How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Fransız sevgilimden evlenme teklifi aldım, mutluyum ama bir konu var..

Ayrıca ırk hava atılacak bir durum değildir. Benim eşim de Bulgaristanlı. Ama ırkından dolayı evlenmedim çok güzel kalbi var ona vuruldum. Sırp, Afrikalı ya da Rus olsaydı yine evlenirdim.
Bulgaristan Türkü mü yoksa Bulgarmı? Bulgar Türkü denilmelerinden hiç haz etmiyorlar “Bulgaristan Türkü ” dememiz icap ediyor 😂

Kap kız:

Başıma gelen minik tatlış(!) rezillikler kepazelikler
Ben, unutamamanızı şimdi anlıyorum. :D :D

Benim de inanasim gelmedi. Sen çalişma yemekte yapma, evin butun işlerini zaten adam yapiyormuş filan. Yok yaa... 😂😂 Benim eşim bu konularda en rahat adamlardandir ev işi, yemek yapar ama ben de eşim aksam işten gelse de yemek yapsa, surayi bir supurse diye beklemiyorum elime bir iş aliyorum illa ki, tamamen elini etegini çekmek olmuyor. 😂😂😂

Bu senaryonun gercek olmasi için evin butun işlerini yapacak yatili birinin olmasi lazim. 👍 Oyle yapacaklardir kesin. 😂
Bundan 50 sene önce olsa belki inanırdım ama şimdiki nesil öncelikle kriter olarak çalışan kadın istiyor. Şimdi ben elin işsiz erkeğini getirip bide bakacağım ha , zırnık koklattırmam valla . Evlilikten önce evleri olan evlilik sözleşmesi yapıyor beraber yaşayanlar da öyle. İnsanlar cok uyanık artık , saf aşk meşk eskiden di

Türk erkeklerini yermediğimi baştan söyledim kendimden örnek verdim ben türk erkeğiyle yapamazdım evet çünkü yurtdışında olmayı ve farklı kültüre sahip insanlarla kaynaşmayı seviyorum ve başıma bunun geliceğini biliyodum arap dediğimde üsttede belirttim zaten arap erkekleri 2. 3. Eşi alır gibi bi düşünce var bazı insanlar da her arap aynı değil arkadaşım arap emirlikleri, oman, suudi arabistan, kuveyt gibi ülkeredeki araplara GULF deniliyor ve bunlar için 2.3. Eşle evlenmek daha yaygın. Benim eşim ürdünlü. Ürdün, lübnan, filistin gibi ülkelerde daha 2. Kişiyle evlenen birini görmedim ki 4 senedir buradayım. Ayrıca eşlerine çok sadıklar. Her arap aynı değildir ve arap dedim diye hava atmadım latinle evli de olabilirdim o da hava atılıcak bir konu değil ben burada konu sahibine kendimden örnekler vermek istedim ama yanlış anladınız sanırım.

İyi de mevzu yurtdisinda yaşamayi sevmekse Turk erkeklerinin yurtdisi yasaği mi var? 😂 Yurtdisinda da bir suru Turk erkegi var.
Turkle yapamazdim diyince daha farkli bir anlam cikiyor cunku. Araplarin hepsinin ayni olmadigini uzun uzun anlatip Turklerin hepsini ayni kefeye koyuyorsunuz bi de. 👍 Sanki Turk erkekler ayni.
Yine de Turk erkeklerle evlenmek istemezsiniz keyif sizin tabi o ayri ama sanki bir şey var gibi yazinca insanlar merak etti.😂

İyi de mevzu yurtdisinda yaşamayi sevmekse Turk erkeklerinin yurtdisi yasaği mi var? 😂 Yurtdisinda da bir suru Turk erkegi var.
Turkle yapamazdim diyince daha farkli bir anlam cikiyor cunku. Araplarin hepsinin ayni olmadigini uzun uzun anlatip Turklerin hepsini ayni kefeye koyuyorsunuz bi de. 👍 Sanki Turk erkekler ayni.
Yine de Turk erkeklerle evlenmek istemezsiniz keyif sizin tabi o ayri ama sanki bir şey var gibi yazinca insanlar merak etti.😂
Tespitin dibi diyorum😐😂

Türk erkeklerini aynı kefeye koymadım anlatmamın nedeni arkadaş iki üç kadınla evleniyolar yazmasıydı türk erkeğiyle evlenmediğim için onların evlilik hayatı hakkında büyük bi yorum yapamam ben kuzenlerden vs örnek vererek türk erkeğiyle yapamazdım dedim

Hiç arkanıza bile bakmadan gidin .. Ben olsam valizlerimi topluyor olurdum simdi .Çocuklarınıza iyi bir gelecek sağlarsınız ,kendinizi gelistirirsiniz .

