasız ve hatta zararlı işlemlere yönelmeyiniz derim.herkese merhaba,geçen sene kış aylarında yaklaşık 10 senedir bir türlü kurtulamadığım güneş lekelerimden kurtulabilmek umuduyla bursa da dermaclinic te fraxel lazer tedavisi yaptırdım,yaklaşık 5 seans..cihaz(palomar 1540 fraxel) türkiyede sadece 2 merkezde varmış,kalıcı dövmeleri bile 4 seansta yok ediyormuş vs.,sonuç ne mi oldu,sadece göz altlarımda ve alnımın bir köşesinde kapatıcılarla kapatabildiğim lekelerim şuan hastalık gibi parça parça tüm yüzümü kaplamış durumda..seanslar bittikten yaklaşık 2 ay sonra bu hale geldi,tedaviyi yapan doktoru arayıp durumu anlattığımda bu mevsimde yapacak bişey yok,eylülde gel dedi..tabii bu arada o kadar güneş koruyucu, c vitamini serumları vs. kullanmama rağmen bilmiyorum yaz mevsimi olduğu için mi lekeler hızla koyulaşmaya devam etti..en son mart ayında başka bir dermatoloğa gittim cildimin haddinden fazla incelmiş olduğunu,kendi haline bırakmam gerektiğini,kesinlikle peeling gibi aşındırıcı birşey kullanmamam gerektiğini söyledi.. sonuç olarak bu lazer sadece cildimin sağlığını değil,birgün lekelerimden tamamen kurtulacacağıma dair de tüm inancımı yoketti..keşke eski haliyle kalsaydı diyorum şimdi.