Fransız sevgilim...

Tümmm sayfalari okumadim ama önce sevgilinle konussan daha bi netlik kazanir durumunuz burdaki kimse sana yardimci olamaz cünkü karsindaki kisiyi taniyan sensin ne fikirde olacagi konusundada net bi fikrin olmadigina göre konusmadan bi karar veremezsin .. Ayrica bu konuda cok sert bir kararin yok görünen o ki olabilirde neden olmasin diyede düsünüyorsun

Gün sonuna kadar düşünüp kararımı buraya yazacağım, fikirlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim:)

Senin kararın belli zaten ama istersen anket aç ona göre karar ver hem fransız diye ilkim hava atarsın.

-Arkadaşlar bakın veriyorum ahanda verdim gitti

Hayati kararını millete göre almak saçna değil mi ?

Cinsel faaliyet ne zaman başlar?.. Anne karnındayken mi, yoksa doğumdan sonra mı?..

Bazı bilim adamları doğumdan evvel olduğuna inanmaktaydılar ve doğumdan önce sertleşmenin olduğundan bugün kimsenin şüphesi kalmamıştır. Pekçok erkek bebek penisi sertleşmiş biçimde doğar, pekçok kız bebeğin ise dölyolundaki salgı bezleri doğumdan itibaren çalışmaya başlar.

Bir bebek ellerini kullanmaya başlar başlamaz dişi ya da erkek olsun cinsel organlarıyla oynamaya başlar ve bebekler bunu hoşlarına gittikleri için yaparlar. Çünkü cinsel organlar beynin haz merkezlerine bağlıdır. Bunlar elbette öğrenilmiş tepkiler değildir... Bebeğin biyolojik olarak kalıtım yoluyla aldığı niteliklerdir.

Bir de sevgili kızkardeşim, ilk konunu dün gece 2 sularında açmış 4 civraında çıkmışsın. Bu öğlen 12:30 gibi siteye tekrar gelmiş şu saate kadar burda cevap yazıyorsun. Yani Fransa'dasın ve de öğrencisin ve de Türkiye'ye dönmene az kalmış ve de Fransız sevgili yapacak kadar sosyalsin yani sosyal çevren var. Peki ama bunca imkana rağmen neden burda bu kadar çok vakit geçiriyorsun kızkardeşim?

Asla asla birlikte olma çok pişman olursun neden acele ettim diye zaten butun kadınların itiraf edemediği pişmanlığıdır neden yaptım diye vicdan azabı geçersin .

Asla asla birlikte olma çok pişman olursun neden acele ettim diye zaten butun kadınların itiraf edemediği pişmanlığıdır neden yaptım diye vicdan azabı geçersin .
Konu sahibine yazdıklarınız, sizin fikirleriniz sizi ilgilendirir ama bütün kadınların adına konuşmayın bence : ) Hele ki itiraf edemediği pişmanlığıdır gibi kesin bir iddiada bulunuyorsanız.

Öff şiştim. Tamam namusmuş oymuş buymuş hiç çekemem de, her önüne gelenle de yaşanır mı bu özel şey? 3 ay sonra birdaha görmeyeceğim dediğin insanla böyle özel bir şeyi yaşamak ne alaka? Hem de ilk kez? Bana çok saçma geldi konu. Açık oturum yapmışsın resmen, hiçbir şeyi kalmamış.

. ama bitirecegin bir iliski icin 30 yasinda "keske o fransizla sevisseydim" demezsiniz emin olun.

Bence dieybilir, hayat bu bilemeyiz. Yani kiz sonucta geri donecegini biliyor, bu isin bir sonu olmadigini da biliyor zaten. Ilerde bir gun o adami da cok arzulamistim be, yazik oldu yapamadim demesin. Insan bazen yaptiklarindan ziyade yapamadiklarindan pisman oluyor. Belki kizimiz 30 yasina kadar bir daha bu adam kadar isteyecegi kimseyle karsilasmayacak, bu durumda elindeki firsati onundeki gerceklesmesi olasiliklara bagli olan evlilik mevzu icin kacirmis olacak.

