• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransiz Manikürü Yapimi

kızlar ben aynen böyle yapıorum ama ben mavi yerine rakı beyazı kullanıorum ve arkadaşın bilekle baş parmak arasında yaptığı yöntemle uyguluyorum çok memnunum çok zarif oluyo gerçekten tavsiye ediyorum zemuszemus

çok kolay bir yöntemmiş, paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.. ben avcumun içine fırçayla beyaz ojeyi damlattıktan sonra tırnağımı soldan sağa doğru (diğer elde tam tersi) çekerek yaptım, kavisli ve çok güzel bir görünümü oldu.

Denedim arkadaslar oldukça kolay oldu ama ilk denememdi birkaçkez yapınca daha güzel sonuc elde edilebilir.
Konu sahibi defalarca istenmesine rağmen resimleri eklememiş ama ben ekleyeyım umarım faydası olur anlamayan arkadaslar için.

Kolay gelsin zemuszemus

Eklentiler

• $frech.JPG
    $frech.JPG
    20,5 KB · Görüntüleme: 174
benim tırnaklarım yok denecek kadare kısa ben kürdanla yapıorum bi damla oje damlatıyorum ordan kürdanın ucuyla çiziyorum uzun trırnakta olmaz ama benim gibi kısa tırnakta oluyo :)

Denedim arkadaslar oldukça kolay oldu ama ilk denememdi birkaçkez yapınca daha güzel sonuc elde edilebilir.
Konu sahibi defalarca istenmesine rağmen resimleri eklememiş ama ben ekleyeyım umarım faydası olur anlamayan arkadaslar için.

Kolay gelsin zemuszemus

sağolasın arkadaşım uğraşmış koymuşsun valla sayende daha iyi anladım
eve gidince hemen denicemzemuszemus

Kolay gelsin zemuszemus

Yöntemi öneren arkadaşa ve fotoğraflayıp izah eden Sevkan arkadaşa çok teşekkürler. Sevkan harika olmuş eline sağlık. Benim tırnaklarım hem çok küçük hemde kavisli ve şekilsiz ama buna rağmen dediğiniz yöntemle birazda olsa bişeye benzedi. Eskiden asla yapamazdım. Ama bidahakine avuç içine sürüp deniycem. Sanırım o zaman kavisine göre ayarlayabiliriz vereliniortak

Kolay gelsin zemuszemus

arkadasim coook sagol emegine saglik sayende anladim...bende deneyecegimkaydirigubbakcemile2

Back