• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransız Olsaydınız İsminiz Ne Olurdu?

Your French Name is: Pauline Doucet
girl.png

hmm güzele benziyor :)

Ben de bakayım dedim merak ettim ama adım ELLE olunca paylaşmaktan vazgeçtim o ne ya öyle :))
yabancı isim kuzum :) Türkçesi biraz farklı ama yabancı olarak güzel bir isim bence :)
testlere girdim çıkamadım kız ama gerçekleri anlatıyor beni tam anlamıyla söylüyor her girdiğim test :p

yabancı isim kuzum :) Türkçesi biraz farklı ama yabancı olarak güzel bir isim bence :)
testlere girdim çıkamadım kız ama gerçekleri anlatıyor beni tam anlamıyla söylüyor her girdiğim test :p
Olmaz kuzum benim adım daha güzel, kendime elle dedirtmem :KK70:benim manyama saatim geldi yine :KK70::KK70:

ahahahah kız saatidemi oluyor manyaklaşmanın benim için saat fark etmez her an hazırım :KK70::KK70:
Elleme diyelim ne dersin biraz harf ekleyince farklılaşıyor:KK70:
Sen biliyorsun neden bu saatlerde manyadığımı ahsenim, bunlar hep bir başına kalmaktan oluyor :KK70::KK70:yoksa biliyosun biz ikiziz her an manyarız :KK70::KK70:olmaz o hiç olmaz sen bana Elleme dersin ben de inat ederim tam tersini yaparım :KK70::KK70:

Sen biliyorsun neden bu saatlerde manyadığımı ahsenim, bunlar hep bir başına kalmaktan oluyor :KK70::KK70:yoksa biliyosun biz ikiziz her an manyarız :KK70::KK70:olmaz o hiç olmaz sen bana Elleme dersin ben de inat ederim tam tersini yaparım :KK70::KK70:
ahh zor yalnızlık kız Allah kul başına vermesin sonra bak böyle manyaklaşıyor insan özündede olunca böyle oluyor :KK70:bilmem mi ikizimi ben ikimizde hazırız delilik için :cool:ne diyeyim kız her şekil olmuyor gel bu isimden vazgeçelim en iyisi :KK70::KK70:

ahh zor yalnızlık kız Allah kul başına vermesin sonra bak böyle manyaklaşıyor insan özündede olunca böyle oluyor :KK70:bilmem mi ikizimi ben ikimizde hazırız delilik için :cool:ne diyeyim kız her şekil olmuyor gel bu isimden vazgeçelim en iyisi :KK70::KK70:
Sen bana kısaca deli de olsun bitsin kuzum :KK70::KK70:insan durduk yere güler mi ya, şuan herşeye gülecek moddayım halbuki canım çok sıkılıyor :KK70::KK70:

Back