- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bakayım dedim merak ettim ama adım ELLE olunca paylaşmaktan vazgeçtim o ne ya öyle :))Your French Name is: Pauline Doucet
![]()
hmm güzele benziyor :)
yabancı isim kuzum :) Türkçesi biraz farklı ama yabancı olarak güzel bir isim bence :)Ben de bakayım dedim merak ettim ama adım ELLE olunca paylaşmaktan vazgeçtim o ne ya öyle :))
Olmaz kuzum benim adım daha güzel, kendime elle dedirtmemyabancı isim kuzum :) Türkçesi biraz farklı ama yabancı olarak güzel bir isim bence :)
testlere girdim çıkamadım kız ama gerçekleri anlatıyor beni tam anlamıyla söylüyor her girdiğim test![]()
ahahahah kız saatidemi oluyor manyaklaşmanın benim için saat fark etmez her an hazırımOlmaz kuzum benim adım daha güzel, kendime elle dedirtmembenim manyama saatim geldi yine
![]()
Sen biliyorsun neden bu saatlerde manyadığımı ahsenim, bunlar hep bir başına kalmaktan oluyorahahahah kız saatidemi oluyor manyaklaşmanın benim için saat fark etmez her an hazırım
Elleme diyelim ne dersin biraz harf ekleyince farklılaşıyor![]()
ahh zor yalnızlık kız Allah kul başına vermesin sonra bak böyle manyaklaşıyor insan özündede olunca böyle oluyorSen biliyorsun neden bu saatlerde manyadığımı ahsenim, bunlar hep bir başına kalmaktan oluyoryoksa biliyosun biz ikiziz her an manyarız
olmaz o hiç olmaz sen bana Elleme dersin ben de inat ederim tam tersini yaparım
![]()
Sen bana kısaca deli de olsun bitsin kuzumahh zor yalnızlık kız Allah kul başına vermesin sonra bak böyle manyaklaşıyor insan özündede olunca böyle oluyorbilmem mi ikizimi ben ikimizde hazırız delilik için
ne diyeyim kız her şekil olmuyor gel bu isimden vazgeçelim en iyisi
![]()
deli olmaz direk deli sert oluyor delim dicem ben sanaSen bana kısaca deli de olsun bitsin kuzuminsan durduk yere güler mi ya, şuan herşeye gülecek moddayım halbuki canım çok sıkılıyor
![]()
DELİN KURBAN OLSUN SENİ YARADANAdeli olmaz direk deli sert oluyor delim dicem ben sana![]()
bende kurban olurum seni veren Rabbime kızDELİN KURBAN OLSUN SENİ YARADANA![]()