Fransız sevgilim...

Benden sana tavsiye yapma, birlikte olma. Namus kavramı yüzünden yazmıyorum bunu. Pişman olursun öylesine bir ilişkiye verilecek bir şey değil. Daha ağırlığı olan bir ilişkine sakla en azından. Pişman olmazsın ayrıca daha karşına kimler çıkacak, o zaman kadar pişman olmam umarım diye her hoşlandığınla birlikte olursan işin zor söyleyeyim.

kararların degısebılır ,
3 ay sonra bıdsha gorusemeyebılırız demıssın
Türkıyeye geldıgınde karsına duzgun bırı cıkarsa cok seversen napacaksın
bzm buralarda bekarete malesefkı cok onem verılıyor o zmn cok uzulursun uzak dur bu cocuktan

Bekaret kavramı Fransa da önemli olmayabilir ama Kürkçü dükkanı yani Türkiyeye geri döneceksin.
fransız sevgilini şaşırtmamak için gidip onunla birlikte olacaksın sonra Türkiye de evlenmeye kalkacaksın anında geri gönderiverirler valla amann diyyimm
Boşuna adamı mutlu edicen diye kendini keşkelerin içine sürükleme

Yargılamıyorum zaten yorum yapıyorum.Bunun adı zinadır aşk değil aşk deyipte onun günahına ortak olmam istediğini yapar herkes ama sorulduğunda yanlışa doğru demem!

Senin kafan cok karismis. Once hayat gorusunu belirle. Kitap oku. Kiz kiza gez. Yasin ilerlesikce oturur bir seyler. Fransiz sevgili edinmek icin fazla komplike dusunuyosun. Uzulursun. Sevistigin icin uzulecekmis gibisin. Eger bir konuda kararsizsan yapma.

Turkiyeye dondugunde bir adamin karsisina cikip bakire degilim diye benle evlenmeyeceksen bsg deme cesaretin olusmamis daha :)

"Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam"

Yahu bu düşünce ile 20 yaşındaki bir genç kız, ilk beraberliğini nasıl düşünür ? Duyanda 30 yaşına geldin de doğru insanı bulamadın sanacak !
3 ay sonra ayrılacağın elin fransızı ile sevişmeyi istemen bu en özel ilk deneyimi " hmmmmm, benim ilk erkeem fransızdı" diye kadın muhabbetinde hava atmak için filan mı yapacaksın nedir ? Malum, Fransız erkekleri meşhur ya !?
2 haftalık sevgiliye aşık mısın da beraber olacaksın ? Evlilik öncesi ilişki yaşayanlara asla başka gözle bakmam, kişinin kendi tercihi ama seni çok ama çok tuhaf buldum.

Prensiplerin varsa ki herkesin vardir,, neden çekiniyorsun alnın ak başın dik söyle adama
Ayrica birliktelik yaşayınca geri dönüş yok ve sen bunu kabullenemez pişman olursun diye düşünüyorum,,,
Doğru bildiğin yolda devam et bence...
Sonuçta düşüncen ayıp değil yanlış da değil...Öyle bile olsa senin düşüncen bu kimi ilgilendirir...

Sanki 40 yaşında evde kalmışta ya evleneceğim insan karşıma çıkmazsa diyorsun

Bence bunu deme sebebin kendini durduramayacağından bahanem olsun mantığı çünki ne aşkı ya senin ki öyle bi macera olsun belkide çevrenden etkileniyorsun

Cinsellik kötümü asla değil ama sonradan ay benim ailem var ay beni böyle kabul etmez çok seviyorum ama ben diyeceksen ya da burda ki modern çağdaş arkadaşlarımız gibi diktirms daraltma kaça diye feryat etmeyeceksen arkasında durabileceksen ve sana bekaretini soran erkeğe sen bakirmisin bunu soruyorsun diye cesaret gösteremeyeceksen korkacaksan uzak dur yaşama

Onun dışında hayat senin istediğini yap kimseye laf düşmez

İkilemde olduğuna göre de korkuların var muhtemelen de yaşayacağını yaşarsın sen illa bu mantıkla

ben evlendim 27 yasımda iken. nişanlıyken bile ilişki yaşamadım eşimle. emin ol evlendikten sonra cinselliği yaşamak dünyanın en güzel şeyi. hic de demedim nişanlıyım nasılsa evlencem dur atlıyım bi die.

sen zaten yola gitmişsin
seviş gitsin
2 ay sonrada Fransız sevgilimden hamile kaldım, aldırdım
töbeler ettim der sonrada gene aşık olup gene hopp yatak:)
baydınız artık...

Bu konunun varligina inanamiyorum.
Birde uzun uzun yazmis bilimsel aciklama yapar gibi detaylara girmis. Cok onemli bir fikir sorar gibi ciddilesmis. Yaşida saki 30 larda bu yasima kadar deyip durmuş.

Sevişmeyi kafaya koyduysan bence ciddi bir sevgilin olduğunda yapmalısın.
Bu cocukla pek sonun yokmuş gibi ve belliki pişman olucaksın.
Türkiyeye geldiğinde senle evlenmeyi kafaya koyan bir sevgili yaptığında sevişmeyi hala istiyorsan yürü ya kul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…