How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Fransız sevgilimden evlenme teklifi aldım, mutluyum ama bir konu var..

Doktoralı bir hukukçu New York'ta nasıl işsiz kalacak ki illaki bulursunuz iş.
Akraba aile olayı da bir uçağa bakmıyor mu nihayetinde yani özleyince ziyaret edersiniz
Türkiye’nin hukuk sistemiyle Avrupa’nın yada USA nınki aynı degil ki. İngiltede avukat olan arkadaşım verip isvecte İngilizce öğretmenliği yapmıştı. Tüm alt yapıyı tekrar okuması gerekiyordu buda uzun yıllar demek.

Türkiye’nin hukuk sistemiyle Avrupa’nın yada USA nınki aynı degil ki. İngiltede avukat olan arkadaşım verip isvecte İngilizce öğretmenliği yapmıştı. Tüm alt yapıyı tekrar okuması gerekiyordu buda uzun yıllar demek.
Ben aynı mesleği yapmasından bahsetmedim illaki yapacak bir iş bulur evde oturacak bir yapım yok demiş ya çalışır kendi dalında olmasa da diyorum yani

Lolobibi Lolobibi cok yapmadigim birseyi yaptim ve eski konularina baktim biraz.. kocanla ortak yonunuz olmadigindan dert yanmissin.. yani turklerle anlasamazdim derken cidden iyi niyetli oldugunu dusunmedim suan… .zira esinlede anlasamiyormussun ve ayni zamanda kv gorumce sorunsali onlardada varmis..sorunluTurk erkekleri ve ailelerinden bir fark goremedim dogrusu.. bizimkilerin arap versyonu iste😐
Her ilişkide oluyor ve ben burada içimi dökmüştüm eşimin işi dolayısıyla bazen gecenin 3ünde gidip 3 gün başka ülkede kaldığı oluyor ve bu beni etkiliyor bazen evet kaynana konumuz da vardı bir ara ve onlarla iletişimi tamamen bitirerek tüm stresi üzerimden attım. Herkesin burda içini döktüğü oluyor bunun iyi niyetle kötü niyetle alakası yok ve ben totalde mutlu bi insanım o zaman bazı sorunlarım varmış demek ki yazmışım buraya ve ben bunu hala savunuyorum çok fazla kültür farklılığı var öyle olmasa bu kavgalar olmazdı en başında zaten, ayrıca eski konuları tekrar buraya yazmak kırıcı bence.

Ayrıca ırkçılıkta var, ingiltereye 3 yaşında gelmiş okumuş öğretmen olmuş bi akrabamız var ve iş vermiyolar özellikle öğretmenlik avukatlık gibi meslekler daha zor.

Benim eşimde yabancı (arap) sadece ingilizce konuşuyoruz ve birazcıkta arapça ben arapça az biliyorum ama eşim türkçe hiç bilmiyor. Çocuğumuz ingilizce konuşuyor ve arapça çok az türkçe biliyor ama kızım sürekli ingilizce konuşur ve anlaşır çok nadir başka diller kullanır. İlk başlarda evliliğin ilk senesinde çok zor geldi çünkü yurtdışında yaşıyorum ve ailem benden uzakta senede 1 kere görüşebiliyoruz çocuktan sonra zor olduğu için. Ama iyi ki diyorum, bir türk erkeğiyle asla yapamazdım diye düşünüyorum. Sende belki başlarda zorlanırsın ama benden yaşça büyüksün çabuk adapte olursun, ben şuan 23 yaşındayım 4 senelik evliyim. Umarım evlenirsiniz, mutluluklar dilerim.
Allah mesut etsin , yanlış anlamayin da, turk erkeginde olmayıp arap erkeginde olan ve size asla bir turk erkegiyle yapamazdim ama arap erkegiyle çok mutluyum dedirtecek şey ne çok merak ettim

Allah mesut etsin , yanlış anlamayin da, turk erkeginde olmayıp arap erkeginde olan ve size asla bir turk erkegiyle yapamazdim ama arap erkegiyle çok mutluyum dedirtecek şey ne çok merak ettim
Belki benim çevremdekiler kötüydü ama aileden kuzenlerden dayılardan gördüğüm ve onların ilişkilerine şahit olduğum için bu hisse kapıldım… bilmiyorum

Ayrıca ırkçılıkta var, ingiltereye 3 yaşında gelmiş okumuş öğretmen olmuş bi akrabamız var ve iş vermiyolar özellikle öğretmenlik avukatlık gibi meslekler daha zor.
İlginç, oysaki İngiltere’de özellikle Londra’da yerli bulmak zor , neredeyse geneli yabancı 🙄

Amerika çok uluslu bir millet olduğu için ırkçılık neredeyse göremezsiniz.avrupadakinden farklıdır yalniz hukuk denkliği alması için orada ikinci bir master kurtarmayabilir. Yıllar alır

Üyenin daha önceki konularına inanıyordum, fakat bu maalesef inandırıcılığı olmayan bir konu. Kötü niyetle hikaye uydurduğunu da düşünmüyorum ama. Belki de yurt dışında kendini yalnız hissettiği için ona güç veren bi hayaldir bu...
Umarım psikolojik bir rahatsızlığı yoktur.

%10000
Kazen Kazen bu üyeye yardımcı olman mümkün olur mu?

