Lekeler, Çiller Fraxel Lazerle Leke tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
pelinty ankarada nereye yaptırdın acaba bunun hakkında biraz bilgi verebilirmisin

özelden cevap yazdım arkadaşım..bu arada benim ikinci seans vakti de geldi çattı 4 şubatta yapılacaktı ama yüzüme lazerden önce bıyık bölgesine sir yaptırdım acayip tahriş oldu...ben de güya hazırlık olsun diye yaptırmıştım...bi daha tövbe...sanırım haftaya cuma akşamı iş çıkışı yaptırcam öyle konuştuk bakalım...kızlar forum niye yavaş..kimse konuyla ilgilenmiyo mu ne...

bende yaptırmak istiyorum ama çok kararsız kaldım ya bende oyle yuzeysel izler yok hep çukur var buna yararı oluyormu bazıları hiç bir sonuç alamadım diyorlar bu yuzden exoderm ve fraksiyonel co2 lazer arasında çok kararsız kaldım :KK59:

bende yaptırmak istiyorum ama çok kararsız kaldım ya bende oyle yuzeysel izler yok hep çukur var buna yararı oluyormu bazıları hiç bir sonuç alamadım diyorlar bu yuzden exoderm ve fraksiyonel co2 lazer arasında çok kararsız kaldım :KK59:

exoderm şu izelin yaptırdığı mı...bence o daka iyidir lazerden..ama o bi ameliyat yani insanın yüzü ciğer gibi oluyor ve iyileşme süresi çok uzun zaman alıyordur...ama işe gitmeyenler ve zaman kısıtı olmayanlar bence yaptırmalı...lazer de iyi ama seans seans düzelme oluyor

arkadaşlar foruma yeni üye oldum.bende fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum. adanadayım. adana da önereceğiniz bir yer var mı? yada başka bir ilde. kafama çok takıyorum ve lazer yaptırmak istiyorum.bir yandan da çok korkuyorum.lütfen bana yardım edin

benim yüzümde izler ve kırmızı lekeler vardı 2 hafta önce yaptırdım ilk seansı,izler küçülmüş gibi geliyor ama lekeler silinmedi hatta rengi koyulaştı.yanaklarım soyulurken alttan tertemiz bi cilt çıkıcak sanmıştım lekeler geçmişti ama 5-6 gündür lekeler eski yerlerine geldi yanlış ne yaptım anlamadım geçecek gibi durmuyor nerde yanlış yaptım bilmiyorum :KK14:

bana yapılan lazer fraksiyonel değil erbium ablatifmiş bilmiyordum hatta fraksiyonel için daha iyi diyorlar falan dedim,doktor o yüz gençleştirme kırışıklıklar için kullanılıyor sivilce izlerine faydası yok dedi.ikna olur gibi oldum orada ama burda tekrar yorumları okuyunca..sizler de aksini söylüyorsunuz.ikinci seans ilk seanstan 2 ay sonra yapılcak.

benim yüzümde izler ve kırmızı lekeler vardı 2 hafta önce yaptırdım ilk seansı,izler küçülmüş gibi geliyor ama lekeler silinmedi hatta rengi koyulaştı.yanaklarım soyulurken alttan tertemiz bi cilt çıkıcak sanmıştım lekeler geçmişti ama 5-6 gündür lekeler eski yerlerine geldi yanlış ne yaptım anlamadım geçecek gibi durmuyor nerde yanlış yaptım bilmiyorum :KK14:

kullandığım temizleyici sanırım bayatladığı için tahriş etti yüzümü.

merhabalar arkadaşlar
ben 3 senedir bir formül arıyorum şu malum sivilce iz ve çukurlarına
özellikle fraksiyonel co2 farovi araştırma konum
yılbaşı gecesi operasyona geçtim ve lazere başladım
ilk seansım erbium fraksiyonel 48 dereceyle....diğer seansları fraksiyonel co2 ile devam edeceğiz.... başladık bismillah
geceyi nasıl acılar içinde geçirdim bilemezsiniz ikinci gün acı geçti, gözlerim akmaya başladı ve gerilme, üçüncü gün kahverengi kabuklanma ve beşinci gün tertemiz bir cilt....

