Frapan'ın Kaliteli Butiği- 3 Alana 1 hediye- 14. sayfadan itibaren yeniler, kalanlar

......................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
KALANLAR VE YENİLER, İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA.

1- Önü çengelli, arkası smokini andıran kısa mevsimlik ceket. 5 tl. Çok temiz. M-L beden uyumlu.

2- Triko yelek bolero. 5 tl. Sadece denemek için giyildi. M-L beden uyumlu.

3- 40 beden önü fırfırlı gömlek. Hiç giymedim. Kolunda küçücük bir yırtık var belli belirsiz. İsteyene fotoğrafını atarım. 5 tl.

4- Bershka L beden gömlek. Çok temiz. 10 tl.

5- Stradivarıus zımbalı kot pantolon. Skinny kesim. Kullanıldı ama temiz. Kot bedeniyle 30 ya da 31 olması lazım şuan tam hatırımda değil. İsteyene bakıp söylerim. 10 tl den veriyorum. İndirim yaptım.

6- Taş işlemeli özel tasarım hırka. M-L bedene olur. Hiç giyilmedi. 40 tl idi. İndirim yapıyorum 30 tan vericem.

7- Etek kısmı pullu içi kendinden astarlı tül elbise. Kolları çok tatlı. Hiç giymedim. L beden. 10 tl.

8- Önü desenli, sırtı dekolteli yazlık penye elbise. Hiç giyilmedi. 10 tl. 38 beden.

9- Spor etek, kullanıldı ama temiz durumda. 38 beden. 5 tl.

10- Karpuz kol elbise. 7 tl indirimli fiyatı. 40 beden yazıyor ama 38 e daha iyi olur sanki.

11- Önü sırf mat pul işlemeli tunik. L beden. 7 tl.

12- Hediye gelmişti hiç giyilmedi. M beden 4 tl.

13- Beyaz penye gömlek. Hiç giymedim. 5 tl. L beden. Salaş bir model.

14- Şirin bolero. Giyildi, temiz durumda. 4 tl.

15- Arkası dantelli badi. 4 tl. M beden.

16- Parlak taşlı, hiç giyilmedi. 5 tl.

17- Kolları tül gömlek, hiç giyilmedi 36 beden. 6 tl.

18- 10 tl, L beden. Salaş yazlık gömlek.

Son düzenleyen: Moderatör:

19- kışlık elbise,standart beden. Hediye geldi , hiç giyilmedi. 10 tl.

20- Kalıbı çok güzel, apoletli ceket. 38-40 bedene olur. 10 tl.

21- Apoletli trençkot. 40 beden. 15 tl.

22- Karpuz kol gömlek elbise. Denemek amaçlı giydim. Bana çok büyük geldi. Kaldı öyle. 40-42 giyene olur. İndirim yaptım 6 tl.

23- Koton marka, göğüs dekolteli abiye. 1 kez giyildi. L beden. 10 tl ye indirdim.

24- ADL fuşya rengi abiye. Bedeni ya M ya da L olması gerek tam hatırlayamadım. İsteyen kişiye bakar bildiririm. Deneme amaçlı giyildi. 20 tl den vericem.

25- Şirin lacivert elbise. Hiç giymedim 38 beden. 15 tl.

26- Çiçekli tulum. 2 beden. Beli lastikli, o yüzden S-M-L bedenlere olur. 12 tl.

27- Yazlık straptez eteklerinin yanları yırtmaclı dökümlü elbise. Lastikli yine S-M-L bedenlere olur. 8 tl.

28- Mango abiye elbise. Ütülemeden çekmiştim. Fotoğraftakinden daha da güzel. L beden. 25 tl den vericem.

29- Taş işlemeli bluz. Hiç giyilmedi L beden ama M ye daha iyi olur sanki. 10 tl.

30- Hiç giyilmedi. 38-40 beden uyumlu salaş, kolları pencereli ve işlemeli bluz. 20 den veriyorum bunu da. 30 dan indirdim.

31- Hiç giyilmedi. etiketi üzerinde. 99 tl ye aldım. 25 tl den vericem. 36 beden.

