• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Frapan'ın Kaliteli Butiği- 3 Alana 1 hediye- 14. sayfadan itibaren yeniler, kalanlar

Daha eklenecekler de var arkadaşlar. kot şortlar, gömlekler, kısa tulumlar vs.. Dolaptan çıktıkları için hepsi ütüsüz. Dileyene ütüleyip fotoğraflayabilirim.

Eki Görüntüle 994429 Eki Görüntüle 994430 Eki Görüntüle 994431 Eki Görüntüle 994432 Eki Görüntüle 994433 Eki Görüntüle 994434 Eki Görüntüle 994435

1- Sewenhill marka etek pantolon, hediye geldi denemek için giydim sadece. Kot bedeniyle 29 beden. 15 tl. 2- Klasik kesim, cepleri düğmeli siyah pantolon. Hiç giymedim 38 beden. 10 tl. 2- pull and bear marka kot pantolon. Bilekleri büzgülü. 38 beden. Çok giydim. 7 tl.

burdaki dıugmeli klasik yazdıgınında belini ölcersen uygunsa oda olsun ekle cnm

Tamam tatlım, Çizgili elbiseyi alıyorsun, bunu alıyorsun. Önü fiyonklu siyah badi var. Bir de siyah karpuz kol gibi olan badiyi istemistin. O hediye zaten:16: Başka var mıydı canım?

birde gri spor 5tlik olan var sweet gibi onuda eklicektin ya :)

Tamam o da var unutmuşum yazayım bir kenara :)

su nar ciceinide isterim ama bana gzl bi fiyat yap kuzumm hepsine bissürü şey aldım :p ole yaparım dersen onuda alırım sen bak bi ona göre haber verirsn özelden fiyatları muck:16: daha ekliceklerinede bakıcam buluşup alrım kuzum

su nar ciceinide isterim ama bana gzl bi fiyat yap kuzumm hepsine bissürü şey aldım :p ole yaparım dersen onuda alırım sen bak bi ona göre haber verirsn özelden fiyatları muck:16: daha ekliceklerinede bakıcam buluşup alrım kuzum

Canım kot ceketi mi diyorsun nar çiçeği?

Eki Görüntüle 999524 Eki Görüntüle 999525 Eki Görüntüle 999526 Eki Görüntüle 999527 Eki Görüntüle 999528 Eki Görüntüle 999529 (son fotoğraf çantanın alt kısmı)

1- Şort ( kışlık kullanıma daha uygun ) kullanıldı. 5 tl, 38 beden. 2- Çok severek kullandığım, herkesin nereden aldığımı sorduğu çantam. 15 tl ye vericem.

canım bu 15 tl lik çanta ile takas düşünür msün.düşünürsen benim dükkanada bir göz .eğer düşünmezsende biraz indirim yaparsan almak istşyorum

ama bunlar çooook tatlı emeğine sağlık :46: canım takas düşür müsün sayfama bi baksan belki bişey seçersin ben de bu tatlışlardan alırım :17:

Sağol canım:16: Şimdilik takas düşünmüyorum ama sayfana bakıcam. Sana mesaj atarım eğer düşündüğüm olursa:16:

Back