yüzüm dolgunlaştığı gibi izlere etkili olmuş %40..ben bunca yıldır ne uğraşlar verdim saysam şaşarsınız..bu çok etkili inanın...dolgunlaşma beklemiyodum bu da bonus oldu benim için...çok mutluyum..ayda bir seans yapacağız..3 seansta mükemmel olacak dedi estetik cerrahım ama dediğine göre güzelliğin sınırı yok daha fazlasını kendiniz isteyeceksiniz, hastalarım öyle söylüyorlar diyor..

bu arada doktor bulmak kadar zor bişi yok..sonuçta yüz bu...dimi...

ha bir de makina kadar kullanılan akım çok önemli..fraksiyonel co2 en iyisi bana göre de ama akımı az verince etki de az oluyor..ben daha önce est intern. gittim görüşme için aqnkarada ancak bi hasta çıktı lazerden erbium, bemimle sohbet edebildi yarım saat hafif kızarıktı 16 derece artık akım mı bilmiyorum terimini benim doktor 48 le başladı arabayı kullanamadım isyan ettim acılardan..acı çok olacak ki sonu güzel olsun 5 günrapor aldım napalım..şu an müthiş diğer seanslar 60 derece olacak izel yüzüne göre yani artık 10 gün mü sürer iyileşmem bilemem...

pelintycim verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Benim de yüzümde derin delikler koyu renkli izler var. 24 yaşımdayım ama hala sivilcem çıkıyor. çook sinir oluyorum :KK14: ben de yaptırmak istiyorum. acaba ankarada nerede yaptırdın bana da özel mesaj atabılır mısın? bide fiyatını da yazarsan cok sevınırım. şimdiden cok tesekkur edıyorum canım :KK71:

arkadaşlar foruma yeni üye oldum.bende fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum. adanadayım. adana da önereceğiniz bir yer var mı? yada başka bir ilde. kafama çok takıyorum ve lazer yaptırmak istiyorum.bir yandan da çok korkuyorum.lütfen bana yardım edin
Meazoslim gazipaşa toros caddesi derim 2seans yaptırdım artık gözeneklerim yok dr Asena hanım şiddetle tavsiye ederim
korkulacak hiçbirşey yok ilk gün yanıyo kızarıyo diger gün işime de gittim banyomu da yaptım sporuma da dewam ettim o yanıgın sönmüş görünümü hoşuna gitmezse hafif pudra yapar katırsın zaten usul usul soyuluyo rahatsızlık varmeden sosyal hayattan geri kalmadan

bana yapılan lazer fraksiyonel değil erbium ablatifmiş bilmiyordum hatta fraksiyonel için daha iyi diyorlar falan dedim,doktor o yüz gençleştirme kırışıklıklar için kullanılıyor sivilce izlerine faydası yok dedi.ikna olur gibi oldum orada ama burda tekrar yorumları okuyunca..sizler de aksini söylüyorsunuz.ikinci seans ilk seanstan 2 ay sonra yapılcak.
erbium ile yapılmasıtavsiye ediliyorsa senin cildin harbi sorunlu demektir kolaylıklar dilerim yani manyak zor bir laser çeşidi ilk 3gün işe vs gidilemeyecek hale getiriyor insanı yüz davul gibi şişiyor mask gibi tabaka kalkıyor ;ama daha derin soyulması daha güçlü daha alt tabakalara etki ediyor çok fedakarlık istiyor çukurların çoksa deger gitrtigim merkezde orda çalışan kızlardan birine yanaklara yapılmıştı gözlemleme fırsatım böyle oldu
fraksiyonelin avantajı çok meşakati yok