32- Yine hiç giyilmedi. Kolları deri, gövdesi süet. s beden. 20 tl vericem.

33- Hakim yaka bluz. M beden. 5 tl.

34- Kolları püsküllü tshirt. Boyu uzun taytlarla da giyilebilir. 5 tl. M-L uyumlu.

35- L beden kolları çok tatlı tshirt. Hafif bir deposu var. Çorap kaçığı gibi. İsteyene gösterebilirim. 4 tl.

36- LCW yakası dantelli gömlek. L beden. Sayılı giyildi. 10 tl.

37- Gömlek büstiyer. S beden. 5 tl.

38- Zara, fiyonklu badi. 5 tl.

39- Sewenhill marka etek pantolon. hediye geldi hiç giymedim. sadece deneme amaçlı. 10 tl den veriyorum.

40- siyah skinny kot pantolon. hafif ışıltılı bir kumaşı var. 10 tl. 38 beden.

41- hiç giymedim. geniş paçalı işlemeli kot. bedenini hatırlayamadım. ilk sayfalara yazmıştım. isteyen olursa bakıcam. 10 tl.

42- italyan marka kot. hiç giyilmedi. yine bedenini tam hatırlamadım isteyene bakıcam. 10 tlden vericem.

43 - pull and bear kot. giyildi. 5 tl. 38 beden.

44- Kot bolero- 5 tl.

45- kırmızı yelek 5 tl.

46- hugo boss şort. kot bedeniyle 30 beden. 1 kez giydim 15 tl.

47- gri kalın penye şort. hiç giyilmedi 36 beden. 5 tl.

48-tiril tiril yazlık pantolon. beli lastikli. 5 tl L beden.

49- tiril tiril yazlık pantolon. beli lastikli. 5 tl L beden.

50- zara önü düğmeli etek. 38 beden. 8 tl.

51- 7 tl, L beden.

52- 38 beden, mevsimlik çok tatlı ceket. hiç giyilmedi. 20 tl.

53- küçük zımbalı volanlı etek. sıfır. L beden. 8 tl

54- zımbalı kot şort. 15 tl.

Yoruldum sonra devam edicem kalanlara

55- omuz detaylı gömlek. L beden. 15 tl.

56- M-L uyumlu stradivarıus elbise. 20 tl.

57- Büyük köpekcik. 20 tl.

58- kedili babet 37 numara sıfır. 30 tl. baykuşlu babet 40 numara 35 tl.

59- erbil süel. 37 numara. 15 tl.

60- pull and bear. 37 numara. ön kısmında ve topuk kısmın deri yıpranmaları var. 7 tl.

61- 37 numara. 5 tl.

62- alt kısmında ayrı bölmesi olan bavul tipi çanta. çok hoş. sıfır. 20 tl den vericem.

63- 10 tl. sıfır.

64- 5 tl.

65- kullanılmadı. zımbalı 30 tl.

66- 10 tl.

67- 5 tl.

68- yurtdışından geldi. çok eski vintage parça. 5 tl.

69- 5 tl.

70- vintage deri 15 tl.

Arkadaşlar, 3 ürün alana bu kısımdan 1 tane hediye veriyorum. Bunun yanı sıra sürpriz hediyeler de yolluyorum. Hediyelerden de kalanlar bunlar. Yeni eklemeler de oldu.

canım abiye elbiseye kol yapılabilir mi ne kadara olur terziye soracağım yarın sana net haber edeceğim

merhaba 3ü 35 tl tutuyor. 1 de hediye seçiyorsunuz. İzmir'deyim.

canım 59 61 67 olanlar 25 tutuyor galiba yanlışlıkmı oldu acaba

merhaba 3ü 35 tl tutuyor. 1 de hediye seçiyorsunuz. İzmir'deyim.

canım 59 61 67 olanlar 25 tutuyor galiba yanlışlıkmı oldu acaba

tatlım kahverengi deyince diğerini anladım ben, o sırf kahverengi ya sen 5 tl lik olanı sormuşsun. numara verince anlaşıldı evet 3 ü 25 tl tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…