How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Fransız sevgilimden evlenme teklifi aldım, mutluyum ama bir konu var..

Ben şeyi çok merak ediyorum. Hani böyle dizi benzeri konu açanlar oluyor. Anlatıyorlar uzun uzun falan. Sonra aradan yıllar geçmiş oluyor. Biri o konuyu hortlatıyor, konu ana sayfaya düşüyor. Ben merak edip enayi gibi okuyorum. Ama konu sahibi en son on yıl önce girmiş oluyor. Konunun sonu muammada kalıyor. Onları öğrenmenin bir yolu yok galiba :D

İlk mesajda tarih oluyor sondan başlama ilk mesaja bak önce😉

Pasaportu filan vvardi diyorsun yani😐🙄 o zaman haklisin
Ben anlamadım sizi ne rahatsız etti benim yazdığımdan? Ben hava mı attım yani? Kendi hayatımdan bahsettim konu sahibine cesaret vermek için çünkü tereddütleri var. Gayet mutlu olabilir bi yabancıyla. Pasaportu olmakla birşey olmuyor insan adam olucak önce.

Türk Hukuku’yla Amerikan hukuku arasında farklar olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Üniversiteniz mavi diploma mı yoksa normal mi? Benim bildiğim kadarıyla mavi değilse yurtdışında pek de bir hükmü olmuyor hukuk diplomasının. Doktoranızı neye göre yaptınız? Denklik alabilirseniz (şartları ülkeye ve eyalete göre değişiyor) çalışmanız bence en güzeli. Örneğin Almanya’da denklik eksikse orada eğitim şartı koyuyor. ABD’de nasıldır onu araştırın.

Ben anlamadım sizi ne rahatsız etti benim yazdığımdan? Ben hava mı attım yani? Kendi hayatımdan bahsettim konu sahibine cesaret vermek için çünkü tereddütleri var. Gayet mutlu olabilir bi yabancıyla. Pasaportu olmakla birşey olmuyor insan adam olucak önce.

Bu konudaki damat hayali kız, seninki gerçek sanırsam😁😁😁

Heh simdi onemli bir noktaya degindin ablacim, cunku Turkle yapamazdim dedigin icin yazdim sana.. insan olmasiyla ilgili yoksa araplikla turklukle degil yani..kotu arap olabilirdi.. neyse

Lübnanlı erkeler diğer Arap ve Türk erkeklerinden cok farklı mesela tabi her milletin iyisi ve kötüsü var ama genelleme yapacak olursak kadınlarına cok düşkünler ve değer veriyorlar.
Benim eşim Ürdünlü ve buranın kültürüde aynı lübnan gibidir, gerçekten burada olmaktan mutluyum ama arap olduğunu insanlara söyleyince hep suudiler gibi vs sanıp tepki veriyor insanlar o üzüyor beni.

Lübnanlı erkeler diğer Arap ve Türk erkeklerinden cok farklı mesela tabi her milletin iyisi ve kötüsü var ama genelleme yapacak olursak kadınlarına cok düşkünler ve değer veriyorlar.
Ayrimcilik yapan biri
Degilim ama kisinin kendisiyle alakali birsey.. turkle yapamam ama arapla super anlami cikti nerdeyse.. simdi
Bizim
Erkeklerin hepsinide harcamayalim😂

Heh simdi onemli bir noktaya degindin ablacim, cunku Turkle yapamazdim dedigin icin yazdim sana.. insan olmasiyla ilgili yoksa araplikla turklukle degil yani..kotu arap olabilirdi.. neyse
Arapları savunmadım ki ben arkadaşım kendimden örnek veriyorum yapamazdım diye ki çevremdeki erkeklerden kuzenlerden vs örnek verirsem gerçekten türk erkekleriyle yapamazdım.

Ayrimcilik yapan biri
Degilim ama kisinin kendisiyle alakali birsey.. turkle yapamam ama arapla super anlami cikti nerdeyse.. simdi
Bizim
Erkeklerin hepsinide harcamayalim😂

Erkek değil mi hepsinin boyu devrilsin diyen kocakarı olarak noktalıyorum😁😁🥳

Arapları savunmadım ki ben arkadaşım kendimden örnek veriyorum yapamazdım diye ki çevremdeki erkeklerden kuzenlerden vs örnek verirsem gerçekten türk erkekleriyle yapamazdım.

