How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Fransız sevgilimden evlenme teklifi aldım, mutluyum ama bir konu var..

Benim eşimde yabancı (arap) sadece ingilizce konuşuyoruz ve birazcıkta arapça ben arapça az biliyorum ama eşim türkçe hiç bilmiyor. Çocuğumuz ingilizce konuşuyor ve arapça çok az türkçe biliyor ama kızım sürekli ingilizce konuşur ve anlaşır çok nadir başka diller kullanır. İlk başlarda evliliğin ilk senesinde çok zor geldi çünkü yurtdışında yaşıyorum ve ailem benden uzakta senede 1 kere görüşebiliyoruz çocuktan sonra zor olduğu için. Ama iyi ki diyorum, bir türk erkeğiyle asla yapamazdım diye düşünüyorum. Sende belki başlarda zorlanırsın ama benden yaşça büyüksün çabuk adapte olursun, ben şuan 23 yaşındayım 4 senelik evliyim. Umarım evlenirsiniz, mutluluklar dilerim.

Normalde kimseye fake demem ama bu konu bana çok yalan dolan geldi yani anlatım dilinde var birseyler Paul, New York vs sanki netflixden biseyler izleyip izleyip buraya gelmiş gibisin
büyük ihtimalle fake... bende başta vaaayyy dedim. ama sonra bi okudum ama fake yani belli
not: mutluluğunu kıskanmıyorum hep mutlu olun ama yemeyelim burada birbirimizi :kahve:

35lik çılgın bakire Paris'te 🙋‍♀️🥳
Avrupa’da yaşamayan biri buna kolay kolay inanır , zira hayallerde Avrupa yaşamı böyle. Hatta yabancı çevren yada arkadaşın yoksa da bu böyle. Daha gecen gün doktor arkadaşım ve araştırma üyesi kocası evlendi minnacık mütevazi bir dügünle. Gerçi onlar da uzunca süre beraber yaşadılar ve ev alma durumları olunca mahkeme vs diye uğraşmamak icin evlenmek zorunda kaldılar. Yani artık kimse kolay kolay evlenmek istemiyor.

Bana bu konu `Siz bana butun konularimda asla ulasilamaz biri demistiniz ama bakin elde ettim` demek icin acilmis gibi geldi. Yazi dili bana gecmedi malesef, hicbir duygu yok icinde, gercek oldugu hissi gecmiyor insanlara.

Yoksa olanlarda cok da bir sey yok ben de yurtdisinda yasiyorum, ben de PhD yaptim, ben de Ispanyol kocamla 6 ay icinde tanisip evlendim:)

Bana bu konu `Siz bana butun konularimda asla ulasilamaz biri demistiniz ama bakin elde ettim` demek icin acilmis gibi geldi. Yazi dili bana gecmedi malesef, hicbir duygu yok icinde, gercek oldugu hissi gecmiyor insanlara.

Yoksa olanlarda cok da bir sey yok ben de yurtdisinda yasiyorum, ben de PhD yaptim, ben de Ispanyol kocamla 6 ay icinde tanisip evlendim:)

Aynı şekilde düşünüyorum🙄

Benim eşimde yabancı (arap) sadece ingilizce konuşuyoruz ve birazcıkta arapça ben arapça az biliyorum ama eşim türkçe hiç bilmiyor. Çocuğumuz ingilizce konuşuyor ve arapça çok az türkçe biliyor ama kızım sürekli ingilizce konuşur ve anlaşır çok nadir başka diller kullanır. İlk başlarda evliliğin ilk senesinde çok zor geldi çünkü yurtdışında yaşıyorum ve ailem benden uzakta senede 1 kere görüşebiliyoruz çocuktan sonra zor olduğu için. Ama iyi ki diyorum, bir türk erkeğiyle asla yapamazdım diye düşünüyorum. Sende belki başlarda zorlanırsın ama benden yaşça büyüksün çabuk adapte olursun, ben şuan 23 yaşındayım 4 senelik evliyim. Umarım evlenirsiniz, mutluluklar dilerim.
Neden? Turk erkeginde olmayan arapta olan ne var mesela😐

Neden? Turk erkeginde olmayan arapta olan ne var mesela😐
Türk erkeklerini yermiyorum ama ben yabancı dilde konuşmayı seviyorum, yurtdışında olmayı seviyorum, türkiyeyi çok özlemiyorum eğer ailem olmasaydı gitmezdim. Burada mutluyum kendimi buraya ait hissediyorum.

Öğrenirsin sen de kız sen de yaparsın👍👍🥳
Ben şeyi çok merak ediyorum. Hani böyle dizi benzeri konu açanlar oluyor. Anlatıyorlar uzun uzun falan. Sonra aradan yıllar geçmiş oluyor. Biri o konuyu hortlatıyor, konu ana sayfaya düşüyor. Ben merak edip enayi gibi okuyorum. Ama konu sahibi en son on yıl önce girmiş oluyor. Konunun sonu muammada kalıyor. Onları öğrenmenin bir yolu yok galiba :D

Türk erkeklerini yermiyorum ama ben yabancı dilde konuşmayı seviyorum, yurtdışında olmayı seviyorum, türkiyeyi çok özlemiyorum eğer ailem olmasaydı gitmezdim. Burada mutluyum kendimi buraya ait hissediyorum.
Pasaportu filan vvardi diyorsun yani😐🙄 o zaman haklisin

Back