Fransizca Ders Isleyelim Mi ??

cok tskederim emegine yuregine saglik cok iyi oldu bana cok tan gelmiyodum siteye bende burda kursa basladim senin verdigin dersler de bana cok yardimi olacak eminim her sey gonlunce olsun artik birinci ogrencilerindenim kabul edersen bi sorum olacak ama ozelden sora bilirsiniz diyosun da ozel nerede :))) tekrar sagol

ya kizlar isterseniz yardimci olabilirim ben sizlere eger soracaginiz birsey varsa sorabilirsiniz...fransizcam süper diyebilirim orda dogdum büyüdüm....pek sik girmiyorum zaman buldukca bu aralar zamanim olmaz ama beni bilin, unutmayin, önemli konulari özel olarak ta cevaplayabilirim...fransizcayla ilgili ne varsa yapmaya calisirim kk ya girdikce
Sevgiler

merci beaucoup madame...gerçekten güzel anlatmışsınız arkadaşlar bence devam ettirelim bende evde kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum kitap ve cd lerim var tabi yüz yüze kurs her zaman daha iiyi bi öğretmen yardımı olsa daha iyi telafuzz için dilbilgisi iiyi kötü öğreniliyo neyse tekrar teşekkürler benimle mektup arkadaşı olurmusunuz ben fransızca mektuplar almak istiyorum ya da bana önerebileceğiniz arkadaş olmak isteyen insanlar varsa lütfen yazın

merhaba, verdiginiz dersleri okudum. anlatiminiz cok guzel. allah gayretinizi artirsin. neden devam etmadiginizi merak ettim? saglicakla..:1rolleyes:

je suis turc ben turkum
tu es fatigue sen yorgunsun
il est malade o erkek hasta
vous etes marie siz evlisiniz
nous sommes heureux biz mutluyuz

j'ai deux enfants iki cocugum var
tu as un voiture bir araban var
il a dix ans o erkek on yasinda

je vais a la maison eve gidiyorum

une voiture , vous êtes mariés ,tu est fatigué ( eger ustlerinde cizgi ve sapkalari olmazsa telafuzu ve anlami olmaz :çok üzgünüm:

çok tsk ederiz. bu konunun takipcisi olacam insAllah..

ben bu yıl gazi üniversitesi fransızca öğretmenlğinden mezun oldum ama atama yok o yüzden 2010 kpss ye girip herhangi bi memurluğa girmeye çlalışcam kpss kursu veren topik var mı acaba?

fransizcayi ogrenmek istiyorum buraya geleli 1 sene oldu cocugum oldugu icin kursa gidemedim yardimci olursaniz sevinirim emegi gecenlere tesekkurler

pinar61 insllh oyle birisi vardir ve bize yardimci olur..burda ders verseler ne guzel olur..bende gidemiyorum kursa oglum var 1 yasinda..yardimci olun bize lutfen

kadınlar kulubu ellerinize sağlık öyle işime yaradı ki paylaştığınız bilgiler devamı bekliyorum büyük umutla. çoke teşekkürler ben marmara fransızca öğretmenliğinde okuyorum.hazırlıktayım ve daha yeni öğreniyorum :)

simdi bir seyi sadece calisarak ogrenebilmenin tek bir yolu var oda iyi organize olmak.. bir nevi program hazirlamak neye nerden baslamak gerektigine, isin neresinden tutacaginiza karar vermeniz gerekiyor...

bence

fransizca ogrenmenin en kolay yolu fransa'da yasiyor iseniz ya komsularinizla iletisim kuracaksiniz (Fransiz olanlari ile) ya da ise girip calisacaksiniz!

ikincisi evde SIKINTIDAN patlasaniz bile fransiz tv kanallarini seyredeceksiniz!
ucuncusu eve gelen posta kutusuna atilan reklam, dergi, fatura, banka ekstreleri, maas bordrolari herseyi okumaya calisacaksiniz anlamasanizda.. mumkunse bir kitap alarak elinize hic anlamasaniz dahi inat edip okumaniz olacaktir! haftalik,aylik kadin dergileride...beyin kelimeleri kayit edecek ve eninde sonunda cumle haznenizi genisleteceksiniz!
eve Turkce - Fransizca sozluk alacaksiniz!
verb cekimi icin Conjugaison kitabi alacaksiniz!
en cok kullanilan 100 verb i ezberleyeceksiniz!
ama en bastada dedigim gibi evde calismaya baslamadan once nerden baslayacaginiza karar vereceksiniz..

Merhaba arkadaşlar, ben yaşadığım şehirde (montpellier) bedava fransızca kursu buldum. Bir yardım kuruluşu haftada 8 saat fransızca kurs veriyor, ayrıca haftada 2 saat okuma yazma öğretiyorlar. Kuruluşun adı ''La Cimade''. Fransa'nın birçok şehrinde varlar. Kendi şehrinizde olup olmadığını araştırın, internette telefon nolarını bulup arayın. Dil kursunun saatlerini öğrenip gidin. Hem Fransızca öğrenirsiniz, hem de arkadaş edinmiş olursunuz. Ben Kosova'lı ve Ermeni arkadaşlar buldum bile ilk günden. Ayrıca bu kuruluş, kağıt meselelerinde de yardımcı oluyor. Fransadaki yabancıların her türlü problemleriyle ilgileniyorlar.

süper bilgiler ve ders notlarını paylaşan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım çok yararlı oldu.

hanımlar ben 2-3 ay içinde yerleşeceğim ama şimdiden eşim bebek istiyor, o zaman benim fransızca öğrenmem zor olabilir bebekle, burada okudugum kadarıyla bebekli hanımla kursa gitmeye zaman bulamamışlar doğal olarak. ben ertelesem iyi olur dimi bebek işim :KK43:

herkese merhaba ....
ilk gunum bu siteye yeni yazildim ...
bende 7 yildir burdayim ama 1 senesi (2007) bazi sebeplerden tr de gecti .
orda is hayatim meslegim sosyal hayatim gercekten guzeldi,en azindan kendi memleketim, kendi dilim ...
buraya ilk geldigimde kursa gitmedim, kizim dunyaya geldi ve onunla ilgilenmek durumundaydim , hem evlilik hem cocuk derken bi cok sey engellendi ve yillar gelip gecti ...
suanda haftada devletin sagladigi 4 saatlik bir kursa gidiyorum, hic yetmiyor, cunku yanimda hic bilmeyenler oldugundan ilerleyemiyorum.ogretmenimiz deseniz asiri yasli anlatamiyor bile, bastan sondan biyerlerden karistiriyor corba gibi, gercekten ben evimde daha iyi calisiyorum.daha iyi bi kursa yazilmaliyim bunu cok iyi biliyorum :) .yabanci ulkelere yeni gelenlere tavsiyem, once kursa gidin kendinizi gelistirin, sonrasinda cocuk dusunun ...hersey cok daha guzel olucak inanin...
ayrica cok guzel bilgilerini bizle paylasan herkese cok tsk ler , bu gonul isini herkes yapamaz tebrik ederim ...yalniz uzun zamandir yoklar sanirim, tekrar gelirlerse bilgilerinden cok faydalanmak isteriz...

kizlar ben surekli bu sitede onlineim http://www.livemocha.com/ gerçekten çok kaliteli bir site burdaki yabancilarlada konusabilirsiniz. zaten egzersizleri yapinca dogru ve yanlislarinizi herkes soyliuyor. seviye bir site.

X