Meazoslim gazipaşa toros caddesi derim 2seans yaptırdım artık gözeneklerim yok dr Asena hanım şiddetle tavsiye ederim
korkulacak hiçbirşey yok ilk gün yanıyo kızarıyo diger gün işime de gittim banyomu da yaptım sporuma da dewam ettim o yanıgın sönmüş görünümü hoşuna gitmezse hafif pudra yapar katırsın zaten usul usul soyuluyo rahatsızlık varmeden sosyal hayattan geri kalmadan

canım seans ücretini sorabilir miyim?:KK30:

erbium ile yapılmasıtavsiye ediliyorsa senin cildin harbi sorunlu demektir kolaylıklar dilerim yani manyak zor bir laser çeşidi ilk 3gün işe vs gidilemeyecek hale getiriyor insanı yüz davul gibi şişiyor mask gibi tabaka kalkıyor ;ama daha derin soyulması daha güçlü daha alt tabakalara etki ediyor çok fedakarlık istiyor çukurların çoksa deger gitrtigim merkezde orda çalışan kızlardan birine yanaklara yapılmıştı gözlemleme fırsatım böyle oldu
fraksiyonelin avantajı çok meşakati yok

izlerim derin değil.bilmiyorum yada bana öyle geliyor.tabiki sorunlu yoksa birkaç kutu kremlerle jellerle geçer giderdi lazere gerek kalmazdı.3 gün olsa yine iyi 15 gün evden çıkamadım ben neyseki evdeydim de sorun olmadı.gerçekten erbium daha mı faydalı yani izler için anlamadımki şimdi ben?? zaten yaptırdığım yere güvenim yoktu şimdi hep kararsız kaldım.leke değil kılcal damarmış yüzümdekiler.

pelintycim verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Benim de yüzümde derin delikler koyu renkli izler var. 24 yaşımdayım ama hala sivilcem çıkıyor. çook sinir oluyorum :KK14: ben de yaptırmak istiyorum. acaba ankarada nerede yaptırdın bana da özel mesaj atabılır mısın? bide fiyatını da yazarsan cok sevınırım. şimdiden cok tesekkur edıyorum canım :KK71:

meraba canım geç gördüm ... yüzüncü yıl özel form kliniği seans 400 tl ama pazarlıkla adımı ver sanada o fiyata yaparlar ok..ulaşamazsan yaz tel vereyim ertelenmezse bu çarşamba seansım var..canım sana bişi söyliyim acıya katlan yüksek akım iste 60 70 uyuşturun yapım de ...yüksek akım çok önemli..benim yüzümde lifting oldu doğumdan sonra ve sigara nedeniyle yorgun ve sarkık gibi gözüküyodu toparladı yanak bölgesini dolgu gibi etkiliyo..mutlu bey cerrah onu iste bi dermatolog sema hanım var boşver sertifikasını yeni almış..mutlu bey yapsın ok..geçmiş olsun canım güzelleşelim inşallah...bide .celergen ..araştırsana internetten.tanıştığıma da memnun oldum bu arada

meraba canım geç gördüm ... yüzüncü yıl özel form kliniği seans 400 tl ama pazarlıkla adımı ver sanada o fiyata yaparlar ok..ulaşamazsan yaz tel vereyim ertelenmezse bu çarşamba seansım var..canım sana bişi söyliyim acıya katlan yüksek akım iste 60 70 uyuşturun yapım de ...yüksek akım çok önemli..benim yüzümde lifting oldu doğumdan sonra ve sigara nedeniyle yorgun ve sarkık gibi gözüküyodu toparladı yanak bölgesini dolgu gibi etkiliyo..mutlu bey cerrah onu iste bi dermatolog sema hanım var boşver sertifikasını yeni almış..mutlu bey yapsın ok..geçmiş olsun canım güzelleşelim inşallah...celergen ..araştırsana internetten.tanıştığıma da memnun oldum bu arada

ya kızlar özelden yazıyorum zannettim reklam gibi oldu..hatalı mesaj nasıl siliniyor yapamadım bi türlü mekanın adını verdim kazara...

