- 4 Ekim 2021
- 54
- 108
- 8
- 38
- Konu Sahibi angelangle
Bu tamamen kişinin kendisiyle ilgili bir problem...ailenize aşırı bagliysaniz sizi oralar mutsuz eder gurbet zordur çünkü ..ama aşkınız galip geliyiorsa arkanızda bırakacaklarınızi ikinci plana atarsınız...zaten mesleğiniz altın bileziği iz kolunuzda...bırakmiyorsunuz aslında onu ...işler ters gitse bile bir şekilde hayatınızı yeniden kurarsınız ..ayrıca şunu da demeden geçemeyeceğim Türkiye'de yaşamak bence artık çok çok zor...mutlu insan bile kalmadı ülkemizde ..aşkın peşinden gitmeye değer mi derseniz aşk her zaman kapıyı çalmaz...eğer gerçek aşksa tabi
Yurtdışına alışığım aslında öğrenci değişim programı, staj programı, master, dil kursu vs. derken çok yaşadım yurtdışında ama hepsi geçici süre içindi. Şimdi de yurtdışındayım ama Avrupa'dayım ve ailemi özlediğimde uçağa atlıyorum çok sürmüyor. ABD çok uzak olduğu için ürkütüyor biraz. Aşk gerçek tabi onun aşkından eminim kendi aşkımdan da. Ama kafamda soru işaretler var ve istiyorum ki hiç boşanmayayım ömür boyunca mutlu evliliğim sürsün, asla yıpranmasın istiyorum.