How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Fransız sevgilimden evlenme teklifi aldım, mutluyum ama bir konu var..

Oha ağzım açık kaldı. Paulle işi pişirdiniz nihayet. Sahi sevişebildiniz mi aşırı merak ettim.

Ekşi duyuruya neden yazmadın. Oraya da yazıyordun genelde.

Üzgünüm canım, bu soruya kadar seni gerçek sandığım için. Kendimi kandırılmış hissettim. Sanırım bir ara işin vardı. Şimdi de can sıkıntısından buraya yeni bir hikaye yazdın. Anlattığın şeyin gerçekleşmesi aşkı memnu finalinde behlülle bihterin evlenip sonsuza kadar çok mutlu olması ile eşdeğer.

Şikayet edeceğim seni şimdi.
Eski konulara nasi bakiliyor?

Ürdünlü birini tanımadım ama internette ulaştığım bir bilgi:
Ürdün yüksek bir İnsani Gelişme Endeksi'ne sahiptir ve 102. sıradadır. Üst-orta gelirli bir ekonomi olarak değerlendirilmektedir. Turizm ve sağlık sektörleri gelişmiştir. Arap baharından etkilenmeyen ülkelerden biri..

Diğer ortadoğu ülkelerine göre gelişmiş bir yer olduğunu düşünüyorum.
Daha gelismis olacaklarini dusundum bende.. cunku aksi halde neden insan hem yabanci biriyle evlensin hem yurt disina kimsenin bilmedigi bi yere gitsin🙄 kv derdi dersen yine var yani oturup yurdum insaninin kv sini cekerdim😐

Daha gelismis olacaklarini dusundum bende.. cunku aksi halde neden insan hem yabanci biriyle evlensin hem yurt disina kimsenin bilmedigi bi yere gitsin🙄 kv derdi dersen yine var yani oturup yurdum insaninin kv sini cekerdim😐

Yabancı KV daha iyi bence en azından ne dediğini anlamıyorsun ya da işine gelmezse anlamamış gibi yapabiliyorsun:halay:

İlk tanıştığımızda devamlı görüşmek isteyen ve ısrar eden Paul'dü, ben de "aman ağırdan alayım, çok istekli görünmeyeyim, iş cinselliğe kaymasın hemen" kaygılarıyla davranmıştım içten davranamamıştım duygularımı yansıtamamıştım, ondan sonra Paul benden uzaklaşmıştı doğru. Ama sonra mucize oldu desem yeridir. Biz o etkinlikten sonra birkaç defa daha aynı ortamda karşılaştık. Ortak arkadaşlarımız var çünkü. Ve ben o ortamlarda mutluydum kendim gibiydim, kasmıyordum. Paul de bu halimden cesaret alarak yaklaştı bana tekrar ve ilişkimiz başladı. Sonra konuştuk bunu, ilk zamanlardaki tavrımı mesafeli bulmuş ve onu istemediğimi düşünmüş. Mesaj bile atmıyordum hep o atıyordu. Onu istemediğimi zannetmiş. Halbuki tam tersiydi ama ben çok hevesli görünmeme endişesi nedeniyle gerçek duygumun tam zıttını göstermiştim. O da bu nedenle benden uzaklaştığını söyledi, ama aklının bir köşesinde kalmışım, "acaba nasıl olurdu onunla" sorusu varmış aklında. Arkadaş ortamlarında devamlı karşılaşınca düğüm çözüldü ve gerisi geldi.
Arada kültür farkı vardı siz adamın ev buluşmalarını ısrarla reddediyordunuz, en son 15 sene önce olmuş ilişkiniz ve cinselliğe karşı, ilişkilere vs. tabularınız vardı ilişkiler hakkında. Fransız bir erkeğin kısa sürede evliliğe ikna olması inandırıcı gelmedi.
Normalde kısa sürede evlenenler falan tabi ki ama sizin daha önce açtığınız konulardaki Paul'le bu adam örtüşmüyor.

Arada kültür farkı vardı siz adamın ev buluşmalarını ısrarla reddediyordunuz, en son 15 sene önce olmuş ilişkiniz ve cinselliğe karşı, ilişkilere vs. tabularınız vardı ilişkiler hakkında. Fransız bir erkeğin kısa sürede evliliğe ikna olması inandırıcı gelmedi.
Normalde kısa sürede evlenenler falan tabi ki ama sizin daha önce açtığınız konulardaki Paul'le bu adam örtüşmüyor.