Okuyunca benim bile içim ferahladi .Bizim gibi Anadolu erkeği ile evlenip burada görümce kaynana ,altın ,aile apartmaninda otursam mi ,eltim neden bana böyle dedi diye konu acmazsiniz en azından ,😂😂😂

Benim eşimde yabancı (arap) sadece ingilizce konuşuyoruz ve birazcıkta arapça ben arapça az biliyorum ama eşim türkçe hiç bilmiyor. Çocuğumuz ingilizce konuşuyor ve arapça çok az türkçe biliyor ama kızım sürekli ingilizce konuşur ve anlaşır çok nadir başka diller kullanır. İlk başlarda evliliğin ilk senesinde çok zor geldi çünkü yurtdışında yaşıyorum ve ailem benden uzakta senede 1 kere görüşebiliyoruz çocuktan sonra zor olduğu için. Ama iyi ki diyorum, bir türk erkeğiyle asla yapamazdım diye düşünüyorum. Sende belki başlarda zorlanırsın ama benden yaşça büyüksün çabuk adapte olursun, ben şuan 23 yaşındayım 4 senelik evliyim. Umarım evlenirsiniz, mutluluklar dilerim.
Ürdün erkeğinin Türk erkeğinden ne gibi artıları var gerçekten çok merak ettim. İtalyan erkeği vs deseniz hadi anlayacağım da neticede bir arap erkeği Türk erkeğinin eline su dökemez. Ürdünlü ile Parisliyi kıyaslamak da pek manidar olmuş 😁

Yurtdışına alışığım aslında öğrenci değişim programı, staj programı, master, dil kursu vs. derken çok yaşadım yurtdışında ama hepsi geçici süre içindi. Şimdi de yurtdışındayım ama Avrupa'dayım ve ailemi özlediğimde uçağa atlıyorum çok sürmüyor. ABD çok uzak olduğu için ürkütüyor biraz. Aşk gerçek tabi onun aşkından eminim kendi aşkımdan da. Ama kafamda soru işaretler var ve istiyorum ki hiç boşanmayayım ömür boyunca mutlu evliliğim sürsün, asla yıpranmasın istiyorum.
Hayatın ne getirip ne götüreceğini bilemezsin. Hiç boşanmamayım, hep mutlu olayım diye herkes ister. Ben olsam giderdim...Uzaklığa bir süre sonra alışılır, aileniz de sonra sizi ziyarete gelirler üstelik..Karşınızdaki kişiden eminseniz -ki emin olduğunuzu söylüyorsunuz- gidin derim ben.

Ürdün erkeğinin Türk erkeğinden ne gibi artıları var gerçekten çok merak ettim. İtalyan erkeği vs deseniz hadi anlayacağım da neticede bir arap erkeği Türk erkeğinin eline su dökemez. Ürdünlü ile Parisliyi kıyaslamak da pek manidar olmuş 😁
Bilmiyorum belki parisli bi erkek daha iyidir ben zaten arap erkeğini de övmedim belki türk erkeğinin eline su da dökemez. !! Siz beni tamamen yanlış anlamışsınız o yüzden cevap verme gereği duymuyorum.

Hiç arkanıza bile bakmadan gidin .. Ben olsam valizlerimi topluyor olurdum simdi .Çocuklarınıza iyi bir gelecek sağlarsınız ,kendinizi gelistirirsiniz .

Okuyunca benim bile içim ferahladi .Bizim gibi Anadolu erkeği ile evlenip burada görümce kaynana ,altın ,aile apartmaninda otursam mi ,eltim neden bana böyle dedi diye konu acmazsiniz en azından ,😂😂😂
Benim de içim ferahladı, sanki kendim New York'a gidecek kadar mutlu oldum.🤣🤣🤣

Lolobibi Lolobibi cok yapmadigim birseyi yaptim ve eski konularina baktim biraz.. kocanla ortak yonunuz olmadigindan dert yanmissin.. yani turklerle anlasamazdim derken cidden iyi niyetli oldugunu dusunmedim suan… .zira esinlede anlasamiyormussun ve ayni zamanda kv gorumce sorunsali onlardada varmis..sorunluTurk erkekleri ve ailelerinden bir fark goremedim dogrusu.. bizimkilerin arap versyonu iste😐

Neden? Turk erkeginde olmayan arapta olan ne var mesela😐
Ürdünlü birini tanımadım ama internette ulaştığım bir bilgi:
Ürdün yüksek bir İnsani Gelişme Endeksi'ne sahiptir ve 102. sıradadır. Üst-orta gelirli bir ekonomi olarak değerlendirilmektedir. Turizm ve sağlık sektörleri gelişmiştir. Arap baharından etkilenmeyen ülkelerden biri..

Diğer ortadoğu ülkelerine göre gelişmiş bir yer olduğunu düşünüyorum.

Oha ağzım açık kaldı. Paulle işi pişirdiniz nihayet. Sahi sevişebildiniz mi aşırı merak ettim.

Ekşi duyuruya neden yazmadın. Oraya da yazıyordun genelde.

Üzgünüm canım, bu soruya kadar seni gerçek sandığım için. Kendimi kandırılmış hissettim. Sanırım bir ara işin vardı. Şimdi de can sıkıntısından buraya yeni bir hikaye yazdın. Anlattığın şeyin gerçekleşmesi aşkı memnu finalinde behlülle bihterin evlenip sonsuza kadar çok mutlu olması ile eşdeğer.

Şikayet edeceğim seni şimdi.

Back