• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Frapan'ın Kaliteli Butiği- 3 Alana 1 hediye- 14. sayfadan itibaren yeniler, kalanlar

$IMG_2736.jpg $IMG_2737.jpg $IMG_2738.jpg

76- lion marka buz mavisi kot. bedenini hatırlayamadım şimdi. isteyene bakar yazarım. yine sayılı giydim. 10 tl.

$IMG_2742.jpg

77- hello kıttyli polar pijama altı. hiç giymedim. M beden. 4 tl.

Son düzenleyen: Moderatör:
$IMG_2744.jpg $IMG_2745.jpg $IMG_2746.jpg $IMG_2747.jpg

78- s-m beden çok tatlı spor kısa yelek. 5 tl.

$IMG_2749.jpg

79- Bu geniş paça pantolon çok hoş aslında. ama fotoğrafta belli olmamıs pek. yandan fermuarlı 38 beden. Hiç giyilmedi. 10 tl.

$IMG_2753.jpg $IMG_2757.jpg

80- geniş paça koyu renk kot. kullandım ama temiz. 10 tl.

$IMG_2758.jpg $IMG_2759.jpg

81- şeftali, nar çiceği arası bir renk. ütülemeden çektim dileyene ütülerim. kruvaze yaka salaş bir tulum. kumaşı keten görünümlü fakat daha dökümlü ve yumuşak bir kumaş. hiç giymedim. 10 tl. L beden.

Son düzenleme:
siyah skinny kot un totoma girer mi diye düşünmekteyim, bizde kargo parası problemi de yok biliyorsun oh :37:

tühh ya bugün hiç şansım yok :58:
neyse valla zincirliyi çok beğendim s de olsa şansımı denicem :1: penye zaten belki esner biraz
olmadı o da kardeşime kalır napalım :1:

canım esniyor. olur ama fazlalık varsa eğer biraz çıkartabilir. tamamdır o zaman bunları sana ayırıyorum:34:

canım nar çiçeği mankenin üzerindeki ayrıltıldı. diğerleri duruyor. toplam 37 tl yapıyor. artı 2 tane de hediye kısmındaki ürünlerden hediye seçiyorsun. onları da yolluyorum.

canım nar çiçeği mankenin üzerindeki ayrıltıldı. diğerleri duruyor. toplam 37 tl yapıyor. artı 2 tane de hediye kısmındaki ürünlerden hediye seçiyorsun. onları da yolluyorum.

kot bolera ve şu beyaz yelek canım ikisi ne kadr

Back