Kar/zarar hesabinda, adami sen de arzulayip yapmazsan bence zarara gececeksin konu sahibesi dostum. Ilerde olma/olmama olasiligi sirf kader olan, yani bilemeyecegin bir evlilik olasiligi icin ani yasamaktan kacinmazdim ben olsam (nacizane gorusum). Hayat bilemedigimiz belirsiz gelecek veya artik degistiremeyecegimiz gecmis degil, tam da icinde bulundugumuz su andan ibaret bence.

Aslen tam anlayamadım bekaret sizin için önemli mi değil mi? Önemli ise neden 3 ay sonra görmeyeceğinizi, ayrılacağımı bildiğiniz biriyle yaşamak için aklınız karışsın? Önemli değilse neden bekaret önemli, bu zamana kadar kendimi korudum mesajı veriyorsunuz?

Yine bin tane degiskeni olan matematik problemlerine dönmüs mevzu.
Bekaret çok önemli,
Ay ama yok gençlik geçiyo,
Annem duysa çok üzülür,
Ama hayır hayır burada herkes böyle benim de böyle olmam lazım... al sana bin olasılıklı denklem.
Sevişmeye Giriş 101 diye bi ders açmak lazım cidden üniversitelerde.
Sen bu kadar çelişkideyken hangi kararı verirsen ver pişman olacaksın zaten.
İliskiye girsen Türkiye ye geldiginde vicdan azabı duyacaksın.
Girmesen of ya herkes hayatını yasadı, ben boş boş duruyorum, Fransız da ne tatlı cocuktu keske sevisseydim diceksin.
Sen önce bu konuda olan düsünceni netlestir. Bunu bu çarşambaya sıkıstırma. Yaşamaya karar versen bile ilk geceni gereksiz paranoyalarla mahvedeceksin kafan net olmadıgı icin.
Bak aynı yastayız ve aynı durumdayız. Ama bu konuda kafam gayet net. Hem kalbimi hem arzularımı doyuracak birini bulursam yasamaktan korktugum hicbi sey yok. Su anda bakire olmama bictigim bi deger de yok.
Sen de önce kararını ver sonra ona göre davran.

Bekaret benim icin onemli, annem duysa cok uzulur.. bunlari diyen konu sahibi. Bunlari dusunen bir insan sanmam ki 10 yil sonra "ahh ne arzulamistim" desin.. zaten konu sahibindeki sey arzudan cok kendini ispat etmek. Fransizlar bakireye boyle bakiyor, ben niye boyle olayim kendimi kisitlayim gibi..

Bundan sonraki hayatini bir fransiz olarak (burada ne kastettigimi anlamissinizdir) yasayacaksa hic dusunmesin. Eger oyle olacaksa gercekten 10 yil sonra pismanligini duyabilir... Ama 2 yil sonra nisanlisina kaybolan bekaretini anlatamayip zar diktirme, hatta buraya da konu acma potansiyeli goruyorum..

eiffel'in oralarda seke seke sevgilinle gezerken kıyıda köşede papatya görürsen fal bak hemen. karar vermende yardımcı olur. ne beklicen çarşambaya kadar.. peh!

hani bazen anne babayla ufak tartışmalar olur da '' anne /baba kendi kararlarımı kendim verebilirim' deriz ya. Bence şuan sende bunu yap.

aslinda soru karisik deilde cevabi çok goreceli
bence zirdelilik bi daha gormeyecegin biriyle ilkini yasamak

ama bekaret onemli olmayan biri için degisik bi macera olmaliki, hem fransizda tecrubelidir 13-14 de basliyor onlar bu ise ..
bide komik bi durum olusacak, turk olsaydi bakire olmayinc abirakirdi belki seni bide fransiz bakiresin diye ayriliyormus senden :))

persembe gunu yaz ne is gordugunuzu bizi merakda birakma : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…