bugün tekrar yapılacak olan fraksiyonel co2 seansım yapıldı...çok acıyor yapılırken, ama erbium gibi sonrası dehşet olmuyor bakalım sonuç nasıl olacak

meraba canım geç gördüm ... yüzüncü yıl özel form kliniği seans 400 tl ama pazarlıkla adımı ver sanada o fiyata yaparlar ok..ulaşamazsan yaz tel vereyim ertelenmezse bu çarşamba seansım var..canım sana bişi söyliyim acıya katlan yüksek akım iste 60 70 uyuşturun yapım de ...yüksek akım çok önemli..benim yüzümde lifting oldu doğumdan sonra ve sigara nedeniyle yorgun ve sarkık gibi gözüküyodu toparladı yanak bölgesini dolgu gibi etkiliyo..mutlu bey cerrah onu iste bi dermatolog sema hanım var boşver sertifikasını yeni almış..mutlu bey yapsın ok..geçmiş olsun canım güzelleşelim inşallah...bide ucuzlarsa ondan almayı düşünüyorum..celergen ..araştırsana internetten.tanıştığıma da memnun oldum bu arada

cevabın ıcın cook sagol canım benımben de ankara dısındayım. belkı bu hafta sonu randevu alabılırım

şuanda sze fraksyonal lazerli halimle yazıyorum bu bnm 3 seansm..ilk seansımda anlamdım ama 2 ii gbydi bkalım artık hayırlısı...bu son seansmda canım çok acıdı inanın bedava yapsalar artık braz zor yaptrırım yetr artık bu kadar gerçkten yoruldum..tedbiri aldım taktiri ALLAHA havale edyorum..kmse umutsz olmasın ve aklında kalanlar yaptrsın....en azından daha ii bi sonuç var aklımda kalmadı çok kötü değildi cildim..tek aklımda kalan deri ve zührevi doktruna değilde..plastik cerraha gtseydim dye hayıflanıyorum kndi kndime..nasip artık..szde ii düşünün her iki doktr arasında???

bana da epilasyona gittiğim yerde fraksiyonel lazer önerdiler ama emin değilim. işe yaramayacaksa boşuna lazer yaptırmak istemiyorum açıkçası.. ama benim gibi çok belirgin çukurları olanlar için çok da fazla seçenek yok sanıyorum.

bana da epilasyona gittiğim yerde fraksiyonel lazer önerdiler ama emin değilim. işe yaramayacaksa boşuna lazer yaptırmak istemiyorum açıkçası.. ama benim gibi çok belirgin çukurları olanlar için çok da fazla seçenek yok sanıyorum.

sevgili mayispato sakın ehil ellerin dışında yüzüne fraksiyonel lazer yaptırma. Çünkü konu başlığı altında yazılan vcevapları okuduysan ankarada yaptıran bir arkadaşın suratında yanmadan kaynaklanan kahverengi lekeler kalmış. Ben adanada yaptırdım 3 sean dermaterapi son seansta fraksiyonel lazerle soyma işlemi yaptı. bir arkadaş lazein çok acıttığıı yazmış...dermarollerın acısını bilseydi lazer acısının sinek ısırığı olduğunu bilirdi. Tekrar ediyorum bu tip uygulamaları ehil ellerde deneyimli kişilere doktorlara yaptırın. Bu arada mayispato çok belirgin izin varsa ve acıyada tahammül ederim diyorsan 5-6 seans dermaterapili kök hücereli tedaviyi öneririm çok ii bir yöntem yaz kış yaptırabilirsin lazer gibi kışı beklemen gerekmez. sonrada 2- 3 seans fraksiyonel lazerle soyma işlemi yaptırır kurtulurusun...bu arada arkadaşlar sivilce izlerim yok denecek kadar az kaldı :) ve cildim pırıl pırıl :) darısı cildi bozuk olan arkadaşlara...

seansa 250 lira ödedim.derin yara izi ve sivilce izleri ve çukurlar için bir kez daha gideceğim toplam 500 e mal olacak.(benim tüm yüzüme uygulandı-bölgesel de fiyat değişir mi bilmiyorum)

Selam lillie
Ben besiktasta bir merkezde sadece alin ve yanaklar seansi 350 tl olarak fiyat aldim. Senin fiyat cok uygun. Nereye yaptirdigini bildirir misin. Bir de fraksel lazer di di mi...

X