Doktoralı bir hukukçu New York'ta nasıl işsiz kalacak ki illaki bulursunuz iş.
Akraba aile olayı da bir uçağa bakmıyor mu nihayetinde yani özleyince ziyaret edersiniz

Evet ama çok uzak, Avrupa gibi değil ki. İş bulmak da kolay değil gibi görünüyor. Bakalım belki gönüllü projelerde yer alırım.

Bizim New York'ta kalış süremiz de birkaç yıl olacak. Uğraşmaya değer mi o da kafamı kurcalıyor. Gönlümden geçen İstanbul'a gelmek aslında.
Ben aynı mesleği yapmasından bahsetmedim illaki yapacak bir iş bulur evde oturacak bir yapım yok demiş ya çalışır kendi dalında olmasa da diyorum yani

Bakalım, hiç iş bulamazsam gönüllü faaliyetlerde yer alırım diyorum artık. Belki de faklı alanda ikinci bir master yaparım. Ya da çocuk sahibi olma yolunda adım atarız, çocuk büyüyene kadar da New York'taki işimiz biter. Kafamda çok farklı düşünceler var.
Üyenin daha önceki konularına inanıyordum, fakat bu maalesef inandırıcılığı olmayan bir konu. Kötü niyetle hikaye uydurduğunu da düşünmüyorum ama. Belki de yurt dışında kendini yalnız hissettiği için ona güç veren bi hayaldir bu...
Umarım psikolojik bir rahatsızlığı yoktur.
Nerden böyle bir kanıya kapıldınız bilmiyorum. Konum şükürler olsun ki gerçek, mutluyum. Önceki konularda çok uzatmıştım, bu defa okunabilsin diye özet geçtim her detayını yazmadım. Gerçek bir aşk yaşıyorum, bir anda oldu herşey ve hayatım değişti bu sevgiyle. 15 yıldır sevgilim olmamıştı artık kendime boşver aşkı derken bir mucize yaşadım adeta.

Film gibi ask+ new york+ paraniz var.. daha belanizi mi ariyorsunuz:))) kalinir mi bu ulkede yemege paramiz zor yetiyor:) guvendigim sevdigim bir adamsa bi dakka durmam

Bu konu pek inandırıcı gelmedi. Daha önce Paul buluşma teklifinize bile gelmemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ne değişti bu kadar kısa sürede?

İlk tanıştığımızda devamlı görüşmek isteyen ve ısrar eden Paul'dü, ben de "aman ağırdan alayım, çok istekli görünmeyeyim, iş cinselliğe kaymasın hemen" kaygılarıyla davranmıştım içten davranamamıştım duygularımı yansıtamamıştım, ondan sonra Paul benden uzaklaşmıştı doğru. Ama sonra mucize oldu desem yeridir. Biz o etkinlikten sonra birkaç defa daha aynı ortamda karşılaştık. Ortak arkadaşlarımız var çünkü. Ve ben o ortamlarda mutluydum kendim gibiydim, kasmıyordum. Paul de bu halimden cesaret alarak yaklaştı bana tekrar ve ilişkimiz başladı. Sonra konuştuk bunu, ilk zamanlardaki tavrımı mesafeli bulmuş ve onu istemediğimi düşünmüş. Mesaj bile atmıyordum hep o atıyordu. Onu istemediğimi zannetmiş. Halbuki tam tersiydi ama ben çok hevesli görünmeme endişesi nedeniyle gerçek duygumun tam zıttını göstermiştim. O da bu nedenle benden uzaklaştığını söyledi, ama aklının bir köşesinde kalmışım, "acaba nasıl olurdu onunla" sorusu varmış aklında. Arkadaş ortamlarında devamlı karşılaşınca düğüm çözüldü ve gerisi geldi.

Son düzenleme:
Her ilişkide oluyor ve ben burada içimi dökmüştüm eşimin işi dolayısıyla bazen gecenin 3ünde gidip 3 gün başka ülkede kaldığı oluyor ve bu beni etkiliyor bazen evet kaynana konumuz da vardı bir ara ve onlarla iletişimi tamamen bitirerek tüm stresi üzerimden attım. Herkesin burda içini döktüğü oluyor bunun iyi niyetle kötü niyetle alakası yok ve ben totalde mutlu bi insanım o zaman bazı sorunlarım varmış demek ki yazmışım buraya ve ben bunu hala savunuyorum çok fazla kültür farklılığı var öyle olmasa bu kavgalar olmazdı en başında zaten, ayrıca eski konuları tekrar buraya yazmak kırıcı bence.
Kirici olabilir ama huyumuz kurusun iste boyle huylarimiz var 😐.. yurt disindan ziyade esinle kultur catismasini ve gecelre kadar ps oynadigini filan yazmissin.. turk biriyle yapamazdim gibi genelleme yapinca tabiiki bu yazilarin insanin dikkatini cekiyor. Kirdiysam kusura bakma..

çünkü konu o zamanda tuhaftı🤷‍♀️
adam eve gelmek için zorluyor konu sahibesi parkta buluşalım diyordu. sonra bir davette karşılaştılar adamın yüzüne bakmadı falan adamdan kaçmaya çalıştı birşeyler birşeyler.

Aranızda yurtdışında yaşayanlar var. Kaçınız öyle bir yemeğe davet edildi ?
Romantik film sahnesinden alınma bir yemek daveti gibi duruyor.

Back