- 31 Mayıs 2014
- 316
- 109
- 48
- Konu Sahibi unejeunefille
Degışmıyo kardaşKonuyla alakasiz ama kullanici ismi nasil degisiyo kardes bi yardimci olurmusun ya kime sorcam bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degışmıyo kardaşKonuyla alakasiz ama kullanici ismi nasil degisiyo kardes bi yardimci olurmusun ya kime sorcam bilemedim
Eğer kafanda gercekten dogru kısı olsaydı anneymıs,fransızmıs,namusmus o an bunları dusunemedennnn çoktannnnn,,,,,,,,öhömmm..yanı evlılıgı geçtım dogru kısı olmalı bırde,aklında yapmalımıyım olmuyor bu anlarda,anlamadan olmus olurdu,demekkı yapmamalısın,en azından bununla
Mesele bakire olmama şaırması değil, belki tahmin ediyordur benim utangaç tavırlarımdan. Ben birlikte olup olmamaya karar veremediğim için ikilemdeyim..U unejeunefille emin ol bakire olmana cok sasirmaz. Ne kadar Avrupai giyinip, Avrupai gorunursen gorun sen onun gozunde bir Ortadogulu Musluman kizisin. Ben de yurtdisinda ogrenci oldum. :)
Birlikte olma sakin. Sonra pisman olacaksin bu cok acik.:) 3 ay sonra ulkene doneceksin.Mesele bakire olmama şaırması değil, belki tahmin ediyordur benim utangaç tavırlarımdan. Ben birlikte olup olmamaya karar veremediğim için ikilemdeyim..
Mesele bakire olmama şaırması değil, belki tahmin ediyordur benim utangaç tavırlarımdan. Ben birlikte olup olmamaya karar veremediğim için ikilemdeyim..
Onu dıyorum bende,dogru kısı olsaydı kalbınde çoktan olmuştu sen ne oldugunu anlamadan,ikilemde kalamazdınMesele bakire olmama şaırması değil, belki tahmin ediyordur benim utangaç tavırlarımdan. Ben birlikte olup olmamaya karar veremediğim için ikilemdeyim..
Sallama cnm ya ateşli hastalık geçiriyo o şuan yakında yine görürüz bu forumda kızlık diktirme adresi isterkenişte ben de aynısını dedim ama bağa kızdı.
Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?Bazen de... dedikten sonra konunun ciddiyeti ve ne konuda fikir almak istediğin konusunda kafam karıştı. Güzel kokular almıyorum.
Anı mı yaşamak istiyorsun?Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?
Eğer yapmak isteseydin çoktan yapardın diyen arkadaşlar, ben bir şeyi her ne kadar çok istesem de mantığımla karar vermeye çalışan bir insanım. O yüzden duygularıma kendimi kaptırmamaya özen gösterdim.
Ben bir erkek olsaydım bende bakire bayanla evlenmek isterdim onun sadece sevgilisine inanıpta birlikte olduğuna inanamam kim bilir bu kaçıncı derdim!Biliyorum ayaklanacak herkes elhamdülillah müslümanım benim kitabımda nikahlı eş geçer sevgili değil!
Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?
Eğer yapmak isteseydin çoktan yapardın diyen arkadaşlar, ben bir şeyi her ne kadar çok istesem de mantığımla karar vermeye çalışan bir insanım. O yüzden duygularıma kendimi kaptırmamaya özen gösterdim.
Bence bu hataya girme memlekete geleceksin burda hayata devam edeceksin sevdiğin erkekte bekaret ararsa ki arayacak seni direk terk edecektir hem sen hırıstiyan değil müslümansın , çok üzüleceksin nefsine hakim olursan , memlekete geldiğinde çok daha mutlu olacaksın hayatında olmayacak olan adamla niye cinsel ilişkiye gireceksin sırf o istiyor onun için normal diye kendini kullandıracaksın ve ruhunu zedeliyeceksin bunun sonrası önemli ,kadınlar çok hasas yaratıklar ,bence bu hatayı yapma
o hayatına devam edecek ama sen epey acı çekecen gibi buna hazırmısın?
-ki arayacak-
peki bu adam da bakir olacak mı?
Soruma cevap alamadım.Benim için kadının bedeni ve ruhu acı çekmemesi gerek kadın önce ve sonra kendini düşünecek