• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransiz Manikürü Yapimi

arkadaslar o bantları yapıştırıp incecik Samur marka suluboya fırcasıyla (no.1) kireç beyazını sürüyorum sonra bantları cıkarıyorum süper oluyo gerçi alıştım artık bantsız da yapabiliyorum kaydirigubbakcemile5 bunu da yapamazsanız su tırnak içine sürülen beyaz kalemler var ya,onları tırnagımın ucuna incecik sürüyorum üzerine de dikkatlice rakı beyazını...o da fena olmuyo :)

malzemeler: kireç beyazı oje (ucu için)
gülmeyin....flormar uçuk mavi (tırnağın hepsi için: çünkü eller daha temiz ve aydınlık duruyor)
ilk önce biliyoruz ki tırnağın ucuna kireç beyazı sürülüyor ama sonra hepsine neden rakı beyazı sürülüyor :))) hiçde güzel durmuyor zaten ucundaki beyazlığı kapatıyor.
ben şöyle yapıyorum: avcumu içi bana dönecek şekilde açıyorum ve baş parmağımın bittiği yaerdeki yani bileğimle baş parmağım arasındaki etli kısıma kireç beyazı ojeden bir fırçalık sürüyorum ve hemen hiç beklemeden, oje kurumadan diğer elimin tırmaklarını oradaki eti sıyırırmış gibi ojeyi sıyırıyorum. sonra diğer elimdeki tırmaklarıma geçiyorum. az bekleyip kurusun diye (ki oje bu yöntemle zaten inca ve kibar sürülüyo) en son uçuk mavimden tek kat sürüp bitiriyorum.
avcumu temizlemeyi unutmuyorum.
denemeden anlaşılmayabilir :)))

canım cook tesekkurler cok fecı ıse yarıooo.ama bu ucuk mavıyı bulamadım ben numara ve markasını söylermısın lutfen sırnaşık şey

arkadaslar o bantları yapıştırıp incecik Samur marka suluboya fırcasıyla (no.1) kireç beyazını sürüyorum sonra bantları cıkarıyorum süper oluyo gerçi alıştım artık bantsız da yapabiliyorum kaydirigubbakcemile5 bunu da yapamazsanız su tırnak içine sürülen beyaz kalemler var ya,onları tırnagımın ucuna incecik sürüyorum üzerine de dikkatlice rakı beyazını...o da fena olmuyo :)

aaaa cnm bende tırnak kalemi kullanıyorum bak üste sürüpte onunda üstüne rakı beyazı hiç aklıma gelmemiştikaydirigubbakcemile2
hemen deneyecegimkaydirigubbakcemile4
peki bu kalemin üstüne sürünce ojeyi bi süre sonra kavlar o CADIARZU:uhm:

ben anladım gibi, hemen denedim, gerçi su an tırnak sıfır oldugu için, sadece tırnak uclarının ortası boyandı. Anlayamayanlar için bende izah etmeye çalışayım.Dendigi gibi başparmağın etli kızmına düz çizgi seklinde beyaz ojeyi sürüp parmakları aşagıdan yukarıya dogru sürtüyoruz böylece tırnakların ojeye değen kısmı boyanıyor. Uzun trnakla daha kolay olur, kısa olunca parmak uçlarıda kenarlarıda boyanıyor çünkü.

bu bilgiyi bizle paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ediyorumm
gerçekten çok kolay yapılıyo ve çok güzel duruyo okuduğum zaman hemen denedim ve süper oldu fırçalarla falan uğraşmaya gerek yokk süpersin teşekkürlerra.s.

bende okur okumaz denedim yöntemi ama , çok ince yapmak istersen işe yarıyor sanırım ve cok kalın bir tabaka oje oluyor.yinede en kolay yöntem küt tırnaklarda bant yapıstırıp kullanmak sanki.ayrıca tırnak içi kalemini tırnak üstüne sürüp biraz kuruttuktan sonra rakı beyazını da denedim işe yarıyor.

ya kızlar banta falan hiç gerek yok bu yöntem çok basit ve harika duruyo kalın olmuyo o etli kısma geniş ama ince bi şekilde sürüyosunuz ondan sonra istediğiniz boyuta kadar yapın kalın durmuyo çok güzel bi yöntem gerçektennn banttan daha iyi iki dakkada olup bitiyo hiç uğraşmıyosunuzyerimseniben

bende okur okumaz denedim yöntemi ama , çok ince yapmak istersen işe yarıyor sanırım ve cok kalın bir tabaka oje oluyor.yinede en kolay yöntem küt tırnaklarda bant yapıstırıp kullanmak sanki.ayrıca tırnak içi kalemini tırnak üstüne sürüp biraz kuruttuktan sonra rakı beyazını da denedim işe yarıyor.

Ben şu an tırnak kalemiyle yapılmış şekilde kullanıyorum,ve arkadaşlarım nerde yaptırdın diyo çok memnunum ben tatlım gamyoncuiremsu

How To Give Yourself A French Manicure (Beauty & Style: Manicures)
Bu videoda kağıda delik açılarak yapılan bir yöntem var..o da güzel gibi geldi...zemuszemus

Anlayanlar anlamayanlara anlatmış ama..
Şu anlayanlar, tekrar anlamayanlara resim ekleyerek anlatsa pek bir iyi olacakmış...
delikafadulden

Ya, ayak tırnakları için böyle pratik yöntem var mı?yerimseniben

Son düzenleme:
a.s.selam arkadaslar tırnak içi kalemıyle tırnak ustune nasıl yapıyosunuz frenchi ben yapamadım ya bıraz anlatırmısınız kalemı azmı sulandırmak gerekıyo çızemedım tam bırde hemen kavladı gıttı tesekkurler

ewet ilk bende tek tek ojele düzgün bi şekilde sürecem die uğraşıodum şimdi tırnağımın ucu beyaz oje sürecek kadar yer bırakıp normal bi bantla bantlıyorum bantla kuruo hızlı bi şekilde çekiom daha düzgün oluoo denemeye değer..:jeyyar:

Back