Aslında bazı özel şeylerin hemencecik yaşanıp tüketilmesi anlamında çekincelerim var, yoksa açık fikirliyimdir ilişkiler konusunda. Evine davet etmişti o an istememiştim evet, abarttığımı düşündüm sonra. Ayrıca evliliğe ikna etme gibi birşey yok, ilişki o yönde evrildi. Paul 26 değil 36 yaşında, ablası ve abisi evli çocukları var çok seviyor yeğenlerini. 36 yaşında olduğu için kendisi de aile kurmak isteyen biri, kafasında o düşünce zaten varmış.

Ben de dunyanin diger ucunda yasiyorum (trans-pasifik). O problem olmaz karsi taraftan eminseniz. Ama hukuk mezunu olarak orada denklik konusunda zorlanabilirsiniz, ama PhD`niz olmasi avantaj, belki universitelerde en azindan lecturer tarzi bir is imkaniniz olur?

Aslında bunu çok istiyorum. Zaten geleceğe yönelik temel hedeflerimden biri akademisyenlik.

Adam sürekli eve çağırdı kızımız sadece parkta görüşmek istedi , 6 ay sonra dünyanın en büyük aşkı oldu . Bundan sonra parkta date yapicam

Gelen son zamlardan sonra , en güzeli parkta buluşmak olacak zaten :KK48:

Buluşmada çekirdek çitleyip adam tertipli biri mi ; çöpünü avucunda toplayıp bir poşete mi koyuyor , tükürerek yere mi atıyor diye gözlemleme şansı da olur aslında :KK70:

Aslında bazı özel şeylerin hemencecik yaşanıp tüketilmesi anlamında çekincelerim var, yoksa açık fikirliyimdir ilişkiler konusunda. Evine davet etmişti o an istememiştim evet, abarttığımı düşündüm sonra. Ayrıca evliliğe ikna etme gibi birşey yok, ilişki o yönde evrildi. Paul 26 değil 36 yaşında, ablası ve abisi evli çocukları var çok seviyor yeğenlerini. 36 yaşında olduğu için kendisi de aile kurmak isteyen biri, kafasında o düşünce zaten varmış.
Siz Paul'ün insani yönünden etkilendiğinizden bahsetmiştiniz. Paul sizin hangi yönünüzü beğendiğini söyledi? Batı kültüründe yaşayan insanların bazıları aileye önem verme, içtenlik vb. şeylerden etkileniyor. Örneğin siz de gördüğü böyle bir şey miydi?

Anlamadım Paul bir anda sizi görüp bu kız çok farklı falan diye düşünüp evlilik teklifi mi etti siz böyle yazdıkça yaz dizisi izliyormuş gibi hissetim açıkçası.
Umarım dediğiniz gibi mutlu olursunuz ne diyeyim

Aşk diye bir şey var da, sizin konunuz da olması zor. Eski konunda adamı 1 yıldır tanıyorum ilgi duyuyorum yazmışsın şimdi açtım baktım. Adam evime gel demiş gitmemişsin sonra adam seni takmamış pek. Mesaj atmışsın 3 gün sonra kusura bakma yeaaa işim var yazmış. Yani öyle evlilik isteyen bir erkek portresi değil bu. Yatıp kalkıp eğlencem ister gel ister gelme demiş kısaca.

En son yılbaşında partiye gittim orda saçmaladım yazmıştın aradan 6 ay geçti. Ondan önce de adamı 1 yıldır tanıyorum yazmışsın ama adam bir kez yüz vermemiş. Ne oldu da 1.5 yıldır takmayan adam birden seni umursar oldu üstüne 6 ayda evlenelim dedi😐 kızma ama senin kafa biraz uçmuş sanki😐
Vay be milletin hayatina bak ne kadar heyecanlı benım en çılgınca yaptıgım şey çöp atmaya çıkıp arabadaki alışverisi getirmeye giderken aldıgım yoğurdu arabada unutmamı fark etmem tüiii araya gitti iyimi 😂😂😂😂😂

Paul burada is bulamaz mi?ben olsam bu kadar emek verdigim kariyerimi birakip gidemezdim.o kalsin.

Türk erkeklerini yermiyorum ama ben yabancı dilde konuşmayı seviyorum, yurtdışında olmayı seviyorum, türkiyeyi çok özlemiyorum eğer ailem olmasaydı gitmezdim. Burada mutluyum kendimi buraya ait hissediyorum.
Yabancı dilde, İngilizce konusmak için gidip Arap mı buldunuz?

Newyork barosu sınavlarını geçip denklik alın. Doktora da yaptıysanız hiçbir zorluk çekmezsiniz zaten bu konuda. En fazla bir iki yıl alır.

Back