Valla benim kuzenlerim de evli habire karı kızla mesajlaşıyor lar, sadece biri düzgün duruyor o da aşırı cimri para para diye beynini yedi... keşke bizim aileye gelin gelseydin🤦‍♀️😝

6 ay önce ki okuduğunuz konuları nasıl hatırlayabiliyorsunuz? :KK70: Dün ne yediğim hiç aklıma gelmiyor. İçim yaşlanmış galiba. :KK43:

çünkü konu o zamanda tuhaftı🤷‍♀️
adam eve gelmek için zorluyor konu sahibesi parkta buluşalım diyordu. sonra bir davette karşılaştılar adamın yüzüne bakmadı falan adamdan kaçmaya çalıştı birşeyler birşeyler.

Benim eşimde yabancı (arap) sadece ingilizce konuşuyoruz ve birazcıkta arapça ben arapça az biliyorum ama eşim türkçe hiç bilmiyor. Çocuğumuz ingilizce konuşuyor ve arapça çok az türkçe biliyor ama kızım sürekli ingilizce konuşur ve anlaşır çok nadir başka diller kullanır. İlk başlarda evliliğin ilk senesinde çok zor geldi çünkü yurtdışında yaşıyorum ve ailem benden uzakta senede 1 kere görüşebiliyoruz çocuktan sonra zor olduğu için. Ama iyi ki diyorum, bir türk erkeğiyle asla yapamazdım diye düşünüyorum. Sende belki başlarda zorlanırsın ama benden yaşça büyüksün çabuk adapte olursun, ben şuan 23 yaşındayım 4 senelik evliyim. Umarım evlenirsiniz, mutluluklar dilerim.
Yazmayayım dedim ama dayanamadım. Sanırsın Latinle falan evlenmiş. Arap kültürüyle Türk kültürü çok çok benzer. Arap erkeğinin ne farkı var?
Bir anımı da eklemek isterim; bir gün çok yakın arkadaşımın Arap komşusu arkadaşımı kapı önünde paspal haliyle görmüş demiş ki sonradan “Biz erkeklerimiz ikinciyi üçüncüyü almasın diye evde bile üst düzey süsle geziyoruz siz bakımsız olsanız da eşleriniz ikinciyi üçüncüyü getirmiyor sırrınız ne?” Yani iki kültür arasında bir fark varsa o da çok eşliliğin yasal ve toplumdaki ahlaki durumu. Geri kalan bir çok şey aynı. Türk erkeğiyle de gayette yapardınız.

çünkü konu o zamanda tuhaftı🤷‍♀️
adam eve gelmek için zorluyor konu sahibesi parkta buluşalım diyordu. sonra bir davette karşılaştılar adamın yüzüne bakmadı falan adamdan kaçmaya çalıştı birşeyler birşeyler.

Evet, fransızdı pauldü mauldü olunca insanlar hatırladı konuyu

Yazmayayım dedim ama dayanamadım. Sanırsın Latinle falan evlenmiş. Arap kültürüyle Türk kültürü çok çok benzer. Arap erkeğinin ne farkı var?
Bir anımı da eklemek isterim; bir gün çok yakın arkadaşımın Arap komşusu arkadaşımı kapı önünde paspal haliyle görmüş demiş ki sonradan “Biz erkeklerimiz ikinciyi üçüncüyü almasın diye evde bile üst düzey süsle geziyoruz siz bakımsız olsanız da eşleriniz ikinciyi üçüncüyü getirmiyor sırrınız ne?” Yani iki kültür arasında bir fark varsa o da çok eşliliğin yasal ve toplumdaki ahlaki durumu. Geri kalan bir çok şey aynı. Türk erkeğiyle de gayette yapardınız.

Türk erkekleri de 2ciyi getiriyor ama yasal olmadığı için adı metres, imam nikahlı eş vb oluyor🙈

Türk erkekleri de 2ciyi getiriyor ama yasal olmadığı için adı metres, imam nikahlı eş vb oluyor🙈
Ben de ondan bahsettim işte. Ahlaki ve yasal durumu farklı sadece. Herşey aynı yani ne farkı var Arapla Türk erkeğinin?

Back