- Konu Sahibi defne/oxgxuz
ya ama topak topak oluo yanı tek kat gıbı durmuo buuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malzemeler: kireç beyazı oje (ucu için)
gülmeyin....flormar uçuk mavi (tırnağın hepsi için: çünkü eller daha temiz ve aydınlık duruyor)
ilk önce biliyoruz ki tırnağın ucuna kireç beyazı sürülüyor ama sonra hepsine neden rakı beyazı sürülüyor :))) hiçde güzel durmuyor zaten ucundaki beyazlığı kapatıyor.
ben şöyle yapıyorum: avcumu içi bana dönecek şekilde açıyorum ve baş parmağımın bittiği yaerdeki yani bileğimle baş parmağım arasındaki etli kısıma kireç beyazı ojeden bir fırçalık sürüyorum ve hemen hiç beklemeden, oje kurumadan diğer elimin tırmaklarını oradaki eti sıyırırmış gibi ojeyi sıyırıyorum. sonra diğer elimdeki tırmaklarıma geçiyorum. az bekleyip kurusun diye (ki oje bu yöntemle zaten inca ve kibar sürülüyo) en son uçuk mavimden tek kat sürüp bitiriyorum.
avcumu temizlemeyi unutmuyorum.
denemeden anlaşılmayabilir :)))
canım cook tesekkurler cok fecı ıse yarıooo.ama bu ucuk mavıyı bulamadım ben numara ve markasını söylermısın lutfen sırnaşık şey
arkadaslar o bantları yapıştırıp incecik Samur marka suluboya fırcasıyla (no.1) kireç beyazını sürüyorum sonra bantları cıkarıyorum süper oluyo gerçi alıştım artık bantsız da yapabiliyorum kaydirigubbakcemile5 bunu da yapamazsanız su tırnak içine sürülen beyaz kalemler var ya,onları tırnagımın ucuna incecik sürüyorum üzerine de dikkatlice rakı beyazını...o da fena olmuyo :)
aaaa cnm bende tırnak kalemi kullanıyorum bak üste sürüpte onunda üstüne rakı beyazı hiç aklıma gelmemiştikaydirigubbakcemile2
hemen deneyecegim
peki bu kalemin üstüne sürünce ojeyi bi süre sonra kavlar o CADIARZU:uhm:
bende okur okumaz denedim yöntemi ama , çok ince yapmak istersen işe yarıyor sanırım ve cok kalın bir tabaka oje oluyor.yinede en kolay yöntem küt tırnaklarda bant yapıstırıp kullanmak sanki.ayrıca tırnak içi kalemini tırnak üstüne sürüp biraz kuruttuktan sonra rakı beyazını da denedim işe yarıyor.