Frapan'ın Kaliteli Butiği- 3 Alana 1 hediye- 14. sayfadan itibaren yeniler, kalanlar

Evet Fotoğraf atıcam da müsait olamadım. Sen hangisini beğenirsen çekinme söyle canım ona göre

tamam cnm badi L ye uygunsa o olsn esnek se eger uufaksa çanta olsun tatlımm yada sen ikisinide getirirsen bakayım alayım 1 adet daha begendiğimi

mrb.beyaz kot boleronun bedeni ve nar çiçeği yeleğin bedeni nedir. yazlık pantolonlar kuşlu ve diğeri pantolonun paçaları aşağı doğru daralıyor mu?

Son düzenleme:
mrb.beyaz kot boleronun bedeni ve nar çiçeği yeleğin bedeni nedir. yazlık pantolonlar kuşlu ve diğeri pantolonun paçaları aşağı doğru daralıyor mu?

merhaba, beyaz bolero M-L uyumlu. Kırmızı yelek M beden. Pantolonların paçası daralmıyor. Geniş paçalılar.

1- koyu mavi çok tatlı mevsimlik ceket. 38 beden hiç giyilmedi. 20 tl.

2- lacivert minik zımbalı volanlı etek. L beden. Hiç giyilmedi 10 tl.

Eklentiler

• $IMG_2558.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:

1- Çok cici, önü fırfırlı, küçük kapalı süs cepleri olan kot gömlek. 38 beden. kullanıldı ama çok temiz. 15 tl. Özel tasarımdır.

2- Zımbalı dantelli kot şort. Kot bedeniyle 28. Ama kalıbı geniş. M-L bedene çok rahat olur. 15 tl.

1- Siyah omuz detaylı çok şık gömlek. 1 kez giydim.10 tl. L beden.

2- Stradivarıustan almıştım bu güzel elbiseyi. Sayılı giydim 20 tl. L beden.

Puanlı şirin elbise. Hiç giymek nasip olmadı. 38 beden 15 tl. İster özel günlerde isterseniz günlük olarak giyebilirsiniz.

1- Siyah beyaz dolgu topuklu ayakkabı. Sayılı giydim. Uzun süredir duruyor ayakkabılıkta. Tozlanmış, ön kısmında küçük bir yapışkan lekesi var. Ayakkabının kendi yapışkanından. O yüzden 5 tl den veriyorum. 37 numara.

2- Hiçbir kusuru yok. Çok beğenilen ayakkabılarımdan birisi. Dolgu topuklu, erbil süelden almıştım. 15 tl fiyatı 37 numara.

3- Pull and bear'dan almıştım. Fotoğraftaki gibi topuğundaki deride ve ön kısmında deri yıpranmaları var. 8 tl den vericem 37 numara.

............................................................................

Arkadaşlar yeni ürünler ve satılanlar geçmiş sayfalarda yazıyor. Tek tek sayfalara bakabilirsiniz. Çünkü sürekli ekliyorum ürün. Hemen hemen her sayfada var. Toplu alımlarda indirim yapıyorum. Ayrıca hediye veriyorum

meraba canım bir kaç parça sorucam sana zahmet.
1-kırmızı triko tunik
2-pembe gömlek
3-kotondantelli bluz
4-pandalı tşirt
5-yeşil çizgili tşit
6-zara zımbalı gömlek
7-son sayfadaki kot gömlek

bunlar duruyormu duruyorsa bana özelden güzel bir fiyat gönderirsen sevinirm.

Duruyor hepsi canım. Özelden sana mesaj atıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…