Fransiz Manikürü Yapimi

ojeyı avcun ıcıne neden suruyoruz anlamadım. abuk geldı cok

Neden abuk geldiii...lmaz:
Avucunun içine sürme nedeni fırçayla sürmek zor ve sağ elin tırnaklarına sürmesi zor diye,pratikleştirmek için.:dilcikar:
Sevkan arkadaşımıza da teşekkürler..resim ekleyip uğraştıpı için..
Daha önce bende denedim çok pratik..-tatlicadiarzu-

anladım ben süperrrrr çok basit ve güzel duruyor bende beyaz ve ten rengi kullanıyorum tam ten değil ama acık ten cok hoş ve doğal duruyor french olduunu anlamıyor kimse

selam arkadslar ben dun okudum buurda yazanları ama anlamıstım daha dogrusu zahmetlı gıbı gelmıstı zaten pek duzgun suremem ojeyı bunu hıc yapamam demıstım ama bufgun canım sıkıldı bı denıyım dedım ve sonuc super :lepi:
ben bıle kendıme sasırdım frenchlerım super oldu hemde ıncecıcek gercı benım tırnagım kut zaten manıkurumude ben kendım yaparım mavala kremlerı ıle
ama french asla yapamazdım fakat bu yontem cok basarılı valla 2 dakkada yaptım ucuna 300 surdum ustune 227 dıger elımın ustunede normal kalyn surdum ıkısıde cok gusle oldu resım koycaktım ama 100 msjmı ne olcakıs ondan koyamadım
bızımle paylasan arkadasa cok tesekkurler deneyın kızlar ben bıle yaptıysam 2 dkda herkes yapar :teytey::teytey:

bende hâlâ anlayamadım:bbo: ama deniycem yinede

denedim, yaptım ama becerebildim mi bilmiyorum

Son düzenleme:
benım tırnaklarım suan da bunu yapmama uygun degıl uzatmaya calısıyorum uzadıgnda ılk ısım bunu denemek olacak cok kolaymıs sositososito

Herkes French yapma çabası içinde bazılarımızın çeşitli teknikleri var imreniyorum size doğrusu..Çünkü benim tırnaklarım küçüklükten beri ucu hep beyaz tıpkı french yapmış gibi bu yüzden böyle bir derdim yok ama frenchli gibi olmasaydı tabi ki bende bişeyler denerdim galiba ben sadece oje sürüp çıkıyorum uçları zaten frenchli sositososito

aynen benımkıde oyle canım eskıden herkes tuhaf tuhaf bakıyodu ama french bana yaradı::lepi: ama ben sıyahı sevyrm

bana manıkurcu bı tandıgım uygulayarak bi teknık gösterdı.önce,tırnak uçlarına beyaz ojemı suruyorum ve sonra oje temızleyıcı kalemle tırnak uçlarını duzgun bır sekılde sılerek sekıllendırıyorum.bu kalemden aldım ve bu şekılde yapıyorum daha kolayıma gelıyor

bu kalemi metrocity alışveriş merkezindeki gratis adlı kozmetikçide tesadüfen gördüm ve aldım.fiyatı13 lira gıbı bişeydi.tabı burda bu fıyatlarda..manikürcü tanıdıgım almanyadan çok daha ucuza almış 3 yada 4 euro falanmış.buarada alırken dıkkat et derim düz uçlu olanlarıda var bu kalemın ıkı çeşit sen yuvarlak uçlu olanından alırsan daha kolay sılmesi.bu arada bu kalemin 5 tanede yedek Uçları var.markası NAILING göruşuruz öptüm=)

Ben de french meraklısı biriyim ve sizlerle paylaşmak istediğim bir şey var.
Kireç beyazını sürdükten sonra rakı beyazından önce bir kat uçuk pembe sürün. Tırnaklar inanılmaz güzel bir renk alıyor.

tırnaklarım biraz daha uzasın hemen denicem,beyaz tırnak kalemiyle yapıyordum bende o da buna benziyor ama denicem genede paylaşım için teşekkürler.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…