Fransız Olsaydınız İsminiz Ne Olurdu?

Ben de bakayım dedim merak ettim ama adım ELLE olunca paylaşmaktan vazgeçtim o ne ya öyle :))
yabancı isim kuzum :) Türkçesi biraz farklı ama yabancı olarak güzel bir isim bence :)
testlere girdim çıkamadım kız ama gerçekleri anlatıyor beni tam anlamıyla söylüyor her girdiğim test

yabancı isim kuzum :) Türkçesi biraz farklı ama yabancı olarak güzel bir isim bence :)
testlere girdim çıkamadım kız ama gerçekleri anlatıyor beni tam anlamıyla söylüyor her girdiğim test
Olmaz kuzum benim adım daha güzel, kendime elle dedirtmem benim manyama saatim geldi yine

ahahahah kız saatidemi oluyor manyaklaşmanın benim için saat fark etmez her an hazırım
Elleme diyelim ne dersin biraz harf ekleyince farklılaşıyor
Sen biliyorsun neden bu saatlerde manyadığımı ahsenim, bunlar hep bir başına kalmaktan oluyor yoksa biliyosun biz ikiziz her an manyarız olmaz o hiç olmaz sen bana Elleme dersin ben de inat ederim tam tersini yaparım

Sen biliyorsun neden bu saatlerde manyadığımı ahsenim, bunlar hep bir başına kalmaktan oluyor yoksa biliyosun biz ikiziz her an manyarız olmaz o hiç olmaz sen bana Elleme dersin ben de inat ederim tam tersini yaparım
ahh zor yalnızlık kız Allah kul başına vermesin sonra bak böyle manyaklaşıyor insan özündede olunca böyle oluyor bilmem mi ikizimi ben ikimizde hazırız delilik için ne diyeyim kız her şekil olmuyor gel bu isimden vazgeçelim en iyisi

Sen bana kısaca deli de olsun bitsin kuzum insan durduk yere güler mi ya, şuan herşeye gülecek moddayım halbuki canım çok sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…