merhabalar arkadaşlar
ben 3 senedir bir formül arıyorum şu malum sivilce iz ve çukurlarına
özellikle fraksiyonel co2 farovi araştırma konum
yılbaşı gecesi operasyona geçtim ve lazere başladım
ilk seansım erbium fraksiyonel 48 dereceyle....diğer seansları fraksiyonel co2 ile devam edeceğiz.... başladık bismillah
geceyi nasıl acılar içinde geçirdim bilemezsiniz ikinci gün acı geçti, gözlerim akmaya başladı ve gerilme, üçüncü gün kahverengi kabuklanma ve beşinci gün tertemiz bir cilt....
yüzüm dolgunlaştığı gibi izlere etkili olmuş %40..ben bunca yıldır ne uğraşlar verdim saysam şaşarsınız..bu çok etkili inanın...dolgunlaşma beklemiyodum bu da bonus oldu benim için...çok mutluyum..ayda bir seans yapacağız..3 seansta mükemmel olacak dedi
estetik cerrahım ama dediğine göre güzelliğin sınırı yok daha fazlasını kendiniz isteyeceksiniz, hastalarım öyle söylüyorlar diyor..
bu arada doktor bulmak kadar zor bişi yok..sonuçta yüz bu...dimi...
ha bir de makina kadar kullanılan akım çok önemli..fraksiyonel co2 en iyisi bana göre de ama akımı az verince etki de az oluyor..ben daha önce est intern. gittim görüşme için aqnkarada ancak bi hasta çıktı lazerden erbium, bemimle sohbet edebildi yarım saat hafif kızarıktı 16 derece artık akım mı bilmiyorum terimini benim doktor 48 le başladı arabayı kullanamadım isyan ettim acılardan..acı çok olacak ki sonu güzel olsun 5 günrapor aldım napalım..şu an müthiş diğer seanslar 60 derece olacak izel yüzüne göre yani artık 10 gün mü sürer iyileşmem bilemem...